55" Q6F 4K Smart QLED TV

QE55Q6FAMTXXH
Ngjyra titanium graytitanium gray

The item is in the cart.

Volumi i ngjyrave 100%

Q Color

Precision Black

Precision Black

Dizajn 360°

Dizajn 360°

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Q6F, QLED Edicioni special

Q6F, QLED Edicioni special

Volumi i ngjyrave 100%

Zbuloni një botë me volum ngjyrash që do të ndryshojë konceptimin tuaj të televizorëve. Gama e gjerë e ngjyrave të Q6F është thjesht përtej krahasimit dhe sapo të shikoni botën reale, asnjëherë nuk do të kërkoni më pak.

Volumi i ngjyrave 100%

HDR 1000

Përjetoni fuqi iluminuese me High Dynamic Range. Shikoni çdo detaj të vetëm dhe shijoni pastërti kinemaje në çdo skenë.

HDR 1000

* Ndriçimi maksimal është deri në 1000 nit dhe mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Precision Black

Përjetoni të zezë më të thellë dhe të bardhë më të ndritshme me Precision Black. Kontrasti i fuqishëm dhe teknologjia e errësimit lokal i bën skenat të mprehta dhe precize.

Precision Black

Peak Illuminator

Peak Illuminator i bën zonat më të ndritshme edhe më të ndritshme në skenat me errësirë. Shijoni pamje mahnitëse me përforcimin e ndriçimit në çdo skenë.

Peak Illuminator

Dizajn 360°

Rrezatim nga çdo kënd. I ndezur ose i fikur, 360° Design ndërthuret në mënyrë të përkryer me çdo dekor dhome me kornizën e tij minimaliste dhe dizajnin e tij të pastër të pjesës së pasme.

Dizajn 360°

Dizajn pa kufij

I thoni "po" përjetimit të pamjeve mbresëlënëse. I hollë dhe pa kornizë në 3 anë, ai e sjell në jetë çdo skenë.

Dizajn pa kufij

One Connect

Lidhni çdo pajisje me lehtësi me One Connect. Ju përfitoni një mënyrë lidhjeje pa ngatërrim që shton kënaqësinë tuaj në shikimin e televizorit.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar.

One Connect

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar.

Më inteligjent se asnjëherë më parë

Tani vërtet mund rrini komod dhe të shijoni televizorin.

Më inteligjent se asnjëherë më parë

*Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Kontroll i plotë në pëllëmbën e dorës suaj. Menaxhoni të gjitha pajisjet e lidhura nëpërmjet vetëm një telekomande të vetme. Falë menaxhimit me zë nuk do të keni asnjëherë më nevojë të listoni kanalet.

Një telekomandë e vetme

* Për Netflix striming nevojitet të anëtarësoheni.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Shikoni gjithçka në një vend të vetëm. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjeje për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

*Mund të filloni të përdorni shërbimet e Smart TV pasi të pranoni kushtet e përgjithshme të Smart TV. Sipas Politikës së privatësisë të Samsung, Samsung mund të përpunojë informacionin tuaj kur ju përdorni Smart TV.

Smart Hub

*Mund të filloni të përdorni shërbimet e Smart TV pasi të pranoni kushtet e përgjithshme të Smart TV. Sipas Politikës së privatësisë të Samsung, Samsung mund të përpunojë informacionin tuaj kur ju përdorni Smart TV.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe dalloni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV shfaq automatikisht emrat e pajisjeve dhe i bën shumë të thjeshta të gjitha përzgjedhjet e hyrjeve tuaja.

*Vetëm pajisjet e përputhshme. Dhe pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

*Vetëm pajisjet e përputhshme. Dhe pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

*Karakteristikat teknike të modelit Q6F ndryshojnë nga modelet e tjera të QLED. Për më shumë informacion vizitoni www.samsung.al