Risia e patentuar pas Samsung QLED

Pamje e perspektivës nga e djathta e televizorit të fundit të Samsung, modeli i ri Samsung QLED 2019 Q900R me një pamje të qartë qyteti në ekran.
Varianti i gjatë > Përdorimi i komponentit Flagship 1920
Një horizont i ndezur qyteti shfaqet në ekranin e një televizori të ri Samsung QLED, i ndjekur nga një lëvizje e shpejtë në brendësi të vetë ekranit, që tregon përbërjen e pikselëve. Teksa pamja lëviz për në brendësi të ekranit të televizorit, shfaqet shtresa me pika Quantum në ngjyra të ndezura, ndërsa shfaqet shtresa e prapandriçimit më në brendësi, që kontrollon skenën në ekranin e televizorit. Duke lëvizur më në brendësi të televizorit, shfaqet procesori Quantum që kontrollon të gjithë procesin, pas të cilit skena kthehet me të shpejtë për jashtë, për të shfaqur pjesën e jashtme të televizorit të ri QLED 2019, që përmbyllet me stemën e QLED dhe në fund me stemën Samsung.

Varianti i shkurtër > Përdorimi i komponentit vizual Video Key
Një horizont qyteti në një televizor të ri Samsung QLED. Duke lëvizur në brendësi, shfaqen përbërja e pikselëve, shtresa e pikave kuantike, shtresa e prapandriçimit të ekranit të televizorit dhe procesori Quantum. Një lëvizje e shpejtë jashtë tregon televizorin e ri QLED 2019, pastaj stemat për QLED dhe Samsung.

Realitet 8K me figurë pa pikselë

Rezolucion 8K

Rezolucioni 8K i modeleve QLED ofron 16 herë rezolucionin Full HD, duke ndërthurur 33 milionë pikselë në një fushë cilësie maksimale të një ekrani super të madh, duke i transformuar figurat e rrafshta në një përjetim shumë më të thellë.

Një televizor i ri Samsung QLED që shfaq një figurë të një qyteti duke filluar me rezolucion 2K dhe duke e mbushur për në 8k, me cilësi figure reale përmes një televizori me ekran të madh.
Një televizor i ri Samsung QLED që shfaq një figurë të një qyteti duke filluar me rezolucion 2K dhe duke e mbushur për në 8k, me cilësi figure reale përmes një televizori me ekran të madh.

Milion ngjyra të realizuara
përmes pikave kuantike

100% volum ngjyrash me anë të pikave kuantike

QLED përdor teknologjinë ekskluzive të pikave kuantike të Samsung për të paraqitur ngjyra reale në 100% volum ngjyrash. Pikat kuantike me nanomadhësi të Samsung janë grimca të kalibruara në imtësi që e shndërrojnë dritën në më se miliarda ngjyra të cilat i përjetoni në modelin e ri QLED.

Një televizor i ri QLED me teknologji pikash kuantike që tregon një figurë plot ngjyra të një qyteti me volum të përsosur ngjyrash të thella.
Një televizor i ri QLED me teknologji pikash kuantike që tregon një figurë plot ngjyra të një qyteti me volum të përsosur ngjyrash të thella.

Komandim i rafinuar i prapandriçimit

Direct Full Array

QLED analizon çdo sipërfaqe skenë më skenë, duke e komanduar prapandriçimin me përpikëri në çdo zonë, për të shtuar thellësi dhe detaj. Rezultati është që shfaqen të zeza më të thella, më pak buçitje drite dhe së fundi një thellësi më e plotë në detaje.

Një televizor Samsung QLED 2019 me lëvizje të dritave të verdha dhe të kaltra duke përdorur një rrjetë të plotë prapandriçimi të drejtpërdrejtë për të dhënë një kontrast të qartë.
Një televizor Samsung QLED 2019 me lëvizje të dritave të verdha dhe të kaltra duke përdorur një rrjetë të plotë prapandriçimi të drejtpërdrejtë për të dhënë një kontrast të qartë.

Ndenjëse më të gjera për shikim

Kënd ultra për shikim

QLED vjen me një kënd të zgjeruar shikimi të mundësuar nga dy shtresa të posaçme. Ato minimizojnë shkarjen e figurës duke e fokusuar dritën në drejtimin e duhur dhe duke e shpërndarë njëtrajtshëm nëpër panel. Gëzojuni ngjyrave vezulluese nga çdo kënd.

