SC5285 Fshesë me korent, kanistër me Forcë Cikloni, 420 W

SC5285 Fshesë me korent, kanistër me Forcë Cikloni, 420 W

VCC5285V3O/BOL

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Filtri Cyclone

I lehtë për t'u zbrazur

Nuk është më nevoja të përkuleni për të hedhur pluhurin e akumuluar. Thjesht rrotullojeni dhe zbrazeni pa rrezikuar derdhjen e pluhurit.

cyclone filter cyclone filter

Thjesht shtypni butonin

VC-5900 është projektuar për prakticitet maksimal duke minimizuar numrin e butonave të funksioneve. Mjafton ta ndizni dhe provoni të kontrolloni nivelin e fuqisë. Pastrimi bëhet kaq i lehtë dhe i thjeshtë

Simply Touch Button Simply Touch Button

Jetëgjatësi dhe fuqi e lartë në thithje

Fuqia e thithjes së fshesave me korrent bie gradualisht ndërsa qesja e pluhurit mbushet. Por, duke qenë se në filtrin Cyclone grumbullohen në fillim grimcat e mëdha dhe të rënda të pluhurit, ai bën të mundur që në qesen e pluhurit të ketë më shumë hapësirë gjë që ndihmon në një thithje pluhuri të njëtrajtshme.

Specifikimet

  • Kapaciteti i pluhurit 2,5 ℓ
  • Fuqia maks. e konsumit 2000 W
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 219x269x350 mm
  • Pesha e setit 3.7 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.