Teknologjia QLED dhe Smart

Teknologjia QLED, një mënyrë e re shikimi

Teknologjia QLED i mundëson The Frame TV të ketë cilësi superiore figure dhe figurë të qartë dhe të gjallë. Në qoshe teksti tregon se Smart TV mundësohet nga TIZEN.
Ne e pasurojmë shikimin tuaj me miliarda ngjyra të mundësuara nga teknologjia Quantum Dot e Samsung, prandaj do të ndieni teksturën e pikturave thjesht duke e parë. Me ngjyrat që janë si në jetë reale në çdo dritë, është një përvojë që është më e thjeshtë dhe më inteligjente se asnjëherë.
<!-- -->

Eksploroni botën e QLED

Color Volume 100% nga Quantum Dot

Ne duam që ju ta shikoni ngjyrën ashtu siç është menduar të shikohet. Shijoni vepra të famshme siç shihen në galeri dhe shikoni filmat që vijnë në jetë në çdo skenë me volum ngjyrash 100% si në jetë reale dhe me kontrastin e mprehtë të Dual LED. Pavarësisht këndit, ju do të merrni detaje dhe teksturë të pabesueshme.

Kjo kornizë e bukur arti e televizorit ka edhe teknologjinë QLED. Kamera afrohet për të shfaqur ngjyrën e gjallëruar të volumit të ngjyrës 100% dhe kontrastit të thellë. Në kënd ndodhet certifikimi VDE që tregon se është testuar për volum ngjyre 100% sipas DCI-P3.

Duket bukur në çdo moment

Adaptive Picture

Ne jemi siguruar që The Frame të lexojë dhomën, duke dalluar dhe duke rregulluar automatikisht ndriçimin e ekranit dhe kontrastin në dritën rrethuese në mënyrë që të mund të shikoni sa më mirë përmbajtjen tuaj. Qoftë kur shikoni video kur dielli ndriçon përmes dritares apo një maratonë me filma në errësirë, ju do të merrni një pamje që do t'ju pëlqejë shumë.

The Frame TV i përshtatet ndriçimit rrethues, me ekranin të ndriçuar në një dhomë ndenjeje të ndriçuar mirë dhe të errësuar kur perdet mbyllen.

Teknologji e dizenjuar për të mbajtur fokusin tuaj në The Frame. Kështu që ju nuk do të jeni asnjëherë të shpërqëndruar.

Mos humbisni bisedën

Active Voice Amplifier (AVA)

Kur shikoni një program plot me batuta të bukura, nuk do të shqetësoheni se do të humbisni asgjë. The Frame dallon tingullin rrethues në jetë reale për të rregulluar volumin dhe qartësinë, prandaj edhe përmes zhurmës mund të dëgjoni zërat dhe argëtimin.

Ndërsa familja shikon The Frame TV në dhomën e ndenjes, një valë zhurme shihet se ndryshon formën për të treguar se televizori po përshtat tingullin e zhurmave për t'u dëgjuar më qartë.

Përjetoni më shumë njëkohësisht

Multi View

Doni që të shikoni episodin e javës së kaluar ndërkohë që bëni stërvitje? Nuk është nevoja që të ndaloni njërën për tjetrën. Konfiguroni dy transmetime në ekran në mënyrë që të mund të shikoni ose madje dëgjoni të dyja njëkohësisht, dhe përshtatni madhësinë për t'ju ndihmuar të fokusoheni. The Frame ju jep liri për ta shikuar ashtu siç doni.

Samsung The Frame në modalitetin Multi View, që i lejon një gruaje të shikojë njëkohësisht një program televiziv dhe të ndjekë një video me joga.

Frame lidh ekranet dhe ndryshon vizionin celular.

Shikoni në The Frame atë që ndodhet në celularin tuaj

Pasqyrimi në celular

Me aplikacionin SmartThings, pasqyroni pa ndërprerje dhe luani videot tuaja të preferuara, muzikën dhe fotografitë në ekranin e bukur të madh të The Frame. Dhe me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni në mënyrë të pandërprerë, të ndani dhe të pasqyroni direkt nga pajisja juaj e preferuar Apple.

Babai me vajzën shikojnë një video gatimi në The Frame që pasqyron ekranin e televizorit duke lidhur telefonin me televizorin.
* Funksioni i AirPlay 2 është i disponueshëm në të gjithë televizorët smart Samsung 2020 dhe të mëvonshëm.
* Apple dhe AirPlay 2 janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA dhe vende të tjera.
* AirPlay 2 kërkon iOS 12.3 ose version më të ri ose macOS 10.14.5 ose version më të ri.

Dhe thjesht trokitni për ta pasqyruar

Trokitni View

Videot, muzika dhe fotografitë që ju pëlqejnë aq shumë? Ato mund të vijnë të gjitha në jetë në The Frame me vetëm një trokitje. Trokisni smartfonin në The Frame për një mënyrë të thjeshtë dhe të lehtë për të pasqyruar. Tani është edhe më e lehtë që të shikoni të preferuarat tuaja në ekranin më të madh.

The Frame TV tregon se çfarë ka në ekranin e telefonit të gruas thjesht duke e trokitur ajo telefonin me televizorin dhe duke e pasqyruar atë.
* Ky shërbim funksionon vetëm kur televizori dhe celulari janë ndezur.

Gjithçka që ju pëlqen, tani është smart. Uluni, rehatohuni dhe lëreni The Frame të kujdeset për ju.

Gjithçka që ju nevojitet është në duart tuaja

One Remote Control / Aplikacioni SmartThings / Smart Hub

Jeta është e thjeshtë kur keni One Remote Control në duart tuaja, aplikacionin SmartThings në celular dhe Smart Hub në ekran. Kontrolloni të gjitha pajisjet tuaja të lidhura me One Remote Control ose aplikacionin SmartThings, dhe kërkoni me lehtësi për filma, programe televizive dhe shfletoni uebin me Smart Hub.

One Remote Control që shihet duke kontrolluar The Frame. SmartThings tregohet në ekranin e telefonit duke shfaqur vepra arti nga Art Store dhe Smart Hub shfaqet në The Frame duke shfaqur art dhe përmbajtje të tjera që mund të shijoni.
* Duhet shkarkuar dhe instaluar aplikacionin SmartThings.

Produktet

Koha për të zgjedhur The Frame

Gjeni The Frame që përshtatet për ju dhe hapësirën tuaj.

Seria The Frame e Samsung vjen në shumë madhësi në mënyrë që ju të mund të gjeni atë që bën për hapësirën tuaj.

Gati për të zbuluar mrekullinë e QLED?