Pastrim i jashtëzakonshëm

Të gjitha fshesat me korent

Samsung Vacuum Cleaners

Përthitje e fuqishme

Robot

Samsung Smart Robotic Vacuum

Kompakte dhe e fuqishme

Fshesa

Samsung Canister VC

Filtrat e aplikuar

    rendit sipas: Më të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.