Një televizor QLED 2019 me dy shtresa të posaçme që ofrojnë një kënd ultra shikimi, duke ofruar kënaqësi përmes një cilësie mahnitëse figure nga të gjitha këndet e ndriçimet.
Një televizor QLED 2019 me dy shtresa të posaçme që ofrojnë një kënd ultra shikimi, duke ofruar kënaqësi përmes një cilësie mahnitëse figure nga të gjitha këndet e ndriçimet.

Çfarë s'vihej re zbulohet me
një gamë më të gjerë shkëlqimi

Quantum HDR

Quantum HDR optimizon çdo skenë me paraqitjen e saj të ndryshueshme në HDR. Nga të zezat më të thella në të bardhat më vezulluese, do të shihni të gjitha hollësitë që ka krijuar regjisori në materiale të masterizuara në HDR.

Një televizor Samsung QLED 2019 me "Quantum HDR" për përmirësim figure më të qartë, shfaq një foto të një qyteti në një lumë. Një cikël fotosh përfshin një peizazh të qytetit anës lumit me drita vezulluese, një pamje natën dhe një pamje nga afër të dritave të qytetit natën. Çdo figurë optimizohet teksa rrezja HDR zgjerohet në "Quantum HDR". Teksa cikli i fotove lëviz më tej, çdo figurë vlerësohet dhe përshtatet për ngjyra dhe qartësi, për të dhënë cilësi optimale figure.
Një televizor Samsung QLED 2019 me "Quantum HDR" për përmirësim figure më të qartë, shfaq një foto të një qyteti në një lumë. Një cikël fotosh përfshin një peizazh të qytetit anës lumit me drita vezulluese, një pamje natën dhe një pamje nga afër të dritave të qytetit natën. Çdo figurë optimizohet teksa rrezja HDR zgjerohet në "Quantum HDR". Teksa cikli i fotove lëviz më tej, çdo figurë vlerësohet dhe përshtatet për ngjyra dhe qartësi, për të dhënë cilësi optimale figure.

Procesori inteligjent pas teknologjisë QLED

Procesori Quantum
Procesori inteligjent i Samsung i bën të mundur ekranit të krijojë një përvojë vërtet të përshtatshme. Komanda për ndriçimin e ekranit dhe zërin e televizorit vetëpërmirësohet sipas kushteve të shikimit dhe materialit, skenë më skenë në kohë reale.

Procesori i ri "Quantum" i televizorit "2019 QLED" vendoset përkundër një sfondi që tregon teknologjinë novatore të "QLED" në bazë të vetëmësimit kompjuterik.
Procesori i ri "Quantum" i televizorit "2019 QLED" vendoset përkundër një sfondi që tregon teknologjinë novatore të "QLED" në bazë të vetëmësimit kompjuterik.
Procesori i ri "Quantum" i televizorit "2019 QLED" vendoset përkundër një sfondi që tregon teknologjinë novatore të "QLED" në bazë të vetëmësimit kompjuterik.

Mbishkallëzim me inteligjencë artificiale

Vetëmësimi kompjuterik analizon dhe mbishkallëzon çdo skenë, pavarësisht llojit të përmbajtjes që keni. Të dhënat nga miliona përmbajtje përdoren për klasifikimin e aspekteve si tekstura dhe konturet, dhe për të mbishkallëzuar sa më mirë çdo skenë specifike.

Një televizor "2019 Samsung QLED" me teknologji mbishkallëzimi me inteligjencë artificiale, që tregon cilësi të optimizuar figure në ekran për tri pjesë të një pamjeje qyteti pranë një plazhi.
Një televizor "2019 Samsung QLED" me teknologji mbishkallëzimi me inteligjencë artificiale, që tregon cilësi të optimizuar figure në ekran për tri pjesë të një pamjeje qyteti pranë një plazhi.

* Përdor një formulë të krijuar me inteligjencë artificiale
* Cilësia e shikimit mund të ndryshojë në varësi të llojeve të përmbajtjes dhe të formatit. Mund të mos vlejë për lidhje me kompjuterin dhe kushte të caktuara të modalitetit të ambientit dhe të lojës.

Zë vetëpërshtatës

Analizë skenash

QLED 2019 analizon çdo skenë për të përcaktuar dhe nxjerrë llojin e zërit. Procesi fillon duke ndarë dhe klasifikuar sinjalet hyrëse të zërit. Atëherë nxirren tiparet themelore dhe paraqiten në mënyrë që t'i përshtaten sa më mirë skenë.

Skena, që tregojnë lajme, një koncert dhe ambientin e një takimi të ndezur sportiv, shfaqen përmes grafikëve të valëve të zërit, duke treguar se si ofron zë të optimizuar televizori i ri "2019 Samsung QLED" për të gjitha materialet video.

