55" Televizori i vërtetë UHD 4K I harkuar Smart TV Seria 6

UE55MU6172UXXH

The item is in the cart.

Rezolucioni UHD

Rezolucioni UHD

PurColor

PurColor

HDR

HDR

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Televizori i vërtetë 4K UHD

Televizori i vërtetë 4K UHD

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Rezolucioni UHD

Përjetoni detajet maksimale me katërfish rezolucion në UHD TV. Çdo gjë që shihni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Rezolucioni UHD

PurColor

Shijoni një eksperiencë me ngjyra natyrale në Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shihni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të mahnitshme.

PurColor

HDR

Shikoni imazhe me detaje reale. Me ndriçim më të lartë, ju do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR.

HDR

Zbehje UHD

Zbehja UHD e ndan ekranin në blloqe për të optimizuar ngjyrën, mprehtësinë dhe nivelet e të zezës së thellë dhe të bardhës së pastër për të arritur kontrastin perfekt.

Zbehje UHD

Dizajn elegant

I lëmuar dhe fin, ai sjell një pamje dhe ndjesi pastërtie kudo që ta vendosësh.

Dizajn elegant

Një telekomandë e vetme

Kontroll i plotë në pëllëmbën e dorës suaj. Menaxhoni të gjitha pajisjet e lidhura nëpërmjet vetëm një telekomande të vetme. Falë menaxhimit me zë nuk do të keni asnjëherë më nevojë të listoni kanalet.

Një telekomandë e vetme

* Për Netflix striming nevojitet të anëtarësoheni.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Smart Hub

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

  • 6 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po PurColor
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.