55" 4K QLED TV Q9F Seria Q 2018

QE55Q9FNATXXH

The item is in the cart.

Q Contrast Elite

Q Contrast Elite

Q HDR 2000 (HDR 10+)

Q HDR 2000 (HDR 10+)

One Invisible Connection

One Invisible Connection

3,840 x 2,160

Rezolucioni

Trusted Reviews

Trusted Reviews

"Samsung QE65Q9FN është televizori më mbresëlënës që kam shqyrtuar në vite..."

WHAT HI*FI?

WHAT HI*FI?

"Televizori më i shkëlqyer, më i mprehtë dhe më i gjallë që kemi shqyrtuar".

tech radar

tech radar

"Teknologjia QLED shumë e reklamuar e Samsung papritur merr kuptim me modelin 65Q9FN 65-inç..."

AVS FORUM

AVS FORUM

"Samsung ka arritur një sukses me dizajnin e Q9F të këtij viti…"

HD GURU

HD GURU

"Ky aparat ka një nga imazhet më të mira që kemi parë ndonjëherë në televizorët e çdo teknologjie…"

Stuff

Stuff

"Megjithëse Samsung u përqendrua kryesisht në cilësinë e imazhit gjatë dizenjimit të modelit Q9FN, tingulli nuk është anashkaluar..."

Perfeksion i pastër i figurës

Perfeksion i pastër i figurës

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Q Color

Pesë fjalë, më shumë se një miliard ngjyra. Shikoni programet dhe filmat tuaj të preferuar me ngjyrat më reale, të sakta dhe të gjalla që ekzistojnë. Shikoni të gjitha detajet e qarta të ngjyrave të çdo skene, njësoj si të ishit pjesë reale e saj.

Q Color

* Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.

Volumi i ngjyrave

Q9F ju jep 100% volum të ngjyrave, që do të thotë se maksimizon gamën e ngjyrave të sakta, të pasura dhe të detajuara që mund të shikoni në TV.

Volumi i ngjyrave

Q Contrast Elite

Kënaquni me argëtimin tuaj pa ndërprerje. Gjeni të gjitha detajet e fshehura edhe në skenat më të errëta. Me Q Contrast Elite, do të shikoni të gjitha detajet e aspekteve të çdo skene, edhe me të gjithë ndriçimin në dhomë.

Q Contrast Elite
Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite thekson edhe detajet më të imëta duke kontrolluar drejtpërdrejt çdo njësi individuale të dritës. Shikojini zonat e errëta më të errëta dhe zonat e ndritshme më të ndritshme.

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite

Ultra Black Elite përdor një teknologji speciale anti-refleks në shtresën e filmit të ekranit dhe në vetë panelin. Kjo minimizon reflektimin e dritës në ekranin e Q9F dhe përmirëson nivelet e kontrastit.

Q HDR 2000 (HDR 10+)

Gama më e gjerë e ndriçimit dhe kontrastit të Q HDR 2000, fuqizuar nga HDR10+, ju lejon të shikoni përmes syve të regjisorit. Shikoni detajet që nuk mund t’i shikonit më parë në skenat më të ndriçuara dhe ato të errëta.

Q HDR 2000 (HDR 10+)

* Certifikimi mund të variojë sipas modelit. ** Ndriçimi maksimal mund të variojë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Çfarë është HDR 10+

Çfarë është HDR 10+

Një teknologji e përparuar HDR, HDR 10+ garanton që çdo skenë të jetë saktësisht e optimizuar për ngjyrën, kontrastin dhe detajet.

UHD Alliance

UHD Alliance

Televizorët QLED janë të certifikuar nga UHD Alliance si UHD Premium, që ju shfaq përmbajtjen UHD në formën e vet të vërtetë.

4K Ultra HD

4K Ultra HD

Q9F është në përputhje me standardet premium 4K Ultra High-Definition të përcaktuara nga Consumer Electronics Association (CEA).

pix

Jetëgjatësi e lartë

Të prodhuara për të rezistuar, pikat Quantum të QLED TV janë jo-organike. Kjo do të thotë se ekrani nuk do të digjet me kalimin e kohës dhe ngjyrat e detajet që shikoni sot do të qëndrojnë njësoj edhe pasi të kalojë shumë kohë.

