43" UHD 4K Smart TV NU7500 Seria 7

UE43NU7402UXXH

The item is in the cart.

Dynamic Crystal Color

Dynamic Crystal Color

Real 4K UHD Resolution

Rezolucioni UHD

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

7

Seria

Performancë me ngjyra të vërteta në UHD

Performancë me ngjyra të vërteta në UHD

*Dizajni dhe specifikat e produktit mund të variojnë sipas modelit dhe madhësisë së televizorit.

Dynamic Crystal Color

Shikoni direkt se si i sjellin në jetë imazhet ngjyrat dinamike dhe të qarta kristal. Pasi të keni provuar një gamë kaq të gjerë ngjyrash, nuk do të doni të ktheheni më pas.

Dynamic Crystal Color

HDR, shikoni më shumë detaje

Shikoni përmbajtje HDR me qartësi më të mirë dhe shprehje të detajuar ngjyrash. Samsung UHD TV ju jep detaje më të sakta në skena të ndriçuara dhe të errëta.

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

HDR, shikoni më shumë detaje

* Përputhshmëria me të gjithë përmbajtjen HDR nuk është e garantuar.

Real 4K UHD Resolution

Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me 4K UHD TV që ka 4x më shumë pikselë se FHD TV. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.

Real 4K UHD Resolution

UHD Dimming

Shijoni nivele ngjyrash, mprehtësie dhe kontrasti të optimizuara për shikimin tuaj. UHD Dimming ndan dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla që ju të shikoni detaje më precize.

UHD Dimming

I hollë dhe elegant në hapësirën tuaj

I hollë dhe elegant në hapësirën tuaj

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn i hollë

Modern dhe i pastër, dizajni elegant mbush në mënyrë të natyrshme konturet e hapësirës suaj me dizajn të rafinuar.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Dizajn i hollë

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Clean Cable Solution

Mjafton të ndiqni tri hapat të thjeshtë për t’u siguruar që ta shikoni TV pa telat e ngatërruara. Hapi 1. Vendosni kabllot. Hapi 2. Shtyni kabllot në kanalet e kabllove në pjesën e pasme. Hapi 3. Organizojini me rregull kabllot përmes mbajtëses së TV. Nuk ka më tela të dukshëm. Përfundim i pastër.

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

Merreni argëtimin tuaj më shpejt, më lehtë dhe në mënyrë inteligjente. Një asistent personal që ju mbulon, një telekomandë për gjithçka, si dhe një qendër e thjeshtë për të kontrolluar të gjitha pajisjet. Kërkoni më pak dhe shikoni më shumë. Shikimi i televizorit nuk ka qenë asnjëherë kaq i lehtë.

Një mënyrë inteligjente për t’u kënaqur me televizorin smart

*Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim.** Shërbimi smart dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas modelit dhe rajonit.*** Të gjitha pajisjet duhet të jenë në të njëjtin rrjet dhe nevojitet lidhje me internetin. **** Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Një telekomandë e vetme

Kontrolloni me lehtësi të gjitha pajisjet e lidhura dhe përmbajtjen me një telekomandë të vetme. Ajo gjithashtu ka një veçori dallimi automatik, që lidh automatikisht dhe etiketon të gjitha pajisjet e lidhura. E lehtë për t’u gjetur, e lehtë për t’u përdorur. Një telekomandë e vetme.

Një telekomandë e vetme

* Produkti aktual dhe telekomanda mund të ndryshojnë nga imazhi i treguar.

SmartThings

Mbajini pajisjet inteligjente të lidhura. SmartThings i jep mundësinë TV të lidhet me pajisje të ndryshme smart në shtëpi, nga frigoriferi te celulari, për integrim të përkryer.

SmartThings

* Pajisjet e përputhshme me SmartThings mund të variojnë sipas rajonit.** Ky shërbim dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.*** Ky funksion mund të ndryshojë sipas sistemit celular dhe sistemit operativ. **** Duhet të shkarkohet dhe të instalohet aplikacioni SmartThings.

Aplikacioni SmartThings, vetëm një aplikacion për të gjitha

Aplikacioni SmartThings ofron gjithashtu veçori të tilla si Guida universale, Remote Control dhe Dashboard.

Aplikacioni SmartThings, vetëm një aplikacion për të gjitha

Konfigurimi në celular

  • * Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.** Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.*** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.** Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.*** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.** Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.*** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.
  • * Dallimi automatik mes celularit dhe TV mund të variojë sipas pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk mbështesin dallimin automatik, hapni aplikacionin SmartThings në celular për të filluar konfigurimin.** Procesi i konfigurimit kërkon llogari Samsung. Televizori duhet të jetë i lidhur me internetin për konfigurimin celular.*** Procesi i konfigurimit mund të kryhet edhe me telekomandë.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

Përfitoni në maksimum nga Samsung Cloud. Lidhni në mënyrë të përkryer pajisjet tuaja smart Samsung për të sinkronizuar fotografitë. Tani mund të ndani fotografitë tuaja në celular dhe t’i shikoni në ekranin e televizorit ose të frigoriferit.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Sinkronizimi dhe ndarja e përmbajtjes

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Njoftim

Njihuni me të rejat pa u larguar nga televizori. Merrni mesazhe kërcyese në televizor, me përditësime të statusit për pajisjet IoT të shtëpisë, kujtues nga kalendari, dhe njoftime kur shfaqen programet tuaja të preferuara. Madje mund të merrni edhe njoftime në celularin tuaj.

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Njoftim

* Vetëm pajisjet e përputhshme.

Më shumë përmbajtje

Nuk mbaron me kaq. Shijoni më shumë me përmbajtjet pa fund.

Steam Link

Luajini lojërat e kompjuterit me shpejtësi të lartë në televizor përmes Steam Link. Luajini lojërat tuaja të preferuara për kompjuter në ekranin e madh pa lodhur sytë me një monitor të vogël.

Steam Link

* Shërbimi Stream Link dhe ndërfaqja e përdorimit mund të variojnë sipas rajonit.** Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllim ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk e prekin performancën e produktit u nënshtrohen ndryshimeve pa dhënë njoftim.

  • 7 Seria
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 3 HDMI
  • 2 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.