65" 4K QLED Smart TV Q8F Seria Q 2018

QE65Q8FNATXXH

The item is in the cart.

3,840 x 2,160

Rezolucioni

Q HDR 1500

HDR (Sfera e lartë dinamike)

1617.0 x 965.0 x 192.0 mm

Madhësia e paketës (GjxLxTh)

27.2 kg

Pesha e setit me mbajtësen

Fotografi e bukur, përshtatje e bukur

Fotografi e bukur, përshtatje e bukur

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shikoni galerinë tonë të produkteve.

Q Color

Pesë fjalë—më shumë se një miliardë ngjyra. Shikoni programet dhe filmat tuaj të preferuar me ngjyrat tona më reale, të sakta dhe të gjalla. Shikoni të gjitha detajet e qarta të ngjyrave të çdo skene, njësoj si të ishit pjesë reale e saj.

Q Color

*Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.

Volumi i Ngjyrave

Q8F ju jep 100% volum të ngjyrave, që do të thotë se maksimizon gamën e ngjyrave të sakta, të pasura dhe të detajuara që mund të shikoni në TV.

Volumi i Ngjyrave

Q Contrast Elite

Kënaquni me argëtimin tuaj të pashqetësuar. Gjeni të gjitha detajet e fshehura edhe në skenat më të errëta. Me Q Contrast Elite, do të shikoni të gjitha detajet e aspekteve të çdo skene, edhe me të gjithë ndriçimin në dhomë.

Q Contrast Elite

Q HDR 1500 (HDR 10+)

Gama më e gjerë e ndriçimit dhe kontrastit të Q HDR Elite, fuqizuar nga HDR10+, ju lejon të shikoni përmes syve të regjisorit. Shikoni detajet që nuk mund t’i shikonit më parë në skenat më të ndriçuara dhe ato të errëta.

Q HDR 1500 (HDR 10+)

*Certifikimi mund të variojë sipas modelit.  Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Çfarë është HDR 10+

Çfarë është HDR 10+

Një teknologji HDR e përparuar, HDR 10+ garanton që çdo skenë të jetë saktësisht e optimizuar për ngjyrën, kontrastin dhe detajet.

UHD Alliance

UHD Alliance

Televizorët QLED janë të certifikuar nga UHD Alliance si UHD Premium, që ju shfaq përmbajtjen UHD në formën e vet të vërtetë.

4K Ultra HD

4K Ultra HD

Q8F është në përputhje me standartet premium 4K High-Definition të përcaktuara nga Consumer Electronics Association (CEA).

pix

Jetëgjatësi e lartë

Të prodhuara për të rezistuar, pikat Quantum të QLED TV janë jo-organike. Kjo do të thotë se ekrani nuk do të digjet me kalimin e kohës dhe ngjyrat e detajet që shikoni sot do të qëndrojnë njësoj edhe pasi të kalojë shumë kohë.

Jetëgjatësi e lartë

*Çfarë është djegia e ekranit? Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore.** Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Q Engine

Cilësia spektakolare e figurës së QLED TV fuqizohet nga Q Engine i pakrahasueshëm. Ai analizon në çast çdo skenë që ju shikoni për t’ju dhënë ngjyra, kontrast dhe detaje të shkëlqyera.

Q Engine

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mire.

Shikoni figurën, jo televizorin

Shikoni vetë se si Q8F mund ta rrisë nivelin e përvojës suaj me stilin dhe elegancën e vet të rafinuar.

Shikoni figurën, jo televizorin

One Invisible Connection

Më në fund! Tani gjithçka, duke përfshirë edhe kabllon e energjisë, mund të menaxhohet përmes një kablloje të vetme, pothuajse të padukshme. One Invisible Connection ju lejon të mbani të gjitha pajisjet tuaja larg shikimit duke i lidhur ato me One Connect Box. Është koha të projektoni hapësirën tuaj me Q8F 2018.

One Connect

Tani pajisjet tuaja mund të lidhen në një vend të vetëm. Grumbulloni dhe lidhni të gjitha pajisjet tuaja në një One Connect Box, dhe fshihini ato nga shikimi. Është koha të projektoni hapësirën tuaj siç e dëshironi.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect.

Nuk ka më ekran të zi

Shkëputu nga norma e ekraneve të zinj. Përmirësoni atmosferën në shtëpinë tuaj me Ambient Mode krejtësisht të ri.

Nuk ka më ekran të zi

Modaliteti i Ambientit

 • *Specifikimet e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit. * Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. *Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • *Specifikimet e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit. * Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. *Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • *Specifikimet e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit. * Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. *Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • *Specifikimet e shërbimit ndryshojnë sipas rajonit. * Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. *Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.

Kllapë montimi për mur pa hapsirë boshe

Trajtojeni televizorin tuaj QLED si kryeveprën që vërtet është. Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe e var televizorin tuaj rrafsh me murin, duke e gërshetuar atë bukur me dekorin tuaj të brendshëm.

Kllapë montimi për mur pa hapsirë boshe

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe kanë për qëllim të sigurojnë një kuptim më të mirë. ** Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.*** Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe shitet veç.

