VC2100M Fshesë me korent kanistër me Forcë Cikloni dhe turbine anti-lëmsh, 1.5l

VC18M2150SG/AD
Ngjyra Gri titaniGri titani

The item is in the cart.

Më konsistente*

Forcë Cikloni

E lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

Dizajn kompakt

1.5 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

1800 W

Fuqia maks. e konsumit

Shkëputet lehtë

E lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

Dizajn kompakt

Një dizajn kompakt ju ndihmon ta pastroni shtëpinë plotësisht me më pak mundim. Modeli Samsung VC2100 është 22% më kompakt në madhësi*, prandaj është më e lehtë që të tërhiqet dhe lëvizet nëpër shtëpi.

*Krahasuar me Samsung VCC6562V3G/XEV

E lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

*Krahasuar me Samsung VCC6562V3G/XEV

Mbajeni në mënyrë komode

Dorezë për mbërthim të lehtë*

Një dorezë ergonomike për mbërthim të lehtë* ofron një mbërthim më të fortë dhe më komod. Ju mund të kontrolloni me lehtësi lëvizjen e saj pa ju lodhur duart ose pa e rrëzuar. Dhe rrotullohet prandaj zorrët nuk ngatërrohen.

*E disponueshme në serinë VC18M312XXX, VC18M314XXX, VC18M316XXX.

Mbajeni në mënyrë komode

*E disponueshme në serinë VC18M312XXX, VC18M314XXX, VC18M316XXX.

  • 1.5 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 1800 W Fuqia maks. e konsumit
  • 4.5 kg Pesha e setit
  • 272x243x398 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.