DV5000 Tharëse rrobash me sistemin OptimalDry™, 8kg

DV5000 Tharëse rrobash me sistemin OptimalDry™, 8kg

DV80M5010QW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Energy A++

Teknologjia e pompës së nxehtësisë ofron një mënyrë më efikase, më efektive dhe më delikate për të tharë rrobat tuaja. Me vlerësim energjie A++, ajo konsumon shumë më pak energji*.

* Testuar në përputhje me IEC 61121:2013/8kg Wash Load/Cotton Cupboard me pompë nxehtësie (DV80M5013KW) krahasuar pa pompë nxehtësie (DV80H4100CW). Rezultatet individuale mund të variojnë.

Thani me më pak energji

Sistemi OptimalDry™ është një sistem inteligjent tharjeje me sensorë pastrimi për lagështire, temperature dhe shkëmbyesi nxehtësie. Ai përshtat në mënyrë të vazhdueshme kohën e tharjes për rezultate më të mira, duke mbrojtur njëkohësisht rrobat nga dëmtimi dhe duke përdorur më pak energji.

Filtrim i përparuar

Një filtër i përparuar 2 në 1 ka një filtër rrjetë me dy shtresa, prandaj nuk është nevoja për një filtër shkëmbyesi nxehtësie, duke ruajtur performancën optimale në tharje. Dy alarme ju kujtojnë se kur filtri dhe shkëmbyesi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.

Kontrolli i nivelit të ujit

Një tregues i depozitës së ujit është një matës i thjeshtë në pjesën e përparme që tregon se sa ujë i kondensuar është nxjerrë nga rrobat tuaja. Prandaj, mund të shikoni me shpejtësi nëse depozita e ujit ka nevojë për zbrazje përpara se të fillojë një ngarkesë tjetër.

Tharje brenda 35 min.

Një cikël Quick Dry 35' than një sasi të vogël rrobash dhe i bën gati për t'i veshur brenda vetëm 35 minutash. Ai mund të thajë në mënyrë të sigurt pak artikuj, prandaj ju duhet të prisni shumë më pak.

Zgjidhje e lehtë e problemeve

Sistemi i monitorimit automatik të gabimeve Smart Check dallon dhe diagnostikon problemet dhe ofron zgjidhje të lehta për problemet duke përdorur një aplikacion për smartfon*. Prandaj, ai ju kursen kohën dhe faturat e riparimit që mund të jenë të shtrenjta**.

* E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin me valë. ** Ndonjëherë mund të ketë nevojë për shërbim në vend dhe kjo mund të sjellë kosto riparimi shtesë.

* E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin me valë. ** Ndonjëherë mund të ketë nevojë për shërbim në vend dhe kjo mund të sjellë kosto riparimi shtesë.

Specifikimet

  • Kapaciteti i tharjes (kg) 8.0 kg
  • Klasa e efikasitetit të energjisë A++

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
  • Manuali i përdorimit
    ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ESTONISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.