AU9000 Crystal UHD 4K Smart TV (2021)

AU9000 Crystal UHD 4K Smart TV (2021)

UE55AU9072UXXH

 • Dynamic Crystal Color
 • Crystal Processor 4K
 • Motion Xcelerator Turbo

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • The forest image on the right demonstrates a more intricately colored image due to Dynamic Crystal Color technology compare to the conventional on the left.
  Dynamic Crystal Color
 • Profile view of Crystal UHD TV shows ultra slim design of Crystal UHD TV AirSlim.
  AirSlim
 • A group of people use UHD TV Multi view feature to enjoy a football match and view play-by-play information at the same time on the same screen.
  Multi View

Shijoni plotësisht gjërat që ju pëlqejnë në shtëpi

Shijoni plotësisht gjërat që ju pëlqejnë në shtëpi Shijoni plotësisht gjërat që ju pëlqejnë në shtëpi

Ngjyra si në jetë reale, të lindura në gjendje të pastër me kristal të kulluar

Dynamic Crystal Color

Zhytuni brenda në figurë me një miliard nuanca ngjyrash. Dynamic Crystal Color ofron variacione si në jetë reale në mënyrë që të shikoni më qartë.

Ngjyra si në jetë reale, të lindura në gjendje të pastër me kristal të kulluar Ngjyra si në jetë reale, të lindura në gjendje të pastër me kristal të kulluar

Ndieni nuancat e ngjyrave si në jetë reale ashtu siç duhet, në 4K të fuqishme

Crystal Processor 4K

Upscaling i fuqishëm 4K siguron që të arrini rezolucion deri në 4K për përmbajtjen që ju pëlqen. Gjithashtu do të përjetoni më shumë shprehje ngjyrash si në jetë reale falë teknologjisë së sofistikuar të përcaktimit të ngjyrave.

Ndieni nuancat e ngjyrave si në jetë reale ashtu siç duhet, në 4K të fuqishme Ndieni nuancat e ngjyrave si në jetë reale ashtu siç duhet, në 4K të fuqishme

Shikoni errësirën dhe dritën në çdo skenë

HDR

High Dynamic Range rrit gamën e niveleve të dritës në televizorin tuaj, në mënyrë që të mund të shijoni një gamë të madhe ngjyrash dhe të gjitha detajet vizuale, edhe në skenat më të errëta.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit.

Shikoni errësirën dhe dritën në çdo skenë Shikoni errësirën dhe dritën në çdo skenë

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit.

Përshpejtoni përvojën tuaj të lojërave

Le të shohim teknologjinë më të fundit të lojërave të projektuar për t’ju ndihmuar të fitoni më shumë lojëra.

Përmirësoni qartësinë e lëvizjes për përmbajtjen e lojërave që ju pëlqejnë

Motion Xcelerator Turbo

Tani përmirësoni qartësinë e lëvizjes për përmbajtjen e lojërave që ju pëlqejnë. Me teknologjinë unike të rifreskimit dinamik të Samsung, Motion Xcelerator Turbo ofron performancë lëvizjeje të diferencuar me modelet 60 Hz për të mbështetur lojërat VRR dhe përmbajtjen 120 Hz.

Përmirësoni qartësinë e lëvizjes për përmbajtjen e lojërave që ju pëlqejnë Përmirësoni qartësinë e lëvizjes për përmbajtjen e lojërave që ju pëlqejnë

Skena revolucionare në tërësinë e tyre

Super Ultrawide GameView dhe Game Bar

Raportet e pamjes 21:9 dhe 32:9 ju japin hapësirën shtesë të shikimit që ju nevojitet për të maksimizuar përvojën e lojërave - dhe për të fituar. Optimizoni lojën tuaj me Game Bar, një meny në ekran që ju lejon të bëni rregullime në kohë reale të raportit të ekranit, kontrollit të vonesës së hyrjes, FPS, HDR, cilësimeve të kufjeve pa tel dhe më shumë.

Skena revolucionare në tërësinë e tyre Skena revolucionare në tërësinë e tyre

* Super UltraWide GameView është në dispozicion vetëm për lojëra me mbështetje ultra të gjerë dhe lojëra për PC.* Disa lojëra mund të mos e mbështesin ose mund të jenë të kufizuar në përdorimin e këtij funksioni.* Mund të kërkohet ndryshimi i rezolucionit të ekranit nga pajisja e jashtme.

Menjëherë reagon ndaj komandave tuaja

Auto Low Latency Mode

Hyni në lojë më shpejt me Auto Low Latency Mode (ALLM), që optimizon ekranin tuaj në mënyrë që të keni më shumë kontrolle me vonesë hyrjeje që zor vihet re. Përjetoni lojë të lehtë në formën e vet më impresive pa turbullirë dhe ngecje të lëvizjes.

* Vonesa e ulët e hyrjes matet bazuar në kushtet e testimit të brendshëm dhe mund të ndryshojë sipas cilësimeve të lojës ose kushteve specifike.

Tingull virtual që ndjek aksionin

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Një tingulli rrethues 3D me audion tonë më të mirë virtuale të kanaleve do t’ju lejojë të zhyteni plotësisht në përvojën e audios.