Jetëgjatësi e lartë

* Çfarë është djegia e ekranit? Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore.** Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Q Engine

Cilësia spektakolare e figurës së QLED TV fuqizohet nga Q Engine i pakrahasueshëm. Ai analizon në çast çdo skenë që ju shikoni për t’ju dhënë ngjyra, kontrast dhe detaje të shkëlqyera.

Q Engine

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Shikoni figurën, jo televizorin

Shikoni vetë se si Q9F mund ta rrisë nivelin e përvojës suaj me stilin dhe elegancën e vet të rafinuar.

Shikoni figurën, jo televizorin

One Invisible Connection

Më në fund! Tani gjithçka, duke përfshirë edhe kabllon e energjisë, mund të menaxhohet përmes një kablloje të vetme, pothuajse të padukshme. One Invisible Connection ju lejon të mbani të gjitha pajisjet tuaja larg shikimit duke i lidhur ato me One Connect Box. Është koha të projektoni hapësirën tuaj me 2018 Q9F.

One Connect

Tani pajisjet tuaja mund të lidhen në një vend të vetëm. Grumbulloni dhe lidhni pajisjet tuaja në një One Connect Box, dhe fshihini ato nga shikimi. Është koha të projektoni hapësirën tuaj siç e dëshironi.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect.

Nuk ka më ekran të zi

Tani nuk më nevojë që ta mbani ekranin e zi si të tjerët. Rregullojeni brendësinë e shtëpisë suaj me Ambient Mode krejtësisht të ri.

Nuk ka më ekran të zi

Ambient Mode

 • * Specifikimet e shërbimit variojnë sipas rajonit dhe modelit.** Funksioni i sfondit Ambient Mode mund të variojë sipas mjedisit ku është vendosur televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar me, dizajnet e murit, motivet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. ***** Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • * Specifikimet e shërbimit variojnë sipas rajonit dhe modelit.** Funksioni i sfondit Ambient Mode mund të variojë sipas mjedisit ku është vendosur televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar me, dizajnet e murit, motivet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. ***** Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • * Specifikimet e shërbimit variojnë sipas rajonit dhe modelit.** Funksioni i sfondit Ambient Mode mund të variojë sipas mjedisit ku është vendosur televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar me, dizajnet e murit, motivet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. ***** Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.
 • * Specifikimet e shërbimit variojnë sipas rajonit dhe modelit.** Funksioni i sfondit Ambient Mode mund të variojë sipas mjedisit ku është vendosur televizori, duke përfshirë, por pa u kufizuar me, dizajnet e murit, motivet dhe/ose ngjyrat.*** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim**** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. ***** Përpara përdorimit për herë të parë nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme dhe Politikës së privatësisë së Shërbimit të TV.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Trajtojeni QLED TV si kryeveprën që vërtet është. Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe e var televizorin tuaj rrafsh me murin, duke e gërshetuar atë bukur me dekorin tuaj të brendshëm.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

*Imazhet janë vetëm për qëllime ilustruese dhe ofrohen për të dhënë një kuptim më të mirë. ** Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.*** Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe shitet veç.

Dizajn pa korniza 360

Maksimizoni shikimin tuaj imersiv me një dizajn pa korniza 360°. Elegant dhe minimal nga përpara prapa, ekrani i QLED TV me 4 anë pa korniza duket më i gjerë dhe ofron përvoja të mahnitshme kinematike.

Dizajn pa korniza 360

Zgjidhja One Mount

Merrini vendimet rreth dekorit sipas dëshirës, jo sipas televizorit. Zgjidhja One Mount e QLED TV ju lejon ta vendosni televizorin tuaj kudo që të dëshironi dhe sido që të dëshironi. Provoni stile të ndryshme, qoftë nëse varet në mur ose në një shumëllojshmëri mbajtësesh që janë të lehta për t’i ndërruar.

