VCJG07RV Eco Jungle Vacuum 3ℓ

VC07RVNJGRL/OL
Ngjyra redred

The item is in the cart.

3 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

750 W

Fuqia maks. e konsumit

297x246x419 mm

Përmasat e setit (GjxLxTh)

4.8 kg

Pesha e setit

Filtri Cyclone (Opsional)

Filtri Cyclone është shumë më praktik për t’u kontrolluar për sasinë e pluhurit të grumbulluar, duke ju dhënë juve mundësinë të zbrazni pluhurin e grumbulluar direkt nga doreza kur e shikoni të përshtatshme.

Filtri Cyclone (Opsional)

Doreza e re 3 në 1

Furça për vendet e ngushta + Furça për tapiceri + Furça për heqjen e pluhurit, janë të integruara në një të vetme. Aksesorët që mbahen në dorezë mundësojnë kontrollin e lehtë, prandaj ju mund të pastroni kudo pa e ndryshuar furçën.

Doreza e re 3 në 1

Kthejeni kohën e pastrimit në një kohë pa zhurmë

Imagjinoni sikur të jeni në gjendje të dëgjoni muzikë ndërsa pastroni me fshesë, ose pastroni katin përdhes ndërsa fëmijët flenë të qetë në katin e sipërm. Struktura e përshtatur për zhurmë të ulët dhe furça Silencio Plus ndihmojnë në kufizimin e zhurmës në vetëm 75 decibelë, më e qetë se një bisedë normale në telefon! Ju gjithashtu nuk do të dëgjoni zhurmat irrituese me frekuencë të lartë që mund të shkaktohen nga kalimi i ajrit përmes një fshese tradicionale me korrent.

Kthejeni kohën e pastrimit në një kohë pa zhurmë

Pamje e sofistikuar, përdorim i lehtë

Fshesa jonë e re me cilindër ka një dizajn premium në tre zgjedhje ngjyrash: E kuqe flakë, Blu kozmike dhe E zezë eboni. Cilëndo ngjyrë të zgjidhni, një panel kontrolli qendror me finiturë metalike e fërkuar ju lejon të ndizni fshesën ose të mbështillni brenda kordonin e energjisë me një të prekur të këmbës.

Pamje e sofistikuar, përdorim i lehtë
  • 3 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 750 W Fuqia maks. e konsumit
  • 297x246x419 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 4.8 kg Pesha e setit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.