Analizë hapësire

Çdo ambient dhome është i veçantë dhe ka ndikim të ndryshëm mbi zërin. QLED i ri dërgon dhe mbledh sinjale të padëgjueshme për të analizuar hapësirën e dhomës suaj dhe për të ofruar në vijim një zë të optimizuar.

Një televizor "2019 QLED" që po ndizet në një dhomë të errët, teksa dikush është ulur në divanin përbri me një telekomandë në dorë duke parë televizorin. Shfaqet një grafik i valëve të zërit që tregon se si zëri me inteligjencë artificiale i televizorit "Samsung QLED" jep cilësi më të mirë të zërit në dhomë përmes valëve që dërgohen për të përcaktuar përmasat e hapësirës ku ndodhet televizori.
* Analiza e hapësirës mund të kryhet gjatë konfigurimit fillestar të televizorit. Cilësimet mund të rikonfigurohen më vonë në menunë përkatëse.

Zgjidhni QLED tuaj

Krahasoni modele të ndryshme të QLED dhe gjeni atë që është ideali për ju.

Fixed item

Q900R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q900R".
size
 • 98
 • 85
 • 82
 • 75
 • 65

QLED 8K Q900R (2019)

feature
 • Rezolucioni 8K
 • Procesor Quantum 8K
 • Qantum HDR 32x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit
 • Direct Full Array 16x
 • Këndi Shikimi Ultra
 • Lidhje e padukshme
 • Kllapë montimi për mur
Compare items

Q900R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q900R".
size
 • 98
 • 85
 • 82
 • 75
 • 65

QLED 8K Q900R (2019)

feature
 • Rezolucioni 8K
 • Procesor Quantum 8K
 • Qantum HDR 32x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit
 • Direct Full Array 16x
 • Këndi Shikimi Ultra
 • Lidhje e padukshme
 • Kllapë montimi për mur

Q90R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q90R".
size
 • 75
 • 65
 • 55

QLED Q90R (2019)

feature
 • Rezolucioni 4K
 • Procesor Quantum 4K
 • Qantum HDR 16x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit
 • Direct Full Array 16x
 • Këndi Shikimi Ultra
 • Lidhje e padukshme
 • Kllapë montimi për mur

Q80R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q80R".
size
 • 65
 • 55

QLED Q80R (2019)

feature
 • Rezolucioni 4K
 • Procesor Quantum 4K
 • Qantum HDR 12x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit
 • Direct Full Array 8x
 • Këndi Shikimi Ultra

Q70R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q70R".
size
 • 82
 • 75
 • 65
 • 55

QLED Q70R (2019)

feature
 • Rezolucioni 4K
 • Procesor Quantum 4K
 • Qantum HDR 8x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit
 • Direct Full Array 4x

Q60R

Pamja kryesore e televizorit të fundit nga "Samsung", modeli i ri i "2019 Samsung QLED Q60R".
size
 • 82
 • 75
 • 65
 • 55
 • 49
 • 43

QLED Q60R (2019)

feature
 • Rezolucioni 4K
 • Procesor Quantum 4K
 • Qantum HDR 4x
 • Vëllimi i Ngjyrës 100%
 • Modaliteti Ambientit

Pikat kryesore
të QLED 2019

Një shirit reklame me pikat kryesore të "2019 QLED"

Mësoni sa
i lehtë është QLED

Një telekomandë "One" e "2019 Samsung" me një dorë që e mban

Shikoni bukurinë
e QLED

Një televizor "2019 QLED" në modalitet ambienti

* Modeli QLED ka marrë verifikimin e shoqatës së klasit botëror të testim-certifikimit, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësinë e riprodhimit 100 për qind të volumit të ngjyrave.
* QLED: Samsung QLED është televizor me bazë pikash kuantike.
* Piku i shkëlqimit mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.
* Çertifikimi mund të ndryshojë sipas modelit.
* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja dhe specifikimet e dizajnit që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim
* Kontrolloni faqen e detajeve të produktit për çdo model.
* Mbishkallëzimet në rezolucion 8K (7680H x 4320V / 33,2 megapikselë). Përmbajtje origjinalisht 8k në bazë të standardeve aktuale të dekodimit, lidhjes dhe transmetimit 8K. Standardet e ardhshme dhe të palëve të treta të caktuara nuk garantohen ose mund të kërkojnë blerjen e pajisjeve/adaptorëve shtesë. Mbështetja plotësuese për HDMI 8K 60A është e përfshirë (kontaktoni me mbështetjen e klientit).