VR7000M Robot VC me Cyclone Force, 80W

VR10M701HUW/GE
Ngjyra whitewhite

The item is in the cart.

Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi

Super i hollë, super i fuqishëm

Skanon hapësirën, zbulon pengesat

FullView Sensor™ 2.0

Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve

Edge Clean Master

Gjithmonë fuqi optimale

Kontrolli i fuqisë

Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi

Super i hollë, super i fuqishëm

Projektuar me trup më të hollë pa kompromentuar thithjen e fuqishme. Gjeneron 20x më shumë fuqi thithjeje*, për të thithur pluhur dhe papastërti në tapet dhe poshtë mobilieve të ulëta.

Pastron fuqishëm vendet që arrihen me vështirësi

"* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB. **Krahasuar me Samsung POWERbot VR9000. ""

Skanon hapësirën, zbulon pengesat

FullView Sensor™ 2.0

Një sensor i përmirësuar dhe me performancë të lartë, FullView Sensor™ 2.0 skanon dhe zbulon pengesat shumë të ngushta ose të vogla nëpër një zonë të gjerë. Gjithashtu, dallon qoshet e dhomës dhe i pastron ato tre herë me 10% më shumë fuqi thithjeje*.

Skanon hapësirën, zbulon pengesat

*Gjeneron 10% më shumë thithje se regjimi Normal.

Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve

Edge Clean Master

Edge Clean Master pastron anët dhe qoshet me më shumë efikasitet me një furçë me qime që është shumë pranë pjesës së përparme. Kur prek një mur, Auto Shutter ulet për të krijuar një barrierë që ndihmon në grumbullimin e më shumë pluhuri.

Pastron mirë edhe përgjatë anëve të mureve

Gjithmonë fuqi optimale

Kontrolli i fuqisë

Një kontroll inteligjent i fuqisë zbulon llojin e sipërfaqes dhe gjeneron fuqi optimale thithjeje. Kur kalon mbi tapete dhe qilima, motori gjeneron më shumë fuqi thithjeje për të thithur pluhurin e ngecur në to.

Gjithmonë fuqi optimale

Parandalon bllokimin e filtrit

CycloneForce

CycloneForce siguron fuqi ekstreme në thithje për një kohë të gjatë*. Ajo krijon një forcë të fortë centrifugale që tërheq pluhurin dhe mbetjet nga ajri brenda në një dhomëz të jashtme. Prandaj e mban filtrin të pastër duke qenë se është më pak i bllokuar.

Parandalon bllokimin e filtrit

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB.

Pastron një zonë më të gjerë me shpejtësi dhe efikasitet

Furça e gjerë

Furça e gjerë pastron hapësira më të mëdha më shpejt dhe me më shumë efikasitet. Ajo ka gjerësi 290 mm, që është mbi 42% më e madhe se furçat tradicionale 204 mm, prandaj pastron një hapësirë më të madhe me më pak lëvizje në më pak kohë.

Pastron një zonë më të gjerë me shpejtësi dhe efikasitet

Kontrollojeni në distancë

Wi-Fi Control

Wi-Fi Control ju lejon të kontrolloni në distancë pajisjen duke përdorur një aplikacion për smartfon*. Me një prekje të thjeshtë, mund ta nisni ose ta ndaloni pajisjen, të programoni oraret e pastrimit dhe të kontrolloni historikun e pastrimit kur jeni larg shtëpisë.

Kontrollojeni në distancë

* E disponueshme në pajisjet iPhone dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi.

Përcakton dhe gjen shtegun më të mirë të pastrimit

Visionary Mapping™ +

Visionary Mapping™ Plus System gjen rrugën optimale për pastrim të shpejtë dhe e drejton pajisjen në të. Duke përdorur sensorë me performancë të lartë dhe një kamerë dixhitale, ai krijon një hartë të shtëpisë suaj dhe llogarit shtegun më efikas.

Përcakton dhe gjen shtegun më të mirë të pastrimit

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar me modelin tradicional Samsung VR10BTATBB.

Rrotat e mëdha

Easy Pass™

Rrotat e përmirësuara Easy Pass™ kapërcejnë me lehtësi shumicën e pengesave, siç janë pragjet e dyerve, prandaj pajisja vazhdon të punojë edhe kur jeni jashtë shtëpisë. Trupi i saj është gjithashtu tani 15 mm lart nga toka, prandaj mundësitë që të ngecë te diçka janë shumë më të vogla.

Rrotat e mëdha

Zgjidhni mënyrën më të mirë

Regjime të ndryshme pastrimi

Me regjime të ndryshme pastrimi, mund të zgjidhni mënyrën më të mirë për të pastruar në situata të ndryshme. Ajo ka 3 stile regjimi pastrimi*, 3 lloje thithjeje, regjime të programuara që ju mund t’i caktoni paraprakisht për deri në 7 herë në javë.

Zgjidhni mënyrën më të mirë

Gjithmonë e karikuar

Karikimi automatik

Funksioni i karikimit automatik do të thotë se kur bateria bie, pajisja shkon automatikisht te stacioni i karikimit për t’u rikarikuar. Pasi të jetë rikarikuar plotësisht, ajo kthehet sërish te vendi i fundit ku ishte dhe vazhdon pastrimin.

Gjithmonë e karikuar
  • 80 W Fuqia maks. e konsumit
  • 0.3 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 340x97x348 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 4 kg Pesha e setit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.