VC4100K Fshesë me korent turbinë anti-lëmsh, 750W

VC4100K Fshesë me korent turbinë anti-lëmsh, 750W

VC07K41H0HG/GE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Përthithje e qëndrueshme pa ngatërrime*

CycloneForce me turbinën kundër ngatërrimit ka një grilë turbine që nuk bllokohet nga papastërtitë apo qimet e ngecura. Kështu, ajo ruan performancën optimale në pastrim dhe ju nuk harxhoni kohën duke hequr qimet e ngecura me dorë.

Përthithje e qëndrueshme pa ngatërrime* Përthithje e qëndrueshme pa ngatërrime*

*Bazuar në testimet e brendshme. Testuar në ventilatorin e turbinës duke përdorur një përzierje qimesh njeriu dhe qimesh kafshësh në dysheme.

E lehtë dhe e thjeshtë për t'u përdorur

Samsung VC4100 ka një dizajn me peshë të lehtë që është kompakte dhe e lehtë për t'u lëvizur. Peshon vetëm 4,6 kg‡ dhe trupi i saj me peshë të lehtë është 16% më i vogël se modeli tradicional i Samsung.*

E lehtë dhe e thjeshtë për t'u përdorur E lehtë dhe e thjeshtë për t'u përdorur

"‡E aplikueshme për modelet VC4100 të shitura në të gjitha vendet, përveç Amerikës së Veriut dhe Koresë. Modelet VC4100 në Amerikën e Veriut dhe Kore: 4,8 kg *Krahasuar me modelin tradicional të Samsung VC-F500G"

Parandalon që qimet të bllokojnë tubat*

Mjeti kundër ngatërrimit nuk bllokohet nga qimet e kafshëve duke qenë se papastërtitë shkojnë direkt në koshin e pluhurave. Kështu, ajo ruan performancën optimale në thithje dhe pastrim dhe ju nuk harxhoni kohën duke hequr qimet e ngecura me dorë.

Parandalon që qimet të bllokojnë tubat* Parandalon që qimet të bllokojnë tubat*

*Bazuar në testimet e brendshme. Testuar në kokën e furçës duke përdorur një përzierje qimesh njeriu dhe qimesh kafshësh në dysheme.

E lehtë për t'u zbrazur dhe pastruar për hedhje të shpejtë dhe të sigurt të pluhurit

Koshi i lehtë i pluhurave është i thjeshtë për t'u hequr dhe zbrazur. Shkëputeni me shpejtësi me një shtypje të butonit, rrotullojeni për ta hapur kapakun dhe derdhni përmbajtjen në koshin e mbeturinave.

E lehtë për t'u zbrazur dhe pastruar për hedhje të shpejtë dhe të sigurt të pluhurit E lehtë për t'u zbrazur dhe pastruar për hedhje të shpejtë dhe të sigurt të pluhurit

Mbron mobilien nga gërvishtjet

Spondi i butë dhe në formë S-je i një Furniture Guard S parandalon dëmet nëse e përplasni pa dashje në mobilie apo mure dhe nuk lejon ngecjen nëpër cepa, prandaj mund të lëvizni më rehat dhe shpejt.

Mbron mobilien nga gërvishtjet Mbron mobilien nga gërvishtjet

**Krahasuar me modelin tradicional të Samsung VC-F500G

Filtër që pastrohet lehtë me një larje

Një filtër i thjeshtë prej sfungjeri kap më shumë pluhur dhe mund të lahet dhe pastrohet me lehtësi. Me një shpëlarje e shpejtë parandaloni bllokimin dhe ndihmoni në ruajtjen e fuqisë së thithjes.†

Filtër që pastrohet lehtë me një larje Filtër që pastrohet lehtë me një larje

†Bazuar në të dhënat e brendshme. Nevojitet larja e rregullt e filtrit për performancë optimale.

Thithni ajër të pastër - Filtrim nga pluhuri dhe substancat alergjike

Keni vuajtur ndonjëherë nga pluhuri ose nga një reaksion alergjik pas pastrimit? Filtrimi për pluhurin dhe substancat alergjike minimizon daljen sërish të pluhurit dhe të substancave alergjike në shtëpinë tuaj - miratuar nga SLG dhe British Allergy Foundation (BAF)

Thithni ajër të pastër - Filtrim nga pluhuri dhe substancat alergjike Thithni ajër të pastër - Filtrim nga pluhuri dhe substancat alergjike

Pastron me prakticitet dyshemetë e forta

Fijet e buta dhe delikate të furçës kryesore të parketit, sigurojnë rezultate të larta në dysheme të forta pa lënë gërvishtje.

Pastron me prakticitet dyshemetë e forta Pastron me prakticitet dyshemetë e forta

Specifikimet

  • Kapaciteti i pluhurit 1.3 ℓ
  • Fuqia maks. e konsumit 750 W
  • Përmasat e setit (GjxLxTh) 265x314x436 mm
  • Pesha e setit 4.5 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

    {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.