VC2100M Fshesë me korrent kanistër me turbinë anti-lëmsh, 1.5l

VC07M21N9VD/GE
Ngjyra E artëE artë

The item is in the cart.

Më konsistente*

Forcë Cikloni

1.5 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

700 W

Fuqia maks. e konsumit

4.4 kg

Pesha e setit

Projektuar për pastruar shtëpitë që kanë më pak qime të ngecura kafshësh shtëpiake*

Mini Pet Care Tool

Mini Pet Care Tool i jep fund bezdisjes së heqjes së qimeve të padëshiruara të kafshëve shtëpiake nga divanet, krevatet dhe dyshekët. Furça rrotulluese e projektuar me materiale gome redukton sasinë e qimeve të kafshëve shtëpiake të ngecura në furçën e tamburit*. Gjithashtu, dizajni i saj kompakt është i lehtë për t'u manovruar dhe futet në hapësira të vogla.

Projektuar për pastruar shtëpitë që kanë më pak qime të ngecura kafshësh shtëpiake*

* Testuar brenda kompanisë krahasuar me furçën tradicionale të Samsung 'TB-480'.

Projektuar për pastruar plotësisht shtëpitë me kafshë shtëpiake

Furça Kujdesi për kafshët shtëpiake

Pet Care Brush ka një turbinë të fuqishme që rrotullon furçën e tamburit, prandaj është shumë më efikase për kapjen e qimeve të kafshëve*. Gjithashtu i fut fijet e furçës më thellë në pëlhurën e tapetit tuaj, duke hequr papastërtitë e zhytura thellë dhe substancat alergjike**. Gjithashtu, kapaku i sipërm i heqshëm e bën të lehtë mirëmbajtjen.

Projektuar për pastruar plotësisht shtëpitë me kafshë shtëpiake

* Testuar brenda kompanisë krahasuar me furçën tradicionale të Samsung 'NB945'.** Performanca në pastrim mund të variojë sipas llojit të dyshemesë.*** Imazhi i mësipërm mund të duket pak më ndryshe nga produkti aktual.

Projektuar për adhuruesit e kafshëve

Gama e produkteve Pet Care për t'iu përshtatur stilit tuaj të jetesës

E rekomanduar për të gjitha llojet e dyshemeve, Samsung Pet Care Edition përmban shtatë modele që i përshtaten stilit tuaj të jetesës – dy kuti me qese dhe pesë kuti pa qese. Ofron gjithashtu një Pet Care Brush ose Mini Pet Care Tool me ajër, si edhe tre aksesorë standardë pastrimi.

Projektuar për adhuruesit e kafshëve

* Imazhi i mësipërm mund të duket pak më ndryshe nga produkti aktual.

Shkëputet lehtë

E lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

Dizajn kompakt

A keni të vështirë të përdorni fshesat e mëdha dhe të rënda me korrent? Dizajni kompakt i Samsung VC2100 ju ndihmon të pastroni me shpejtësi nëpër shtëpi me më pak mundim. Ai është 22% më kompakt në madhësi*, krahasuar me fshesën tradicionale me korrent*, prandaj është më e lehtë që të tërhiqet dhe lëvizet nëpër shtëpi.

*Krahasuar me Samsung VCC6562V3G/XEV

E lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

*Krahasuar me Samsung VCC6562V3G/XEV

  • 1.5 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 700 W Fuqia maks. e konsumit
  • 4.4 kg Pesha e setit
  • 272x243x398 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.