QLED TV Q8D 4K Smart 2018

QE75Q8DNATXXH

The item is in the cart.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Ultra Black Elite

Ultra Black

Q HDR 1500

HDR (Sfera e lartë dinamike)

E zezë më e thellë në kushte reale

E zezë më e thellë në kushte reale

* Produkti Aktual Mund të Ndryshojë nga Imazhi i Treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Marka Nr. 1 në botë për televizorët për 12 vjet rresht

Samsung është marka Nr. 1 në botë për televizorët, duke udhëhequr industrinë me pjesën më të madhe të tregut për 12 vjet rresht. Me televizorët Samsung, mund të gëzoni teknologjinë e përparuar, dizajnin mahnitës, shërbime inovative dhe partneritete të përmbajtjes që kërkojnë konsumatorët.

*Specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit ose rajonit.

Q Color

Pesë fjalë—më shumë se një miliardë ngjyra. Shikoni programet dhe filmat tuaj të preferuar me ngjyrat tona më reale, të sakta dhe të gjalla. Shikoni të gjitha detajet e qarta të ngjyrave të çdo skene, njësoj si të ishit pjesë reale e saj.

Q Color

*Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.

Volumi i Ngjyrave

Q8D ju jep 100% volum të ngjyrave, që do të thotë se maksimizon gamën e ngjyrave të sakta, të pasura dhe të detajuara që mund të shikoni në TV.

Volumi i Ngjyrave

Kontrast Plus Q

Gëzoni argëtimin tuaj të pashqetësuar. Gjej të gjitha hollësitë e ndërlikuara të fshehura në skenat më të errëta. Me Kontrast Plus Q, do të shikoni të gjitha aspektet e vogla të çdo skene, edhe me të gjithë ndriçimin në dhomë.

Kontrast Plus Q
Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite thekson edhe hollësitë më të vogla duke kontrolluar drejtpërdrejt çdo njësi individuale të dritës. Shihni pjesët e errëta më të errëta dhe pjesët e ndriçuara më të shndritshme.

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite përdor një teknologji speciale kundër pasqyrimit në shtresën që mbulon ekranin dhe vetë panelin. Ajo minimizon pasqyrimin e dritës në ekranin e Q8D dhe përmirëson nivelet e kontrastit.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Gama më e gjerë e ndriçimit dhe kontrastit të Q HDR 1500, fuqizuar nga HDR10+, ju lejon të shikoni përmes syve të regjisorit. Shikoni hollësitë që nuk mund t'i shihnit më parë në skenat më të ndriçuara dhe më të errëta.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

* Çertifikimi mund të ndryshojë sipas modelit.* Piku i shkëlqimit mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe madhësisë së TV.

Çfarë është HDR 10+

Çfarë është HDR 10+

Një teknologji HDR e avancuar, HDR 10+ siguron që çdo skenë të jetë e optimizuar pikërisht për ngjyrën, kontrastin dhe hollësitë.

UHD Alliance

UHD Alliance

Televizorët QLED janë çertifikuar nga UHD Alliance si UHD Premium, duke ju shfaqur përmbajtjen UHD në formën e saj të vërtetë.

4K Ultra HD

4K Ultra HD

Q8D është në përputhje me standartet premium 4K Ultra High-Definition të përcaktuara nga Consumer Electronics Association (CEA).

pix

Jetëgjatësi e lartë

Të prodhuara për të rezistuar, pikat Quantum të QLED TV janë jo-organike. Kjo do të thotë se ekrani nuk digjet me kalimin e kohës dhe ngjyrat e mahnitshme dhe hollësitë që shihni sot do të qëndrojnë njësoj edhe me kalimin e kohës.

Jetëgjatësi e lartë

* Çfarë është Djegia e Ekranit? Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore.** Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Q Engine

Cilësia spektakolare e figurës së QLED TV fuqizohet nga Q Engine i pakrahasueshëm. Ai analizon në çast çdo skenë që ju shikoni për t’ju dhënë ngjyra, kontrast dhe detaje të shkëlqyera.

Q Engine

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Shihni imazhin, jo televizorin

Shikoni vetë se si Q8D mund të rrisë përvojën tuaj të shikimit me elegancën dhe stilin e vet të rafinuar.

Shihni imazhin, jo televizorin

Zgjidhja Pa Kabllo

Dizajni i pastër i Q8D mban telat e TV të fshehura larg syve tuaj. Duhen vetëm tre hapa të thjeshtë. Hapi 1. Vendosni kabllot tuaj. Hapi 2. Shtyni kabllot tuaja në kanalet e kabujve në pjesën e prapme.Hapi 3. Organizoni kabllot tuaja mjeshtërisht përmes mbajtëses së televizorit.

Nuk ka më ekran të zi

Shkëputu nga norma e ekraneve të zinj. Përmirësoni atmosferën në shtëpinë tuaj me Ambient Mode krejtësisht të ri.

