65" UHD 4K Smart TV NU7090 Seria 7

UE65NU7092UXXH

The item is in the cart.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Rezolucioni UHD

HDR, shikoni më shumë detaje

HDR

PurColor

PurColor

7

Seria

UHD, Lidhuni, gëzohuni më shumë

UHD, Lidhuni, gëzohuni më shumë

* Dizajni i produktit dhe specifikimet mund të ndryshojnë në varësi të modelit dhe madhësisë së televizorit.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me 4K UHD TV që ka 4x më shumë pikselë se FHD TV. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

HDR, shikoni më shumë detaje

Shikoni përmbajtje HDR me qartësi më të mirë dhe shprehje të detajuar ngjyrash. Samsung UHD TV ju jep detaje më të sakta në skena të ndriçuara dhe të errëta.

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

HDR, shikoni më shumë detaje

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

PurColor

Shikoni përmbajtjen tuaj të preferuar me ngjyra natyrale që i japin detajet të mprehta si gjëja e vërtetë. Merrni një përvojë më të gjallë shikimi plot ngjyra.

PurColor

Zbehja UHD

Gëzoni ngjyra, mprehtësi dhe nivele kontrasti të optimizuara për shikimin tuaj. Zbehja UHD ndan dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla kështu që shihni detaje më të sakta.

Zbehja UHD

Elegant dhe plot stil në hapësirën tuaj

Elegant dhe plot stil në hapësirën tuaj

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn elegant

I rafinuar për çdo detaj, dizajni i hollë dhe i lëmuar është i përsosur për çdo vendosje.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn elegant

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Ju lutemi shihni galerinë tonë të produkteve.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin inteligjent

Argëtohuni në mënyrën më të shpejtë, më të lehtë dhe më inteligjente. Një Thellësi grumbullon një sërë përmbajtjesh për ju në një ekran. Përdorni lehtësisht ofruesit e përmbajtjeve të ndryshme dhe shikoni paraprakisht imazhin e programeve përpara sesa t’i filloni ato.

Një mënyrë inteligjente për të shijuar televizorin inteligjent

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustruese. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin rendimentin e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim.** Shërbimi Smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.*** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. **** Anëtarësimi në Netflix është i nevojshëm.

Udhëzuesi Universal

Mos e humbni kohën duke u shqetësuar për atë që duhet të shihni më pas. Guida Universale tregon jo vetëm programet dhe përmbajtjet e pëlqyera, por ju rekomandon përmbajtje në mënyrë specifike lidhur me preferencat tuaja të shikimit duke analizuar mënyrën tuaj të shikimit gjatë muajve të fundit.

Udhëzuesi Universal

* Marrëveshja e Afateve dhe Kushteve të Lidhësit Smart dhe Praktika e Konfidencialitetit është e nevojshme para përdorimit. * Shërbimi smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

Aplikacioni SmartThings, një aplikacion për të gjitha

Aplikacioni SmartThings gjithashtu ofron funksione të tilla si Udhëzuesi Universal, Telekomanda dhe Dashboard.

Aplikacioni SmartThings, një aplikacion për të gjitha

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të ndryshojnë sipas rajonit.**Ky shërbim dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas rajonit.*** Ky funksion mund të ndryshojë sipas celularit dhe sistemi operativ. *** Duhet të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin SmartThings.

Konfigurimi në celular

  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përkryer pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të ndani fotografitë tuaja në celular dhe t’i shikoni në ekranin e televizorit ose të frigoriferit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

TV Plus

Merrni akses në një gamë të gjerë përmbajtjesh 4K UHD dhe HDR. TV Plus ofron përmbajtje dhe filma të fundit në rezolucion të mahnitshëm, kështu që mund të shijoni një përvojë kinematografike në rehatinë e shtëpisë tuaj.

* TV Plus dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas rajonit.

TV Plus

* TV Plus dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas rajonit.

Lidhja Steam

Luaj lojra në ekranin e madh pa ndërprerje me grafikë me cilësi të lartë dhe shpejtësi. Aplikacioni Lidhja Steam ju mundëson të transmetoni lojërat tuaja Steam pa nevojën e përdorimit të një kutie të posaçme konfigurimi për Lidhjen Steam.

Lidhja Steam

* Shërbimi Steamlink dhe GUI mund të ndryshojnë sipas rajonit.** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Paraqitja dhe specifikimet e dizajnit që nuk ndikojnë në rendimentin e produktit mund të ndryshohen pa njoftim

  • 7 Seria
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 1 USB
  • 2 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.