Fshesë me korrent JUNGLE canister, 3l

VC24GHNJGBK/AD
Ngjyra BluBlu

The item is in the cart.

3 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

2400 W

Fuqia maks. e konsumit

297x246x419 mm

Përmasat e setit (GjxLxTh)

5.3 kg

Pesha e setit

Një përvojë superiore në pastrim me 2400W fuqi

Motori i fuqishëm i Samsung’s prej 2400W VC krijon 440W fuqi të pastër thithjeje që heq papastërtitë dhe pluhurin më shpejt dhe më plotësisht se fshesat e krahasueshme me korrent. Kjo do të thotë se do të bëni më pak lëvizje nëpër dysheme dhe do ta pastroni shtëpinë më shpejt.

Një përvojë superiore në pastrim me 2400W fuqi

Kthejeni kohën e fshirjes me fshesë në një kohë të qetë

Imagjinoni sikur të dëgjonit muzikë ndërkohë që fshinit me fshesë me korrent ose të pastroni në katin e parë ndërkohë që fëmijët flenë të qetë në katin e dytë. Struktura me zhurmë të ulët dhe furça Silencio Plus ndihmojnë në kufizimin e zhurmës në vetëm 75 decibel, më e qetë se një bisedë normale në telefon! Gjithashtu ju nuk do të dëgjoni zhurmat irrituese që mund të shkaktohen nga qarkullimi i ajrit brenda një fshese tradicionale me korrent.

Kthejeni kohën e fshirjes me fshesë në një kohë të qetë

Pamje e sofistikuar, përdorim i lehtë

Fshesa jonë e re me cilindër ka një dizajn premium në tre zgjedhje ngjyrash: E kuqe flakë, Blu kozmike dhe E zezë eboni. Cilëndo ngjyrë të zgjidhni, një panel kontrolli qendror me finiturë metalike e fërkuar ju lejon të ndizni fshesën ose të mbështillni brenda kordonin e energjisë me një të prekur të këmbës.

Pamje e sofistikuar, përdorim i lehtë
  • 3 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 2400 W Fuqia maks. e konsumit
  • 297x246x419 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 5.3 kg Pesha e setit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.