Nuk ka më ekran të zi

Modaliteti i Ambientit

 • * Specifikimet e shërbimit të Regjimit të ambientit ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.**Veçoria e vendosjes së sfondit të Regjimit të ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar TV, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Specifikimet e shërbimit të Regjimit të ambientit ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.**Veçoria e vendosjes së sfondit të Regjimit të ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar TV, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Specifikimet e shërbimit të Regjimit të ambientit ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.**Veçoria e vendosjes së sfondit të Regjimit të ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar TV, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, dizenjot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.
 • * Specifikimet e shërbimit të Regjimit të ambientit ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.**Veçoria e vendosjes së sfondit të Regjimit të ambientit mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku është instaluar TV, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, dizajnot e murit, modelet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa paralajmërim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe kërkohet lidhja me Internet. ***** Marrëveshja e Shërbimeve, Afateve dhe Kushtet e TV, dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet në përdorimin e parë.

Dizajni pa korniza 360°

Maksimizoni shikimin tuaj gjithë-përfshirës me një dizajn pa korniza 360°. Plot shkëlqim dhe minimal nga pjesa e përparme deri në pjesën e pasme, ekrani QLED TV me 4-anë pa bordura ndjehet më i gjerë dhe sjell përvoja të mrekullueshme kinemaje.

Dizajni pa korniza 360°

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin inteligjent

Argëtohuni në mënyrën më të shpejtë, më të lehtë dhe më inteligjente. Një asistent personal që ju ndihmon, një telekomandë për gjithçka, si dhe një qendër e thjeshtë për të kontrolluar të gjitha pajisjet. Kërkoni më pak dhe shikoni më shumë. Të shijosh televizorin nuk ka qënë kurrë kaq e thjeshtë.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin inteligjent

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Shërbimi Smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. * Anëtarësimi në Netflix është i nevojshëm.

Një telekomandë e vetme

Kontrolloni lehtë të gjitha pajisjet e lidhura dhe përmbajtjen me një telekomandë të vetme Gjithashtu ka një funksion kërkimi automatik, që automatikisht lidh dhe etiketon të gjitha pajisjet e lidhura. E lehtë për t’u gjetur, E lehtë për t’u përdorur. Një telekomandë e vetme.

Një telekomandë e vetme

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

Guida Universale

Mos e humbni kohën duke u shqetësuar për atë që duhet të shihni më pas. Udhëzuesi Universal tregon jo vetëm programet dhe përmbajtjet popullore, por ju rekomandon përmbajtje në mënyrë specifike lidhur me preferencat tuaja të shikimit duke analizuar modelin tuaj të shikimit gjatë disa muajve të fundit.

Guida Universale

* Marrëveshja e Afateve dhe Kushteve të Smart Hub dhe Praktika e Konfidencialitetit kërkohet përpara përdorimit.* Shërbimi inteligjent dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.* Jo e disponueshme në Kanada.

 • * Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit.* Ky shërbim dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas rajonit.* Ky funksion mund të ndryshojë sipas celularit dhe sistemit operativ. * Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.

Konfigurimi i Celularit

 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon një Llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. ** Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.*** Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përsosur pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të kaloni fotografitë tuaja të celularit dhe t’i shijoni ato në televizor ose në ekranin e frigoriferit.

* Vetëm pajisje të përputhshme.

Njoftim

Njihuni me të rejat pa u larguar nga televizori. Merrni mesazhe me shkrim që shfaqen në televizorin tuaj, me azhornime të gjendjes për pajisjet në shtëpi të IoT, lajmërime kalendarike dhe njoftime kur programi juaj i preferuar është duke u transmetuar. Mund të merrni njoftime edhe në celularin tuaj.

* Vetëm pajisje të përputhshme.

Më Shumë Përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

TV Plus

Merrni përdorimine një gamë të gjerë përmbajtjesh 4K UHD dhe HDR. TV Plus ofron përmbajtje dhe filma të fundit në rezolucion mahnitës, kështu që mund të shijoni një përvojë kinematografike në komoditetin e shtëpisë tuaj.

* Disponueshmëria e shërbimeve dhe përmbajtjes së palëve të treta mund të ndryshojë pa njoftim.** Shërbimi TV Plus dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Steam Link

Luaj lojra në ekranin e madh pa ndërprerje me grafikë me cilësi të lartë dhe shpejtësi. Aplikacioni Lidhja Steam ju mundëson të transmetoni lojërat tuaja Steam pa nevojën e përdorimit të një kutie të posaçme konfigurimi për Lidhjen Steam.

Steam Link

* Shërbimi Steamlink dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Shfaqja dhe specifikimet e dizajnit të cilat nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim*** Nuk është i disponueshëm në Kanada.

 • Ultra Black Elite Ultra Black
 • Q HDR 1500 HDR (Sfera e lartë dinamike)
 • Q Style - I fortë Dizajni
 • 1450.1 x 910.5 x 295.7 mm Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh)

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.