49" Q7C 4K I harkuar Smart QLED TV

QE49Q7CAMTXXH

The item is in the cart.

Q Color

Q Color

Q HDR 1500

Q HDR 1500

Q

Seria

3,840 × 2,160

Rezolucioni

QLED. Inovacioni i fundit në televizorë.

Thjesht i pakrahasueshëm. Teknologjia Quantum Dot ofron përsosmëri ngjyrash, duke përdorur një material inovativ aliazhi. Një përvojë e jashtëzakonshme shikimi, e cila nuk zbehet kurrë.

QLED. Inovacioni i fundit në televizorë.

Q Color

Zbuloni një botë me volume ngjyrash që do të ndryshojnë konceptimin tuaj për televizorët. Gama e gjerë e ngjyrave të Q7C është thjesht përtej krahasimit dhe sapo të shihni botën me ngjyrat e vërteta, asnjëherë nuk do të kërkoni më pak.

Q Color

Kontrasti Q

Q7C ofron shikim fenomenal me kontrast më të thellë dhe më të spikatur. Pavarësisht nga momenti i ditës, do të mahniteni nga intensiteti i çdo skene në çdo ambient.

Kontrasti Q

Q HDR 1500

Shikoni se çfarë nuk mund të bëjnë të tjerët. Përfshihuni në skena ashtu siç ka dashur t'ia paraqesë regjisori audiencës, duke gjetur detajet më minimale që më parë qëndronin të fshehura në hijet e errëta ose që zbardheshin nga ndriçimi.

* Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Q HDR 1500

* Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Këndi i shikimit Q

I thoni mirupafshim shtrembërimit të ngjyrave. Shijoni të njëjtën përvojë shikimi kudo në hapësirën tuaj. Me ngjyrat e gjalla të Q7C dhe me këndet e shkëlqyera të shikimit, çdo ndenjëse është një ndenjëse e shkëlqyer.

Këndi i shikimit Q

Q Engine

Një motor më i fuqishëm për të arritur këndin e përkryer. Q Engine është më i shpejtë se më parë, duke analizuar përmbajtjet për t'ju dhënë juve për figurën cilësinë më optimale që disponohet.

Q Engine

Televizor, me jetëgjatësi të madhe

Jetëgjatësi e madhe

Televizorët Samsung QLED që janë të përbërë nga lëndë joorganike, ruajnë një cilësi të pandryshuar dhe të gjallë të imazhit për vite të tëra.

Televizor, me jetëgjatësi të madhe

Çfarë është djegia e ekranit? Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e vazhdueshme të shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore, ndonjëherë edhe për vetëm një orë.

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Përkufizimi i elegancës dhe i sofistikimit minimalist. Me tela pothuajse të padukshëm dhe me një pjesë të pasme të lëmuar e të pastër, the Q7C ka pamje thjesht mahnitëse.

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Lidhje e padukshme

Përdoreni hapësirën tuaj me më shumë efikasitet. Me një kabllo optike të vetme, pothuajse të padukshme, ju mund të lidhni të gjitha pajisjet tuaja pa ngatërrime telash. Lidhje e padukshme.

* Lidhja e padukshme i referohet një kablloje të vetme transparente optike të lidhur me kutinë One Connect që integron kabllot e jashtme të pajisjes, por nuk i referohet kabllos së energjisë së televizorit apo kabllove të lidhura me pajisje të tjera të tilla si altoparlanti i hollë.

Lidhje e padukshme

* Lidhja e padukshme i referohet një kablloje të vetme transparente optike të lidhur me kutinë One Connect që integron kabllot e jashtme të pajisjes, por nuk i referohet kabllos së energjisë së televizorit apo kabllove të lidhura me pajisje të tjera të tilla si altoparlanti i hollë.

Pjesë e pasme e pastër

Vendoseni televizorin tuaj kudo. Dizajni i pjesës së pasme me pastërti të përkryer i organizon me rregull kabllot brenda mbajtëses elegante. Thjeshtësi moderne, edhe nga pjesa e pasme.

Pjesë e pasme e pastër

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Q7C montohet bukur në mur, duke mos lënë hapësirë boshe. I mahnitshëm nga të gjitha anët, ai përshtatet në mënyrë të përkryer në dhomën tuaj të ndenjes.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Dizajn 360° pa kornizë

Dizajn klasik i përkryer për çdo dekor. Shikim i pakrahasueshëm pa kornizë të dukshme. Pjesë e pasme me dizajn të rafinuar dhe minimaliste e gjitha në metal. Nuk ka asgjë të ngjashme me të.

Dizajn 360° pa kornizë

Dizajn me 4 anët pa kornizë

Shikojeni botën përmes hapësirës suaj. Pa kornizë në të 4 këndet, merrni një përvojë shikimi vërtet të pakrahasueshme. Shikoni skenat që marrin jetë përpara syve tuaj.

Dizajn me 4 anët pa kornizë

Ekran i harkuar

I harkuar bukur për një shikim fenomenal. Harkimi optimal i Q7C ju tërheq me elegancën e vet, duke ju dhënë një estetikë dizajni si asnjë tjetër.

Ekran i harkuar

Më inteligjent se asnjëherë më parë

Tani vërtet mund rrini komod dhe të shijoni televizorin.

Më inteligjent se asnjëherë më parë

*Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Merrni kontrollin të plotë në pëllëmbën e dorës. Kontrolloni të gjitha pajisjet e lidhura me vetëm një telekomandë. Me Voice Control, asnjëherë nuk do t'ju duhet më të kaloni përmes kanaleve.

Një telekomandë e vetme

Smart Hub

Shikoni gjithçka në një vend të vetëm. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjeje për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

Smart Hub

Smart View

Thjesht lidhni celularin tuaj me ekranin e madh dhe shijoni të gjitha materialet tuaja. Dhe me aplikacionin Smart View, ju mund të kontrolloni pa ndërprerje gjithçka nga celulari juaj.

Smart View

* Mbështet Android 4.1 e lart, iOS 7 e lart, Windows 7 e lart. * Shikoni filma të tillë nga Marvel Studios si Doctor Strange, Captain America: Civil War, etj. nga Marvel Studios në Google Play Movies & TV. * © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc., Village Roadshow Films North America Inc. dhe RatPac-Dune Entertainment LLC. © 2016 Disney Enterprises, Inc. Të gjitha të drejtat të rezervuara. Marvel Studios, Captain America: Civil War © 2017 MARVEL. The Girl on the Train © 2016 Universal Studios. Suicide Squad TM & © DC Comics. © 2016 WBEI. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe dalloni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. QLED TV shfaq automatikisht emrat e pajisjeve dhe i bën shumë të thjeshta të gjitha përzgjedhjet e hyrjeve tuaja.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect përmes kabllos HDMI.

  • Q Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • QHDR 1500 HDR (Sfera e lartë dinamike)
  • 4 HDMI

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.