55" Televizori 4K UHD Smart TV Seria 6

UE55MU6402UXXH

The item is in the cart.

Active Crystal Colour

Active Crystal Colour

HDR

HDR

Dizajn 360°

Dizajn 360°

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Televizori i vërtetë 4K UHD

Televizori i vërtetë 4K UHD

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Active Crystal Colour

Shikoni imazhe me detaje reale. Do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR dhe mbresëlënëse me ndriçimin dhe detajet e hijeve.

Active Crystal Colour

HDR

Shikoni imazhe me detaje reale. Do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR dhe mbresëlënëse me ndriçimin dhe detajet e hijeve.

HDR

Rezolucioni UHD

Përjetoni detaje të gjalla me 4-fishin e rezolucionit të UHD TV. Çdo gjë që shikoni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Rezolucioni UHD

UHD Dimming

UHD Dimming e ndan ekranin në blloqe për të optimizuar ngjyrën, mprehtësinë dhe nivelet e të zezës së thellë dhe të bardhës së pastër për të arritur kontrastin perfekt.

UHD Dimming

Dizajn 360°

Shkëlqim nga çdo kënd. I ndezur ose i fikur, Dizajni 360° ndërthuret në mënyrë të përkryer me çdo dekor dhome me kornizën e tij minimaliste dhe dizajnin e tij të pastër të pjesës së pasme.

Dizajn 360°

Dizajn i hollë

I pastër dhe i rafinuar, ai sjell një pamje dhe ndjesi të pastër kudo që ta vendosësh.

Dizajn i hollë

Një telekomandë e vetme

Kontroll i plotë në pëllëmbën e dorës suaj. Menaxhoni të gjitha pajisjet e lidhura nëpërmjet vetëm një telekomande të vetme. Falë menaxhimit me zë nuk do të keni asnjëherë më nevojë të listoni kanalet.

Një telekomandë e vetme

* Për Netflix striming nevojitet të anëtarësoheni.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Smart Hub

* Produkti real dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga figura e paraqitur.

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet kabllos HDMI.

  • 6 I pa përcaktuar
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po Active Crystal Color
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.