DV8800N Tharëse rrobash 9 Kg

DV8800N Tharëse rrobash 9 Kg

DV90N8287AW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Efektshmëria A+++

Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak elektricitet. Pompa e nxjehjes ofron një mënyrë më të efektshme ndaj energjisë, kostos dhe një mënyrë më të butë për të tharë rrobat tuaja. Është e vlerësuar A+++ për energji pasi përdor elementë ‘antipiretikë’ në vend të elektricitetit për të nxehur ajrin dhe e riciklon ajrin për të shmangur humbjen e energjisë.

Efektshmëria A+++ Efektshmëria A+++

* Provuar në përputhje me IEC 61121:2013/ngarkesa e larjes 8kg/Dollapi i rrobave prej pambuku me pompën e nxjehjes (DV80F5E4HGW) krahasuar pa Pompën e nxehjes (DV80H4100CW). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë.

Than në mënyrë inteligjente

Optimizoni performancën tuaj të tharjes pa mundim! Tharja optimale përdor 3 sensorë për të arritur rezultatet më të mira. Kontrollon lagështirën dhe rregullon kohën e tharjes, në mënyrë që rrobat duke u larë të jenë gati shpejt dhe duke përdorur energji minimale. Gjithashtu ndalon dëmtimin e rrobave. Dhe ju kujton që të pastroni Shkëmbimin e nxehtësisë.

Than në mënyrë inteligjente Than në mënyrë inteligjente

Tharje brenda 81 minutash

Pastroni rrobat dhe bëjini gati për t’i veshur në vetëm 2 orë. Përdorimi i Super shpejtësisë mund të thajë një ngarkesë të rrobave prej pambuku dhe sintetike në 81 minuta.* Dhe duke përdorur një makinë larëse me Super shpejtësi mund t’i lani dhe t’i thani rrobat në 39 minuta.* Kështu që veshjet mund të lahen dhe thahen në 2 orë.

Tharje brenda 81 minutash Tharje brenda 81 minutash

* Provuar me një barrë standarte IEC prej 3kg.** Provuar në Samsung QuickDrive™ WW8800M me një ngarkesë standarte IEC prej 3kg.

Më pak shqetësim

Lajini rrobat tuaja pa shqetësuar fqinjët ose pa zgjuar fëmijët natën. Dizajn i Tharjes së qetë ka një sistem të integruar të pakësimit të zhurmës. Përfshin materiale që thithin tingullin dhe një algoritëm që optimizon shpejtësinë e rrotullimit për të minimizuar zhurmën. Si rezultat, ka një nivel të ulët të zhurmës prej vetëm 60dB.

Më pak shqetësim Më pak shqetësim

Merrni erën e mirë me ajër

Rifreskoni rrobat tuaja pa i larë, fërkuar, zjerë ose pa përdorur detergjent. Teknologjia e Larjes me ajër u jep erë të mirë veshjeve dhe çarçafëve tuaj, në mënyrë që gjithnjë të kenë një aromë të freskët. Erërat e pakëndshme hiqen duke përdorur thjesht ajër super të nxehtë. Kështu që rrobat tuaja do të duken sikur janë pastruar me tharje dhe do të jetojnë më gjatë.

Merrni erën e mirë me ajër Merrni erën e mirë me ajër

Tharje inteligjente

Receta për rrobat për t’u larë

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditëshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

Tharje inteligjente Tharje inteligjente

Tharje inteligjente

Planifikuesi i rrobave për t’u larë

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditëshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

Tharje inteligjente Tharje inteligjente

Tharje inteligjente

Aplikacioni HomeCare

Përdorni tharësin tuaj më me lehtësi dhe efektshmëri. Sistemi i zgjuar Q-rator i administrimit përmirëson performancën duke përdorur të dhëna nga ndërveprimet e përdoruesit.** "Receta për rrobat për t’u larë" rekomandon ciklet më të mira të tharjes.*** "Planifikuesi i rrobave për t’u larë" optimizon planin tuaj të përditëshëm.**** "Aplikacioni HomeCare" lejon zgjidhjen e problemeve nga larg.

Tharje inteligjente Tharje inteligjente
  • * Një llogari e aplikacionit të Samsung është e nevojshme dhe e disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme. ** Ruan të dhënat, preferenca dhe mënyrat e përdorimit të përdoruesit për të sugjeruar opsionet më të dobishme. *** Përdoruesi do të jetë përgjegjësi i vetëm për ndonjë pasojë që mund të rezultojë, duke përfshirë, por jo duke u kufizuar, në ndonjë dëm ose dëmtim të shkaktuar nga informacioni i pasaktë i dhënë nga përdoruesi. **** Cikli i rekomanduar i tharjes është i bazuar vetëm tek koha dhe mund të mos jetë i përshtatshëm bazuar në llojin e materialit ose nivelin e njollës në artikujt që po thahen.

Mirëmbajtje e thjeshtë

Mirëmbani tharësin tuaj më thjeshtë dhe optimizoni performancën e tharjes dhe sigurinë. Një filtër inovativ Dy-në-Një ka një filtër me rrjetë me dy shtresa. Prandaj nuk ka nevojë për një filtër të Shkëmbimit të nxehjes, duke e bërë më të thjeshtë mirëmbajtjen. Dy zile gjithashtu ju kujtojnë se kur Filtri dhe Shkëmbimi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.

Mirëmbajtje e thjeshtë Mirëmbajtje e thjeshtë

Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit

Kontrolloni sesa ujë i kondensuar është grumbulluar me më shumë lehtësi. Një Tregues i rezervuarit të ujit është një matës i thjeshtë që tregon sasinë e ujit që është hequr nga rrobat tuaja. Mund të shihni shpejt nëse rezervuari i ujit ka nevojë të zbrazet përpara sesa të filloni një ngarkesë, në mënyrë që tharësi të mos ndalojë papritur.

Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit

Eleminon bakteriet

Shqetësoheni për bakteriet në rrobat tuaja ose artikujt e tjerë? Cikli i Higjenizimit mund të higjenizojë si arkujt e thatë, ashtu edhe të njomë* pa ndikuar në performancën e tharjes. Eleminon 99.9% të mikrobeve dhe bakterieve. Kështu që mund të sterilizoni veshjet tuaja, çarçafët e shtëpisë dhe madje edhe lodrat e fëmijëve.

Eleminon bakteriet Eleminon bakteriet

* 2kg rroba të thata ose 4kg rroba të njoma.

Zgjidhni nga 3 regjime

Kurseni para ose thani më shpejt rrobat tuaja. Thjesht zgjidhni Regjimin e tharjes që iu përshtatet nevojave tuaja. Mund të zgjidhni një nga 3 regjime: Normal, Ekologjik dhe Shpejtësi. Modaliteti ekologjik përdor një temperaturë më të ulët, kështu që konsumon më pak energji* dhe pakëson rrezikun e dëmtimit nga nxehtësia. Ose zgjidhni regjimin Shpejtësi për t’i tharë më shpejt rrobat tuaja.*

Zgjidhni nga 3 regjime Zgjidhni nga 3 regjime

* Testuar duke përdorur Standartin e Energjisë të BE-së (EN61121).

Specifikimet

  • Kapaciteti i tharjes (kg) 9.0 kg
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
  • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x600 mm
  • Pesha neto 54 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.