75" UHD 4K Smart TV RU7100 Seria 7

75" UHD 4K Smart TV RU7100 Seria 7

UE75RU7172UXXH

 • Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
 • HDR, shihni më shumë detaje
 • Elegant me thjeshtësi moderne

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
  Procesori UHD
 • HDR, shihni më shumë detaje
  HDR
 • Dizajn Elegant
  Dizajn Elegant
 • Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal
  Udhëzuesi Universal

Merrni më shumë detaje, merrni më shumë kënaqësi

Merrni më shumë detaje, merrni më shumë kënaqësi Merrni më shumë detaje, merrni më shumë kënaqësi

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung

Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung Altoparlanti i optimizuar për TV-të Samsung

PurColor

Shikoni përmbajtjen tuaj të preferuar me ngjyra natyrale që i japin detajet të mprehta si gjëja e vërtetë. Merrni një përvojë më të gjallë shikimi plot ngjyra.

PurColor PurColor

Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit

Cilësi e imazhit që t’ju emocionojë, e mundësuar nga një çip i vetëm që orkestron ngjyrën, optimizon raportin e kontrastit të lartë dhe kontrollon HDR.

Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit Procesori UHD, cilësi e fuqishme e imazhit
Rezolucioni i vërtetë 4K UHD Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Gëzojuni imazheve të mprehta, të gjalla me TV 4K UHD që ka 4 herë më shumë pikselë sesa TV FHD. Tani mund të shihni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.

Zbehja UHD Zbehja UHD

Zbehja UHD

Gëzojuni ngjyrës, mprehtësisë dhe nivelit të kontrastit të optimizuara për shikimin tuaj. Zbehja UHD e Samsung ndan dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla kështu që shihni detaje më të sakta.

HDR, shihni më shumë detaje

Shikoni përmbajtje HDR me qartësi më të mirë dhe shprehje të detajuar të ngjyrave. Televizori UHD Samsung ju ofron detaje më të përpikta në skenat e shndritshme dhe të errëta.

HDR, shihni më shumë detaje HDR, shihni më shumë detaje

Shihni imazhin më të madh

Nuk keni qenë kurrë më afër se kaq. Me TV me ekran të madh, më shumë detaje bëhen të gjalla. Do të përjetoni çdo moment të lojës, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do të jeni tamam në mes të veprimit. Gjithçka bëhet shumë reale në një ekran më të madh.

Shihni imazhin më të madh Shihni imazhin më të madh

Elegant me thjeshtësi moderne

Elegant me thjeshtësi moderne Elegant me thjeshtësi moderne

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn Elegant

Dizajni modern e luksoz i televizorit UHD përshtatet natyrshëm me konturet e hapësirës tuaj me një dizajn të thjeshtë.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn Elegant Dizajn Elegant

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal

Udhëzuesi Universal: vetëm UK,FR,DE,IT,ES

Kërkoni më pak, gëzohuni më shumë. Udhëzuesi Universai i TV-ve UHD Samsung ju ndihmon të gjeni përmbajtjen tuaj të preferuar shpejt dhe lehtësisht. Mëson se çfarë ju pëlqen dhe përzgjedh gjithçka në një vend.

Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal Udhëzuesi Universal është përzgjedhësi juaj personal

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa njoftime.* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.

Hapje e lehtë e përmbajtjes dhe komandim i thjeshtuar

TV UHD Samsung bëhet edhe më i zgjuar me Smart Hub dhe Samsung One Remote. Vendosin të gjithë përmbajtjen që dëshironi tamam në majën e gishtërinjve, nga kutia e kanaleve tek konsola juaj e lojërave, aplikacionet dhe TV i drejtpërdrejtë. Gjithçka që ju nevojitet është një.

Hapje e lehtë e përmbajtjes dhe komandim i thjeshtuar Hapje e lehtë e përmbajtjes dhe komandim i thjeshtuar

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Paraqitja, dizajni dhe specifikimet GUI që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim.* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuar në përdorim.

Lidhje pa probleme

Punon me

TV UHD Samsung mund të jetë qendra e një stili jetese të re dhe më të rehatshme të lidhur. Integrohet pa probleme me altoparlantët dhe pajisjet celulare të zgjuara—madje edhe të markave të tjera.

* Përdorimi i veçorisë së ndezjes së TV mund të ndryshojë sipas modelit.* Disa veçori dhe funksione që sigurohen nga pajisjet e lidhura mund të mos jenë të përdorshme ose të kufizuara në përdorim.

Amazon Alexa

TV i ri UHD Samsung punon me Alexa, kështu që jeta juaj u thjeshtua. E keni shumë të lehtë të lidhni pajisjet që mbështesin Alexa. Me përputhshmërinë e TV-ve Samsung UHD, caktojeni Alexa të ndezë TV tuaj, të ndërrojë kanalet, të kontrollojë volumin dhe më shumë.

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Amazon Alexa Amazon Alexa

* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Google Assistant

TV i ri Samsung UHD punon me Google Assistant për t’jua bërë jetën më të lehtë. Ndërroni kanale, ndryshoni volumin, komandoni luajtjen dhe shumë të tjera thjesht me anë të zërit.

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Google Assistant Google Assistant

* Google dhe markat e logot që kanë lidhje janë marka tregtare të Google LLC.* Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV UHD 2019 Samsung dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit.* Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

AirPlay 2

TV UHD Samsung tani punon për herë të parë me Apple. Me AirPlay 2 të integruar, mund të transmetoni apo të ndani përmbajtje nga pajisjet e Apple në ekranin e madh. Luani video, muzikë, fotografi dhe më shumë pa u lodhur nga iPhone, iPad dhe Mac juaj në TV UHD Samsung.

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV Samsung UHD 2019 dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. * Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

AirPlay 2 AirPlay 2

Shërbimi mund të mos fillojë në të njëjtën kohë si TV Samsung UHD 2019 dhe disponueshmëria mund të ndryshojë sipas rajonit. * Imazhet të simuluara vetëm për qëllime ilustruese. * Disponueshmëria e veçorisë dhe ndërfaqja grafike e përdoruesit (GUI) mund të ndryshojë sipas rajonit. Kontrolloni përpara përdorimit.

Specifikimet

 • Seria 7
 • Rezolucioni 3,840 x 2,160
 • HDMI 3
 • USB 2

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.