Zgjidhja One Mount

* Mbajtëset Studio dhe Gravity shiten veç.* Mbajtëset Studio dhe Gravity janë të përputhshme me televizorët 55"/65" QLED.* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar.

Mbajtësja Samsung Tower

Mbajtësja Samsung Tower

Mbajtësja Samsung Tower është projektuar që të duket bukur kudo që ta vendosni. Trupi plotësisht metalik gërshetohet në mënyrë të pandërprerë me ambientin rrethues, duke i shtuar tërheqje vizuale hapësirës suaj të banimit.

Mbajtësja Studio

Mbajtësja Studio

Mbajtësja Studio i jep dhomës suaj një pamje dhe ndjesi unike dhe elegante. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

Merreni argëtimin tuaj më shpejt, më lehtë dhe në mënyrë inteligjente. Një asistent personal që ju mbulon, një telekomandë për të kontrolluar, si dhe një qendër e thjeshtë për të kontrolluar pajisjet. Kërkoni më pak dhe shikoni më shumë. Shikimi i televizorit nuk ka qenë asnjëherë kaq i lehtë.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Shërbimi smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.* Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. * Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Kontrolloni me lehtësi pajisjet e lidhura dhe përmbajtjen me një telekomandë të vetme. Ajo gjithashtu ka një veçori dallimi automatik, që lidh automatikisht dhe etiketon pajisjet e lidhura. E lehtë për t’u gjetur, e lehtë për t’u përdorur. Një telekomandë e vetme.

Një telekomandë e vetme

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

Guida universale

Mos harxhoni kohën duke vrarë mendjen se çfarë do të shikoni më pas. Guida universale jo vetëm ju tregon programet dhe përmbajtjet e pëlqyera, por rekomandon përmbajtje specifikisht sipas preferencës suaj të shikimit duke analizuar mënyrën tuaj të shikimit gjatë muajve të fundit.

Guida universale

* Përpara përdorimit nevojitet pranimi i Kushteve të përgjithshme të Smart Hub. ** Shërbimi smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.

 • * Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të variojnë sipas rajonit.* Ky shërbim dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.* Ky funksion mund të ndryshojë sipas sistemit celular dhe sistemit operativ. * Duhet të shkarkohet dhe të instalohet aplikacioni SmartThings.

Konfigurimi në celular

 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.*** Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.*** Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.*** Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.
 • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.*** Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përkryer pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të ndani fotografitë tuaja në celular dhe t’i shikoni në ekranin e televizorit ose të frigoriferit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Njoftim

Njihuni me të rejat pa u larguar nga televizori. Merrni mesazhe kërcyese në televizor, me përditësime të statusit për pajisjet IoT të shtëpisë, kujtues nga kalendari, dhe njoftime kur shfaqen programet tuaja të preferuara. Madje mund të merrni edhe njoftime në celularin tuaj.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

TV Plus

Merrni akses në një gamë të plotë me përmbajtje 4K UHD dhe HDR. TV Plus ofron përmbajtjet dhe filmat më të fundit në rezolucion mahnitës, që ju të kënaqeni me një përvojë kinemaje në komoditetin e shtëpisë suaj.

* Shërbimi TV Plus dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.

Steam Link

Luani lojëra në ekranin e madh pa ndërprerje me grafikë dhe shpejtësi të cilësisë së lartë. Aplikacioni Steam Link ju jep mundësinë të transmetoni lojërat tuaja Steam pa qenë nevoja të përdorni një pajisje të veçantë Steam Link.

Steam Link

* Pajisja Stream Link dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim* Nuk disponohet në Kanada.

 • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
 • QHDR 2000 HDR (Sfera e lartë dinamike)
 • Q Contrast Elite Kontrasti
 • 1450.1 x 899.9 x 353.4 mm Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh)

Si regjistrohen programet në QLED TV

Si regjistrohen programet në QLED TVshihni përgjigjen

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TV

Si përdoret tipari i pasqyrimit të Ekranit në QLED TVshihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.