65" 4K QLED Smart TV Q6F Seria Q 2018

QE65Q6FNATXXH

The item is in the cart.

Kontrasti Q

Q Contrast Elite

Q HDR 1000 (HDR 10+)

Q HDR 1000/Extreme (HDR 10+)

Një Telekomandë

Një Telekomandë

3,840 x 2,160

Rezolucioni

Miliarda nuanca ngjyrash të sjella në jetë

Miliarda nuanca ngjyrash të sjella në jetë

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shikoni galerinë tonë të produkteve.

Q Color

Pesë fjalë—më shumë se një miliardë ngjyra. Shikoni programet dhe filmat tuaj të preferuar me ngjyrat tona më reale, të sakta dhe të gjalla. Shikoni të gjitha detajet e qarta të ngjyrave të çdo skene, njësoj si të ishit pjesë reale e saj.

Q Color

*Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.

Volumi i ngjyrave

Q6F ju jep 100% volum të ngjyrave, që do të thotë se maksimizon gamën e ngjyrave të sakta, të pasura dhe të detajuara që mund të shikoni në TV.

Volumi i ngjyrave

Kontrasti Q

Gëzoni argëtimin tuaj të pashqetësuar. Gjej të gjitha hollësitë e ndërlikuara të fshehura në skenat më të errëta. Me Q Contrast, do të shikoni të gjitha detajet e vogla të aspekteve të çdo skene, edhe me të gjithë ndriçimin në dhomë.

Kontrasti Q

Q HDR 1000 (HDR 10+)

Gama më e gjerë e ndriçimit dhe kontrastit të Q HDR 1000, fuqizuar nga HDR10+, ju lejon të shikoni përmes syve të regjisorit. Shikoni hollësitë që nuk mund t'i shihnit më parë në skenat më të ndriçuara dhe më të errëta.

Q HDR 1000 (HDR 10+)

* Çertifikimi mund të ndryshojë sipas modelit. ** Piku i shkëlqimit mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Jetëgjatësi e lartë

Të prodhuara për të rezistuar, pikat Quantum të QLED TV janë jo-organike. Kjo do të thotë se ekrani nuk digjet me kalimin e kohës dhe ngjyrat e mahnitshme dhe hollësitë që shihni sot do të qëndrojnë njësoj edhe me kalimin e kohës.

Jetëgjatësi e lartë

* Çfarë është Djegia e Ekranit? Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore.** Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Q Engine

Të prodhuara që të zgjasin, pikat kuantike të televizorëve QLED janë inorganike. Kjo do të thotë se ekrani nuk digjet me kalimin e kohës dhe ngjyrat e mahnitshme dhe hollësitë që shihni sot do të qëndrojnë njësoj edhe me kalimin e kohës.

Q Engine

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe kanë për qëllim të sigurojnë një kuptim më të mirë.

Shihni imazhin, jo televizorin

Shihni vetë se si Q6F mund të ngrejë përvojën tuaj të shikimit me elegancën dhe stilin e tij të rafinuar.

Shihni imazhin, jo televizorin

Clean Cable Solution

Dizajni i pastër i Q6F mban telat e televizorit të fshehura larg syve tuaj. Duhen vetëm tre hapa të thjeshtë. Hapi 1. Vendosni kabllot tuaj. Hapi 2. Shtyni kabllot tuaja në kanalet e kabujve në pjesën e prapme.Hapi 3. Organizoni kabllot tuaja mjeshtërisht përmes mbajtëses së televizorit.

Nuk ka më ekran të zi

Shkëputu nga norma e ekraneve të zinj. Përmirësoni atmosferën në shtëpinë tuaj me Ambient Mode krejtësisht të ri.

Nuk ka më ekran të zi

Ambient Mode

 • * Karakteristikat e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit dhe modelit.** Sfondi i Modalitetit të Ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Karakteristikat e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit dhe modelit.** Sfondi i Modalitetit të Ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Karakteristikat e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit dhe modelit.** Sfondi i Modalitetit të Ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Karakteristikat e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit dhe modelit.** Sfondi i Modalitetit të Ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.

Dizajn 360

Shijoni përmbajtjen tuaj në një ekran që të jep ndjesinë se është më i gjerë. Dizajni i pastër dhe minimal 360 i Q6F fokuson sytë në atë që dëshironi më së shumti.

Dizajn 360

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin smart

Argëtohuni në mënyrën më të shpejtë, më të lehtë dhe më inteligjente. Një asistent personal që ju ndihmon, një telekomandë për gjithçka, si dhe një qendër e thjeshtë për të kontrolluar të gjitha pajisjet. Kërkoni më pak dhe shikoni më shumë. Të shijosh televizorin nuk ka qënë kurrë kaq e thjeshtë.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin smart

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim** Shërbimi Smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.*** Disponueshmëria e shërbimeve dhe përmbajtjes së palëve të treta mund të ndryshojë pa njoftim.**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Anëtarësimi në Netflix është i nevojshëm.

Një Telekomandë

Kontrolloni lehtë pajisjet e lidhura dhe përmbajtjen me një telekomandë. Gjithashtu ka një funksion kërkimi automatik, që automatikisht lidh dhe etiketon pajisjet e lidhura. I lehtë për t’u gjetur, i lehtë për t’u përdorur. Një telekomandë e vetme.

Një Telekomandë

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

Guida Universale

Mos e humbni kohën duke u shqetësuar për atë që duhet të shihni më pas. Guida Universale tregon jo vetëm programet dhe përmbajtjet e pëlqyera, por ju rekomandon përmbajtje në mënyrë specifike lidhur me preferencat tuaja të shikimit duke analizuar mënyrën tuaj të shikimit gjatë muajve të fundit.

Guida Universale

* Marrëveshja e Afateve dhe Kushteve të Lidhësit Smart dhe Praktika e Konfidencialitetit është e nevojshme para përdorimit. **Shërbimi smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ë ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

 • * Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit.* Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe sistemi operativ. * Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.

Konfigurimi i Celularit

 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përsosur pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të kaloni fotografitë tuaja të celularit dhe t’i shijoni ato në televizor ose në ekranin e frigoriferit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Njoftim

Njihuni me të rejat pa u larguar nga televizori. Merrni mesazhe me shkrim që shfaqen në televizorin tuaj, me azhornime të gjendjes për pajisjet në shtëpi të IoT, lajmërime kalendarike dhe njoftime kur programi juaj i preferuar është duke u transmetuar. Mund të merrni njoftime edhe në celularin tuaj.

* Vetëm pajisje të përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

TV Plus

Merrni akses në një gamë të plotë me përmbajtje 4K UHD dhe HDR. TV Plus ofron përmbajtje dhe filma të fundit në rezolucion mahnitës, kështu që mund të shijoni një përvojë kinematografike në komoditetin e shtëpisë tuaj.

* Disponueshmëria e shërbimeve dhe përmbajtjes së palëve të treta mund të ndryshojë pa njoftim.** Shërbimi TV Plus dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Steam Link

Luaj lojra në ekranin e madh pa ndërprerje me grafikë me cilësi të lartë dhe shpejtësi. Aplikacioni Lidhja Steam ju mundëson të transmetoni lojërat tuaja Steam pa nevojën e përdorimit të një kutie të posaçme konfigurimi për Lidhjen Steam.

Steam Link

* Shërbimi Steamlink dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim*** Nuk është i disponueshëm në Kanada.

 • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
 • Q HDR 1000 HDR (Sfera e lartë dinamike)
 • 1446.3 x 909.4 x 285.7 mm Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh)
 • 24.8 kg Pesha e setit me mbajtësen

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.