65" 4K SUHD, Smart TV KS8002 Seria 8

UE65KS8002TXXH
Madhësi 65

The item is in the cart.

8

Seria

3,840 × 2,160

Rezolucioni

Po

Ngjyra e Quantum Dot

4

HDMI

Një nivel i ri ndriçimi

Shikoni dritën e diellit në lavdinë e tij të plotë rrezatuese dhe gjeni edhe detajet më të imëta në hijet më të errëta me HDR 1000. Tani, do ta shikoni çdo skenë si të ishte e gjallë në dhomën tuaj të ndenjes

Një nivel i ri ndriçimi

Një përvojë ngjyrash si në jetën reale

Përjetoni të gjitha nuancat e ngjyrave më të pasura dhe më reale me teknologjinë ekologjike Quantum Dot të Samsung. SHUD TV shfaq 64-fishin e ekspresionit të ngjyrave të televizorëve tradicionalë të Samsung

Një përvojë ngjyrash si në jetën reale

Pamje e qartë me reflektim minimal

Teknologjia Ultra Black e frymëzuar nga natyra, përdor nano-motive të veçanta për të reduktuar reflektimin e dritës. Shijojeni televizorin tuaj edhe në një dhomë ndenjeje të ndriçuar mirë

Clear view with low reflection

Rimasterizim i përmbajtjes jo-SUHD

Motori i Samsung i rimasterizimit SUHD analizon automatikisht dhe rimasterizon përmbajtjet jo-SUHD, në mënyrë që ato të shfaqen sa më afër asaj që ka dashur të shprehë krijuesi i përmbajtjes

Remaster your non-SUHD content

* Cilësia e përpunuar e imazhit mund të variojë sipas burimit të rezolucionit

Çdo detaj në rezolucion 4K UHD

Përjetoni detaje të gjalla me 4-fishin e rezolucionit të Full HD TV. Çdo gjë që shikoni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real

Çdo detaj në rezolucion 4K UHD

Akses i shpejtë dhe i vetëm në të gjitha burimet e përmbajtjes

Smart Hub-i i ri ofron një pikë të vetme aksesi në Live TV, Over The Top (OTT), Lojërat dhe më shumë. Përdoruesit mund të kenë akses te përmbajtja e tyre e preferuar sapo të ndezin televizorin

Akses i shpejtë dhe i vetëm në të gjitha burimet e përmbajtjes

*Kërkon akses në internet. Mund të mos jetë e disponueshme në të gjitha gjuhët ose zonat.

Kontrast i përmirësuar për përvojën tuaj të shikimit

Teknologjia UHD Dimming ofron kontrast të optimizuar, ngjyra dhe mprehtësi për cilësinë e imazheve me pamje reale. Më fantastike se teknologjia ekzistuese Micro Dimming, kjo është një përvojë shikimi si asnjëherë më parë

Kontrast i përmirësuar për përvojën tuaj të shikimit

Ndani me lehtësi përmbajtjen tuaj në televizor

Dërgojini fotografitë, videot dhe muzikën nga celulari dhe kompjuteri te televizori juaj Smart TV duke përdorur aplikacionin Samsung Smart View. Ajo ju ofron një harmoni të mrekullueshme dhe lidhje të thjeshtë, me shumicën e pajisjeve personale

*Konfigurimi kërkon që televizori dhe pajisja juaj celulare të jenë në të njëjtin rrjet (AP).
*Veçoria e mbështetur mund të ndryshojë në varësi të sistemit operativ dhe pajisjeve.
*Për më shumë informacion rreth pajisjeve të mbështetura, vizitoni www.samsung.com/smartview.

Ndani me lehtësi përmbajtjen tuaj në televizor

*Konfigurimi kërkon që televizori dhe pajisja juaj celulare të jenë në të njëjtin rrjet (AP).
*Veçoria e mbështetur mund të ndryshojë në varësi të sistemit operativ dhe pajisjeve.
*Për më shumë informacion rreth pajisjeve të mbështetura, vizitoni www.samsung.com/smartview.

Shpejtësi më të larta, performancë më e fortë

Procesori i fuqishëm Quad Core i jep shpejtësi televizorit tuaj Smart TV të Samsung në mënyrë që të reagojë ndaj komandave dhe aplikacioneve të hapura në çast. Ai ju jep gjithashtu shpejtësi për multitasking me ekranin Multi-Link

Shpejtësi më të larta, performancë më e fortë

Jepini shpejtësi televizorit tuaj Smart TV me Tizen

Tizen e sjell performancën e Smart TV në një nivel të ri me shpejtësinë në ndezje dhe aksesin e shpejtë në Live TV dhe në të gjitha aplikacionet tuaja. Madje ai ofron edhe mbështetje për aplikacionet më të njohura lokale VOD për shikim të optimizuar të televizorit

Jepini shpejtësi televizorit tuaj Smart TV me Tizen

Lidheni argëtimin tuaj me televizorin

Duke përdorur ConnectShare, ju mund të shikoni një shumëllojshmëri përmbajtjesh në një hap të vetëm. Thjesht lidheni USB-në ose HDD-në me televizorin dhe shijojini filmat, muzikën dhe fotografitë tuaja në ekranin e madh

*Formatet e mbështetura përfshijnë AVI, ASF, MP3, JPEG dhe të tjera. Shikoni manualin për listën e plotë të formateve të mbështetura

Lidheni argëtimin tuaj me televizorin

*Formatet e mbështetura përfshijnë AVI, ASF, MP3, JPEG dhe të tjera. Shikoni manualin për listën e plotë të formateve të mbështetura

Krijoni hapësirën tuaj të argëtimit

Televizorët e Samsung mbështesin hyrjen HDMI, e cila ju lejon të krijoni një qendër multimediale argëtimi në dhomën tuaj të ndenjes. Lidhni HDMI-në direkt me televizorin tuaj për të parë përmbajtje të ndryshme nga pajisje të shumta

Krijoni hapësirën tuaj të argëtimit

Lidhje e thjeshtë dhe e shpejtë me valë

LAN-i i integruar me valë ju lejon të lidhni televizorin tuaj Smart TV me internetin pa u ngatërruar me kabllot. Me lidhjet e shpejta, tani mund ta shijoni vërtet dizajnin e jashtëzakonshëm të televizorit tuaj.

Lidhje e thjeshtë dhe e shpejtë me valë
  • 8 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po Ngjyra e Quantum Dot
  • 4 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.