Tingull virtual që ndjek aksionin Tingull virtual që ndjek aksionin

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

Q-Symphony

Rrethoni veten me tingullin nga televizori dhe soundbar-in të orkestruar në harmoni. Q-Symphony lejon në mënyrë unike altoparlantët e televizorit dhe soundbar-it të funksionojnë njëkohësisht për efekt më të mirë rrethues pa vendosur në heshtje altoparlantët e televizorit.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

I hollë dhe elegant, më shumë se asnjëherë

AirSlim

Crystal UHD përmban një profil ultra të hollë, që e lejon televizorin tuaj të gërshetohet me lehtësi me enterierin tuaj për një look minimalist që dallon në mënyrë shumë elegante.

I hollë dhe elegant, më shumë se asnjëherë I hollë dhe elegant, më shumë se asnjëherë
Qëndron rrafsh me murin Qëndron rrafsh me murin

Qëndron rrafsh me murin

Slim Fit Wall Mount

Arrini look-un me dizajnin e enterierit minimalist që gjithmonë keni dashur. Me Slim Fit Wall Mount të lehtë për t'u instaluar, televizori juaj përputhet fiks me murin për ta ndihmuar që të gërshetohet në mënyrë të natyrshme me hapësirën tuaj.

* Matur nga pjesa e pasme e televizorit, hapësira mund të ndryshojë bazuar në instalimin dhe llojin e murit.* Slim Fit Wall-Mount shitet veç.
Eliminoni rrëmujën Eliminoni rrëmujën

Eliminoni rrëmujën

Zgjidhje e pastër për kabllot

Mbajini kabllot tuaja të rregullta dhe fshihini ato, duke reduktuar rrëmujën dhe duke mbajtur një look të pastër për televizorin tuaj.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur.

Shihini të gjitha në një ekran

Multi View

Shikoni në TV dhe celular në të njëjtin ekran në të njëjtën kohë. Pavarësisht nëse janë statistika live për sporte ose video me të fshehta për lojërat, thjesht lidhni telefonin tuaj dhe Multi-Screen si kurrë më parë.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS. Ju lutemi referojuni faqes së mbështetjes për detaje mbi pajisjet e përputhshme celulare.
Shihini të gjitha në një ekran Shihini të gjitha në një ekran

Punoni dhe mësoni nga shtëpia

PC në televizor

Shijoni çdo mundësi të asaj që mund të bëni. Aksesoni me lehtësi kompjuterin, laptopin dhe celularin pa ndërprerje në televizor.

Punoni dhe mësoni nga shtëpia Punoni dhe mësoni nga shtëpia

Thjesht prekni për t’u lidhur

Shtyp View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga celulari në televizor është i thjeshtë si një trokitje. Kur trokisni televizorin me celularin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyrohet automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

Thjesht prekni për t’u lidhur Thjesht prekni për t’u lidhur
 • * Lidhja në distancë me PC mbështetet vetëm për Windows 10 Professional ose më vonë dhe Mac OS 10.5 ose më të ri. * Lidhja e smartfonit me Samsung Dex kërkon një pajisje të përputhshme celulare. * Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë pa njoftim paraprak. * Kërkohet lidhja e internetit në televizor dhe PC. * Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.

Zgjidhni çdo asistent zanor që jeni mësuar të përdorni

Multiple Voice Assistants

Zgjidhni asistentin e preferuar zanor; Bixby, Amazon Alexa ose Google Assistant. Për herë të parë, të gjitha janë të integruara në televizorin Samsung për t’ju dhënë një përvojë optimale argëtimi dhe kontroll të përparuar në shtëpinë tuaj të lidhur në internet.

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

Zgjidhni çdo asistent zanor që jeni mësuar të përdorni Zgjidhni çdo asistent zanor që jeni mësuar të përdorni

* Samsung, në çdo kohë dhe sipas gjykimit të vet pa paralajmërim apo njoftim paraprak, mund të ndryshojë shërbimet e asistentit zanor ose mund të pezullojë dhe/ose ndalojë ofrimin e shërbimeve të asistentit zanor ose të ndonjë pjese të shërbimeve të asistentit zanor. Përmbajtja, shërbimet televizive dhe kapacitetet e pasqyruara mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha rajonet dhe territoret.* Komandat zanore të Bixby njohin gjuhët anglisht (SHBA/MB), frëngjisht, spanjisht, gjermanisht, italisht, kinezisht dhe koreanisht. Nuk mund të dallohen të gjitha thekset, dialektet dhe shprehjet.* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose bashkëpunëtorëve të saj.* Google është markë tregtare e Google LLC.

Televizor falas, pa asnjë detyrim

Samsung TV Plus

Shijoni përmbajtje falas në televizor me transmetim live me kanalet tona virtuale, Samsung TV Plus. Zgjidhni nga një larmi kanalesh që ofrojnë përmbajtje për të gjitha interesat që janë aktualisht në tendencë. Nuk ka nevojë të pyesni shokët tuaj se cila përmbajtje është në tendencë këto ditë. Thjesht sintonizohuni në Samsung TV Plus dhe zbulojeni.

Televizor falas, pa asnjë detyrim Televizor falas, pa asnjë detyrim

Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar

Universal Guide

Njihuni me përvojën e shfletimit përpara të përmbajtjes që përshpejton gjetjen e asaj që shikoni në TV live dhe OTT. Tani është e lehtë të gjeni filma dhe shfaqje televizive të preferuara të gjitha në një vend.

Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar Kalojeni kohën duke parë, jo duke kërkuar
 • * Shërbimet e përmbajtjes mund të variojnë sipas rajoneve dhe janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.

Specifikimet

 • Seria 9
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) HDR
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1232.9 x 774.1 x 249.1 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.