75" 4K UHD Smart TV NU7100 Seria 7

UE75NU7172UXXH

The item is in the cart.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Rezolucioni UHD

HDR, shikoni më shumë detaje

HDR

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

7

Seria

UHD, Lidhuni për më shumë argëtim

UHD, Lidhuni për më shumë argëtim

* Dizajni dhe specifikat e produktit mund të variojnë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me 4K UHD TV që ka 4x më shumë pikselë se FHD TV. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.

Rezolucioni i vërtetë 4K UHD

HDR, shikoni më shumë detaje

Shikoni përmbajtje HDR me qartësi më të mirë dhe shprehje të detajuar ngjyrash. Samsung UHD TV ju jep detaje më të sakta në skena të ndriçuara dhe të errëta.

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

HDR, shikoni më shumë detaje

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

PurColor

Shikoni përmbajtjen e preferuar me ngjyra natyrale që ofrojnë detaje të qarta si në realitet. Përfitoni një përvojë shikimi me më shumë ngjyra.

PurColor

UHD Dimming

Shijoni nivele ngjyrash, mprehtësie dhe kontrasti të optimizuara për shikimin tuaj. UHD Dimming ndan dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla që ju të shikoni detaje më precize.

UHD Dimming

TV super i madh, shikoni figurën më të madhe

Përjetoni argëtimin në ekran në një shkallë edhe më të gjerë. Përfitoni një përvojë mahnitëse kinematografike dhe madje ndihuni si të ishit vetë në stadium, plotësisht i zhytur në lojë.

TV super i madh, shikoni figurën më të madhe

I hollë dhe elegant në hapësirën tuaj

I hollë dhe elegant në hapësirën tuaj

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn i hollë

Modern dhe i pastër, dizajni elegant mbush në mënyrë të natyrshme konturet e hapësirës suaj me dizajn të rafinuar.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn i hollë

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

Merreni argëtimin tuaj më shpejt, më lehtë dhe në mënyrë inteligjente. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjeje për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim.** Shërbimi smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.*** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. **** Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Aplikacioni SmartThings, vetëm një aplikacion për të gjitha

Aplikacioni SmartThings ofron veçori të tilla si Remote Control dhe Mirror Screen.

Aplikacioni SmartThings ofron veçori të tilla si Remote Control dhe Mirror Screen.

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të variojnë sipas rajonit.** Ky shërbim dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.*** Ky funksion mund të ndryshojë sipas sistemit celular dhe sistemit operativ. **** Duhet të shkarkohet dhe të instalohet aplikacioni SmartThings.

Konfigurimi në celular

  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përkryer pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të ndani fotografitë tuaja në celular dhe t’i shikoni në ekranin e televizorit ose të frigoriferit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Ju pret përmbajtje pa fund.

Steam Link

Luajini lojërat e kompjuterit me shpejtësi të lartë në televizor përmes Steam Link. Luajini lojërat tuaja të preferuara për kompjuter në ekranin e madh pa lodhur sytë me një monitor të vogël.

Steam Link

* Shërbimi Stream Link dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim.

  • 7 Seria
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 3 HDMI
  • 2 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.