Dizajni pa korniza 360

Maksimizoni shikimin tuaj gjithë-përfshirës me një dizajn pa korniza 360°.  Elegant dhe minimal nga pjesa e përparme deri në pjesën e pasme, ekrani QLED TV me 4 anë pa korniza duket më i gjerë dhe ofron përvoja të mahnitshme kinematike.

Dizajni pa korniza 360

Zgjidhja One Mount

Merrini vendimet rreth dekorit sipas dëshirës, jo sipas televizorit. Zgjidhja One Mount e QLED TV ju lejon ta vendosni televizorin tuaj kudo që të dëshironi dhe sido që të dëshironi. Provoni stile të ndryshme, qoftë nëse varet në mur ose në një shumëllojshmëri mbajtësesh që janë të lehta për t’i ndërruar.

Zgjidhja One Mount

* Mbajtëset Studio dhe Gravity shiten veç.* Mbajtëset Studio dhe Gravity janë të përputhshme me televizorët QLED 55"/65". * Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar.

Mbajtësja Samsung Tower

Mbajtësja Samsung Tower

Mbajtësja Samsung Tower është projektuar për t’u dukur shkëlqyeshëm kudo që t’a vendosni. Trupi plotësisht metalik gërshetohet në mënyrë të pandërprerë me ambientin rrethues, duke i shtuar tërheqje vizuale hapësirës suaj të banimit.

Mbajtësja Studio

Mbajtësja Studio

Mbajtësja Studio i jep dhomës suaj një pamje dhe ndjesi unike dhe elegante. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin smart

Argëtohuni në mënyrën më të shpejtë, më të lehtë dhe më inteligjente. Një asistent personal që ju ndihmon, një telekomandë për gjithçka, si dhe një qendër e thjeshtë për të kontrolluar të gjitha pajisjet. Kërkoni më pak dhe shikoni më shumë. Të shijosh televizorin nuk ka qënë kurrë kaq e thjeshtë.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin smart

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Shërbimi Smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. *Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Kontrolloni lehtë të gjitha pajisjet e lidhura dhe përmbajtjen me një telekomandë të vetme Gjithashtu ka një funksion kërkimi automatik, që automatikisht lidh dhe etiketon të gjitha pajisjet e lidhura. E lehtë për t’u gjetur, E lehtë për t’u përdorur. Një telekomandë e vetme.

Një telekomandë e vetme

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

Guida Universale

Mos e humbni kohën duke u shqetësuar për atë që duhet të shihni më pas. Guida Universale tregon jo vetëm programet dhe përmbajtjet e pëlqyera, por ju rekomandon përmbajtje në mënyrë specifike lidhur me preferencat tuaja të shikimit duke analizuar mënyrën tuaj të shikimit gjatë muajve të fundit.

Guida Universale

*Përpara përdorimit nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme të Smart Hub. *Shërbimi smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.* Nuk është i disponueshëm në Kanada.

 • * Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit.* Ky funksion mund të ndryshojë nga celulari dhe sistemi operativ. * Duhet të shkarkohet dhe instalohet aplikacioni SmartThings.

Konfigurimi i Celularit

 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. * Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.* Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. * Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.* Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. * Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.* Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të ketë një lidhje interneti për konfigurimin e celularit. * Procesi i konfigurimit mund të bëhet edhe me telekomandë.* Njohja automatike midis telefonit celular dhe televizorit mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar konfigurimin.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përsosur pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të kaloni fotografitë tuaja të celularit dhe t’i shijoni ato në televizor ose në ekranin e frigoriferit.

* Vetëm pajisje të përputhshme.

Njoftim

Njihuni me të rejat pa u larguar nga televizori. Merrni mesazhe me shkrim që shfaqen në televizorin tuaj, me azhornime të gjendjes për pajisjet në shtëpi të IoT, lajmërime kalendarike dhe njoftime kur programi juaj i preferuar është duke u transmetuar. Mund të merrni njoftime edhe në celularin tuaj.

* Vetëm pajisje të përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

TV Plus

Merrni akses në një gamë të plotë me përmbajtje 4K UHD dhe HDR. TV Plus ofron përmbajtje dhe filma të fundit në rezolucion mahnitës, kështu që mund të shijoni një përvojë kinematografike në komoditetin e shtëpisë tuaj.

* Disponueshmëria e shërbimeve dhe përmbajtjes së palëve të treta mund të ndryshojë pa njoftim.** Shërbimi TV Plus dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Steam Link

Luaj lojra në ekranin e madh pa ndërprerje me grafikë me cilësi të lartë dhe shpejtësi. Aplikacioni Steam Link ju mundëson të transmetoni lojërat tuaja Steam pa nevojën e përdorimit të një kutie të posaçme konfigurimi për Lidhjen Steam.

Steam Link

* Shërbimi Steamlink dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Nuk është i disponueshëm në Kanada.

 • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
 • Q HDR 1500 HDR (Sfera e lartë dinamike)
 • 1617.0 x 965.0 x 192.0 mm Madhësia e paketës (GjxLxTh)
 • 27.2 kg Pesha e setit me mbajtësen

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.