VC3100M Kanistër me Forcë Cikloni dhe anti-lëmsh, 2l

VC07M3179VD/GE
Ngjyra E artëE artë

The item is in the cart.

Më konsistente*

Forcë Cikloni

E lehtë për t'u kontrolluar brenda

Kapacitet i madh

2 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

700 W

Fuqia maks. e konsumit

Projektuar për pastruar shtëpitë që kanë më pak qime të ngecura kafshësh shtëpiake*

Mini Pet Care Tool

Mini Pet Care Tool i jep fund bezdisjes së heqjes së qimeve të padëshiruara të kafshëve shtëpiake nga divanet, krevatet dhe dyshekët. Furça rrotulluese e projektuar me materiale gome redukton sasinë e qimeve të kafshëve shtëpiake të ngecura në furçën e tamburit*. Gjithashtu, dizajni i saj kompakt është i lehtë për t'u manovruar dhe futet në hapësira të vogla.

Projektuar për pastruar shtëpitë që kanë më pak qime të ngecura kafshësh shtëpiake*

* Testuar brenda kompanisë krahasuar me furçën tradicionale të Samsung 'TB-480'.

Projektuar për pastruar plotësisht shtëpitë me kafshë shtëpiake

Furça Kujdesi për kafshët shtëpiake

Pet Care Brush ka një turbinë të fuqishme që rrotullon furçën e tamburit, prandaj është shumë më efikase për kapjen e qimeve të kafshëve*. Gjithashtu i fut fijet e furçës më thellë në pëlhurën e tapetit tuaj, duke hequr papastërtitë e zhytura thellë dhe substancat alergjike**. Gjithashtu, kapaku i sipërm i heqshëm e bën të lehtë mirëmbajtjen.

Projektuar për pastruar plotësisht shtëpitë me kafshë shtëpiake

* Testuar brenda kompanisë krahasuar me furçën tradicionale të Samsung 'NB945'.** Performanca në pastrim mund të variojë sipas llojit të dyshemesë.*** Imazhi i mësipërm mund të duket pak më ndryshe nga produkti aktual.

Projektuar për adhuruesit e kafshëve

Gama e produkteve Pet Care për t'iu përshtatur stilit tuaj të jetesës

E rekomanduar për të gjitha llojet e dyshemeve, Samsung Pet Care Edition përmban shtatë modele që i përshtaten stilit tuaj të jetesës – dy kuti me qese dhe pesë kuti pa qese. Ofron gjithashtu një Pet Care Brush ose Mini Pet Care Tool me ajër, si edhe tre aksesorë standardë pastrimi.

Projektuar për adhuruesit e kafshëve

* Imazhi i mësipërm mund të duket pak më ndryshe nga produkti aktual.

E lehtë për t'u kontrolluar brenda

Kosh pluhuri me kapacitet të madh

Koshi i pluhurit me kapacitet të madh mund të mbajë 2 litra pluhur dhe papastërti, që ju të pastroni për më shumë kohë pa qenë nevoja ta zbrazni shumë shpesh. Dhe duke qenë se ka një kapak të madh transparent me stil "strehe", mund të shikoni me lehtësi se sa plot është me vetëm një shikim të shpejtë dhe pa qenë nevoja të përkuleni.

E lehtë për t'u kontrolluar brenda

Shkëputet lehtë

  • 2 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 700 W Fuqia maks. e konsumit
  • 272x234x407 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 4.5 kg Pesha e setit

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.