Një kombinim i pamposhtur

Samsung QLED TV është mënyra jonë e preferuar për të luajtur Xbox One X

Përjetoni lojën ashtu siç ishte menduar.

QLED me 4K HDR jep hollësi mahnitëse dhe ngjyra të gjalla kështu që ju mund të shihni çdo lojë në detaje të pabesueshme

Televizori i parë në botë
me mbështetje të FreeSync

QLED i jep fund lojës me ndërprerje. Ne kemi përmirësuar karakteristikat e ekranit dhe ndërhyrjet minimale të tilla si ndalimi i imazhit në mënyrë që të mos ju ndërpresim nga aksioni.

Lini mbrapa konkurrencën

Me modalitetin e Lojërave Automatike, tastiera juaj automatikisht optimizon cilësimet e televizorit për një eksperiencë më të mirë të lojrave me vonesë minimale të hyrjes dhe ritme ultra të shpejta të rifreskimit.

Përqendrohuni në lojë.

Dizajni pothuajse pa korniza, i kombinuar me kabllin One Invisible Connection™ dhe One Connect Box™, eliminojnë gjithçka që tërheq vëmendjen, në mënyrë që të përqëndroheni te veprimi në ekran.*

Një përvojë e plotë e lojrave

Eksploroni televizorët tanë QLED dhe altoparlantët kompakt tani. Gjithçka që ju duhet për të çuar lojën në një nivel më të lartë.