VS6000 Cyclone Force me Fuqi thithjeje ekstreme 170W

VS6000 Cyclone Force me Fuqi thithjeje ekstreme 170W

VS60K6050KW/GE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Jashtëzakonisht i fuqishëm, pastrim i plotë
  Jashtëzakonisht i fuqishëm, pastrim i plotë
 • Hiqni dhe pastroni më lehtë qimet e ngecura
  Hiqni dhe pastroni më lehtë qimet e ngecura
 • Rrotullim super i shpejtë, lëvizje super e lehtë
  Rrotullim super i shpejtë, lëvizje super e lehtë

Jashtëzakonisht i fuqishëm, pastrim i plotë

Fuqi thithjeje ekstreme

Ofron fuqi thithjeje ekstreme me motorin e vet të fuqishëm 160 W, që ka fuqi thithjeje 3 herë më të fortë se modelet tradicionale*. Bateria e vet 21,6 V me jone litiumi funksionon gjithashtu në mënyrë të vazhdueshme për deri 60 minuta**.

* Bazuar në testimet e brendshme. Fuqia e thithjes është testuar duke e krahasuar me modelin tradicional Samsung VC-LSS94 në përputhje me metodën e testimit IEC. ** Duke përdorur 2 bateri, që janë karikuar plotësisht për 4 orë.

Hiqni dhe pastroni më lehtë qimet e ngecura

Kosh dhe furçë EZClean (Teknologjia EZClean)

Teknologjia EZClean ju lejon të hiqni me lehtësi dhe në mënyrë higjienike çdo papastërti dhe mbetje të ngecur, duke përfshirë qimet e gjata. Për të zbrazur koshin EZClean thjesht tërhiqni një levë dhe furça EZClean del me lehtësi nga pajisja.

Rrotullim super i shpejtë, lëvizje super e lehtë

Manovrim i lehtë

Një dizajn për manovrim të lehtë ju lejon të lëvizni dhe të pastroni me më shumë lehtësi dhe me pak lodhje. Furça rrotulluese 180 gradë mund të rrotullohet lehtësisht rreth pengesave dhe rrotat e saj të mëdha sigurojnë një lëvizje më të butë dhe më të qëndrueshme.

Pastrim 2 në 1

2 fshesa në 1

Funksionon si 2 fshesa në 1 për të pastruar një shumëllojshmëri vendesh. Si “shkop” është ideale për dysheme të mëdha, por thjesht duke e ngritur nga bazamenti i pastrimit është e shkëlqyer për pastrimin e zonave më të vogla, vendeve të ngushta apo mobilieve.

Energji baterie që zgjat, me një prekje

Paketë baterie e lëvizshme 21,6V

Një paketë bateri e fuqishme e heqshme 21,6 V me jone litiumi ofron fuqi që zgjat dhe është shumë e lehtë në peshë për manovrim të lehtë. Ajo gjithashtu mund të zëvendësohet me një prekje, prandaj nuk do t’ju nevojitet të ndaloni pastrimin.

* Bateritë shtesë mund të blihen veç.

* Bateritë shtesë mund të blihen veç.

Lëreni në këmbë kudo

Me vetëqëndrim

Një dizajn praktik me vetëqëndrim do të thotë se ajo mund të qëndrojë në këmbë vetë. Nëse ndodh diçka urgjente ose dëshironi të bëni një pushim, mund ta ndaloni menjëherë pastrimin dhe ta lini kudo. Dhe kjo e bën atë shumë të lehtë për t’u magazinuar.

Aksesorë të integruar të lehtë për t’u gjetur dhe për t’u përdorur

Aksesorët e integruar

Përfshin aksesorët e pastrimit për pluhurin dhe hapësirat e ngushta, që janë të integruar në dorezë. Ju mund të kaloni me shpejtësi te mjeti më i mirë pa harxhuar kohën për ta kërkuar apo për ta bashkuar – prandaj mund të kryeni pastrim të shpejtë dhe pa ndalesë.

Filtër që lahet dhe rezistent. I lehtë për t'u pastruar.

Filtër që lahet dhe rezistent

Një filtër i thjeshtë prej sfungjeri kap më shumë pluhur dhe mund të lahet dhe pastrohet me lehtësi. Me një shpëlarje të shpejtë parandaloni bllokimin dhe ndihmoni në ruajtjen e fuqisë së thithjes.*

* Bazuar në testimet e brendshme. Nevojitet larja e rregullt e filtrit për performancë optimale. Referojuni manualit të përdorimit për detaje.

I hollë, me peshë të lehtë dhe i lehtë për t’u kontrolluar dhe magazinuar

Dizajn i hollë dhe me peshë të lehtë

Ka dizajn të hollë dhe me peshë të lehtë vetëm 2,7 kg, prandaj është i lehtë për t’u kontrolluar dhe për t’u lëvizur nëpër shtëpi me shumë më pak përpjekje. Dhe mund të magazinohet me lehtësi, duke qenë se trupi i tij i hollë futet në zona më të vogla dhe më të ngushta.

Specifikimet

 • Kapaciteti i pluhurit 0.25 ℓ
 • Fuqia maks. e konsumit 170 W
 • Pesha 2.7 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.