VC5100 Fshesë me korrent kanistër me Forcë Cikloni dhe turbine anti-lëmsh, 2l

VC21K5170HG/AD
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

2.0 ℓ

Kapaciteti i pluhurit

2100 W

Fuqia maks. e konsumit

294x337x450 mm

Përmasat e setit (GjxLxTh)

5.5 kg

Pesha e setit

Mos u shqetësoni për qimet e ngecura*

CycloneForce me turbinë kundër ngecjes ka një skarë turbine që nuk bllokohet nga papastërtitë ose qimet. Prandaj ruan performancë optimale në pastrim dhe ju nuk do të harxhoni kohë duke hequr qimet e ngecura me dorë.

Mos u shqetësoni për qimet e ngecura*

*Bazuar në testimet e brendshme. Testuar në ventilatorin e turbinës duke përdorur një përzierje flokësh dhe qimesh kafshësh në dysheme.

Pastrim jashtëzakonisht i fuqishëm*

Samsung VC5100 përmban një motor të fuqishëm dhe një furçë kapëse inovative që i prek plotësisht dyshemetë. Prandaj, ajo thith me shpejtësi dhe plotësisht pluhurin, papastërtitë dhe qimet pa u bllokuar, duke ofruar një performancë të lartë në pastrim.

Pastrim jashtëzakonisht i fuqishëm*

*Testuar në Samsung VC5100 në përputhje me IEC 60312-1. Bazuar në të dhënat e brendshme.

Pengon bllokimin e fijeve të furçës nga qimet*

Mjeti kundër ngecjes nuk do të bllokohet nga qimet e kafshëve sepse papastërtitë shkojnë direkt në koshin e pluhurit. Prandaj ruan performancë optimale në mbledhje dhe pastrim dhe ju nuk do të harxhoni kohë duke hequr qimet e ngecura me dorë.

Pengon bllokimin e fijeve të furçës nga qimet*

*Bazuar në testimet e brendshme. Testuar në kokën e furçës duke përdorur një përzierje flokësh dhe qimesh kafshësh në tapet.

Kosh i shkëputshëm i lehtë për t'u zbrazur

Koshi i Samsung VC5100 është i lehtë për t'u hequr dhe zbrazur. Shkëputeni me shpejtësi me një shtypje butoni, rrotullojeni kapakun për ta hapur, derdhni përmbajtjen në koshin e mbeturinave dhe më pas rrëshqiteni me lehtësi sërish në vend.

Kosh i shkëputshëm i lehtë për t'u zbrazur

Me peshë të lehtë dhe e lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

Një dizajn me peshë të lehtë ju ndihmon ta pastroni shtëpinë plotësisht me më pak mundim. Pesha e koshit të pluhurit është reduktuar me 25%*, prandaj është më e lehtë që të tërhiqet dhe lëvizet nëpër shtëpi.

Me peshë të lehtë dhe e lehtë për t'u lëvizur dhe përdorur

'*Krahasuar me Samsung VC5000.

Kontrollet arrihen me lehtësi praktike

Doreza me telekomandë* përmban butona të integruara kontrolli që janë brenda një distance të lehtë, prandaj mund ta fikni/ndizni me shpejtësi makinerinë dhe zgjidhni fuqinë optimale të thithjes pa e ndërprerë pastrimin tuaj.

*E disponueshme në modelet e mëposhtme VC5100: SC21K5130VB, SC21K5150HP, SC21K5170HG, VC33K5110LB dhe VC33K5170LG.

Kontrollet arrihen me lehtësi praktike

*E disponueshme në modelet e mëposhtme VC5100: SC21K5130VB, SC21K5150HP, SC21K5170HG, VC33K5110LB dhe VC33K5170LG.

Pastroni me lehtësi shumë zona të ndryshme

Një paketë aksesorësh 3 në 1 ofron një zgjedhje aksesorësh që u përshtaten nevojave të ndryshme për pastrim.

Pastroni me lehtësi shumë zona të ndryshme
  • 2.0 ℓ Kapaciteti i pluhurit
  • 2100 W Fuqia maks. e konsumit
  • 294x337x450 mm Përmasat e setit (GjxLxTh)
  • 5.5 kg Pesha e setit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.