49" 4K Crystal Color Smart UHD TV Seria 6

UE49KU6402UXXH
Madhësi 49

The item is in the cart.

6

Seria

3,840 × 2,160

Rezolucioni

Po

Active Crystal Color

3

HDMI

Përjetoni imazhet reale

Ngjyrat Active Crystal

A jeni gati të zbuloni detajet më të thella të imazheve? Televizori Samsung UHD me funksionetNgjyrat Active Crystal dhe HDR është i optimizuar për pamje dhe do t’ju mundësojë kënaqësinë e shikimit të përmbajtjeve me rezolucion të lartë. Me gamë të gjerë ngjyrash, imazhet marrin jetë në ekran. Kontrasti vizualisht spektakolar midis ngjyrave të hapura dhe atyre të errëta thekson detajet që deri tani ju kanë rrëshqitur.

Doživite realistične slike
Ekran konvencional
Metade de um ecrã é convencional e a outra metade tem cores active crystal
Ngjyrat Active Crystal
Infografia com um gráfico de um ecrã de cores active crystal

Ngjyrat Active Crystal

Teknologjia e ngjyrave të avancuara të kompanisë Samsung ju mundëson të përjetoni ekpresionin e gjithanshëm të ngjyrave i cili tejkalon televizorët e tjerë UHD. Spektri i ngjyrave te televizorët UHD është rritur me 20% kështu që fitohen imazhe jashtëzakonisht natyrale dhe reale që marrin jetë në ekran dhe befasojnë sytë tuaj ndërsa konsumojnë më pak energji.

A Right perspective angle of  Samsung TV with light detailed canyon onscreen image.

HDR

Ndoshta nuk e keni ditur se sa keni humbur gjatë shikimit të përditshëm para se HDR-ja të sillte ndriçimin nga errësira. Prisni imazhet me ndjeshmëri më të madhe derisa të shfaqet dhe të marrë jetë tërësisht bota e re e detajeve. Të gjitha pamjet i afrohen realitetit falë teknologjisë HDR.

Icon for UHD Upscaling

Përmirësimi i rezolucionit në UHD

Televizori Samsung UHD optimizon automatikisht përmbajtjen e përgjithshme, kështu që gjithmonë shijoni pamjen në UHD pavarësisht nga cilësia fillestare. Me përdorimin e procesit për përmirësimin e rezolucionit me 4 hapa, detajet përmirësohen, sepse hiqet zhurma. Cilësia e fituar e figurës është jashtëzakonisht e qartë dhe në përgjithësi më e mirë.

Icon for UHD Dimming

UHD Dimming

Televizori Samsung UHD përdor të gjitha avantazhet e fuqisë së përpunimit që të marrë kontrollin e plotë softuerik mbi përmirësimin e pamjes. Ekrani është i ndarë në qindra zona ku secila analizohet veçmas dhe sistemohet që të optimizohet ngjyra, ndjeshmëria dhe mprehtësia. Rezultat i tyre janë imazhet më precize dhe më të qarta.

Kërkoni më pak, kënaquni më shumë

Smart Hub

Ndizni televizorin dhe gjithçka që ju nevojitet ndodhet në ekran. Qoftë kur bëhet fjalë për filma të transmetuar, lojëra apo emisione live, kalimi nga njëra tek tjetra është i thjeshtë si ndryshimi i kanaleve. Është e lehtë, është intuitive. Dhe natyrisht, ju nevojitet vetëm një telekomandë për të gjitha.

Smart hub UI called Eden is on Samsung TV onscreen.
Icon for Smart Hub
Smart Hub

Ka aq shumë për t’u parë, shumë burime. Me Smart Hub do t’i gjeni të gjitha në një vend të vetëm menjëherë pas ndezjes së televizorit. Kalimi nga një burim në tjetrin është i lehtë, kurse sistemimi i komandave të televizorit është shumë i thjeshtë.

Icon for Smart View
Smart View

Instaloni aplikacionin Smart View në smartphone dhe kompjuterin tuaj dhe mund ta kaloni përmbajtjen nga aparati në televizorin tuaj Samsung. Nga fotografitë dhe materialet video deri te muzika, të gjitha këto janë më të mira kur shikohen në një ekran më të madh.

Icon for One Remote Control
One Remote Control

Drejtimi i të gjitha aparateve nëpërmjet televizorit s'ka qenë asnjëherë më i lehtë. Një telekomandë është gjithçka që ju nevojitet. Me një dorë komandoni me çdo aparat të lidhur.

Icon for Automatska detekcija
Zbulim automatik

Aparatet e lidhura me kabllo HDMI do të zbulohen automatikisht dhe do të paraqiten në formën e figurave të kuptueshme dhe të emërtimeve në ekran. Për prakticitet shtesë funksioni One Remote Control i Samsung punon drejtpërdrejt pa sistemin shtesë.

*Funksioni Një Telekomandë e Vetme kërkon akses në internet dhe mund të mos jetë i disponueshëm në të gjitha gjuhët apo zonat gjeografike.
*Funksioni Një Telekomandë e Vetme dhe Auto Detection mund të mos jetë i disponueshëm për disa lloje të caktuara pajisjesh të lidhura me Samsung Smart TV.

Bukuria nga çdo këndvështrim

Dizajn shumë i hollë

Televizori UHD është rezultat i kërkimit të vazhdueshëm për bukuri të dizajnit. Çdo element i harduerit është përgatitur që të ndërtohet një televizor tërheqës që ka një rol të rëndësishëm në dizajnimin e hapësirës suaj të jetesës, qoftë ndezur apo jo. Shumë i hollë dhe tërheqës, ky është një televizor që i kontribuon estetikës së hapësirës në të cilën e shikoni.

A back angle image of Samsung SUHD TV’s T-stand.

Dizajn prej 360°

Televizori UHD është dizenjuar për të impresionuar nga të gjitha këndvështrimet sepse ne e kemi kuptuar që televizori është pjesë përbërëse e enterierit. Kemi eliminuar të panevojshmet dhe kemi përpunuar më tej detajet duke fituar kështu një element të jashtëzakonshëm të dizajnit i cili duket bukur në çdo ambient jetese.

Dizajn shumë i hollë

Hiqini të tepërtat. I hollë, i mprehtë dhe i bukur, janë fjalët që karakterizojnë dizajnin e televizorit Samsung SUHD. Forma e tij tërheqëse dhe e hollë përmban gjithçka që ju nevojitet dhe asgjë tjetër - është kënaqësi ta shikoni dhe ta përdorni.

  • 6 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po Active Crystal Color
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.