WD5500K Lavatriçe e kombinuar 8 kg

WD5500K Lavatriçe e kombinuar 8 kg

WD80K52E0ZW/LE

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

E hollë nga jashtë, kapacitet i madh brenda

E hollë dhe e madhe

Jepini shtëpisë suaj një pamje elegante, por lani edhe më shumë rroba. Pavarësisht se ka dizajn me linjë të hollë që zë më pak hapësirë, kapaciteti i saj i madh 8 kg ju lejon të lani shumë rroba me një mbushje të vetme, deri në 16 peshqirë dushi*. Kjo redukton shpeshtësinë e larjeve, që ju kursen kohë, energji dhe ujë.

E hollë nga jashtë, kapacitet i madh brenda E hollë nga jashtë, kapacitet i madh brenda

* Bazuar në peshqirë dushi 24” x 47”.

Flluska të fuqishme, pastrim i jashtëzakonshëm

Eco Bubble™

Kurseni para dhe mbroni ngjyrat dhe teksturën e rrobave. Eco Bubble™ ofron performancë të fuqishme, por delikate në pastrim. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj depërton me shpejtësi në pëlhurë dhe heq me lehtësi papastërtitë. Ajo lan po me aq efikasitet në ujë të ftohtë (15°C)* dhe përdor më pak energji**.

Flluska të fuqishme, pastrim i jashtëzakonshëm Flluska të fuqishme, pastrim i jashtëzakonshëm

* Testuar në përputhje me standardin IEC 60456-2010 / 4 kg ngarkesë larjeje / larje në të ftohtë Super Eco (WF80F5E5U4W) krahasuar me ciklin Cotton 40°C pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë.** Bazuar në testimin e performancës në laborator nga Springboard Engineering me shirita EMPA, duke krahasuar një solucion normal me detergjent dhe teknologji flluskash pa veprim mekanik.

Rifreskoni dhe higjienizoni rrobat tuaja me ajër

Air Wash

Mbajini rrobat të freskëta dhe higjienike pa ujë dhe detergjent. Teknologjia Air Wash aromatizon dhe higjienizon rrobat tuaja që ato të kenë gjithmonë erë të mirë. Aromat e pakëndshme si edhe bakteret largohen duke përdorur vetëm ajër të nxehtë. Nuk është nevoja për zierje apo kimikate që mund të jenë të kushtueshme dhe të dëmshme.

Rifreskoni dhe higjienizoni rrobat tuaja me ajër Rifreskoni dhe higjienizoni rrobat tuaja me ajër

Pastrim higjenik

Hygiene Steam

Jepuni rrobave një pastrim të thellë dhe higjienik me avull. Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit, në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i ngopur me avull. Kjo heq papastërtitë e brendshme dhe 99,9% të baktereve* dhe substancave alergjike**.

Pastrim higjenik Pastrim higjenik

* Bazuar në raportin e testit të Intertek me ciklin Hygiene Steam. ** Bazuar në raportin e testit të BAF me ciklin Hygiene Steam.

Pastrim intensiv

Bubble Soak

Merrni rroba të pastra pa asnjë njollë, edhe nëse janë shumë të ndotura. Funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të forta, si gjaku, çaji, vera, grimi dhe bari. Rrobat njomen plotësisht brenda flluskave aktive, prandaj papastërtitë dhe njollat lirohen dhe mund të hiqen në mënyrë më efikase*.

* Testuar në përputhje me edicionin e 5-të të IEC 60456 / Cotton Cold/40/60°C (ngarkesë larjeje 9 kg), Synthetic 40°C (ngarkesë larjeje 4 kg) me larje Bubble Soak (WW90J6410CW) krahasuar me larje pa Bubble Soak (WW90J6410CW).

Pastrim intensiv Pastrim intensiv

* Testuar në përputhje me edicionin e 5-të të IEC 60456 / Cotton Cold/40/60°C (ngarkesë larjeje 9 kg), Synthetic 40°C (ngarkesë larjeje 4 kg) me larje Bubble Soak (WW90J6410CW) krahasuar me larje pa Bubble Soak (WW90J6410CW).

Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente

Teknologjia Digital Inverter

Përfitoni efikasitet më të madh në energji, më pak zhurmë dhe performancë afatgjatë. Teknologjia Digital Inverter përdor magnete të fuqishme për një performancë më të fuqishme, por është më e qetë dhe konsumon më pak energji se një motor universal. Ajo ofron rezistencë të jashtëzakonshme*, e cila mbështetet nga një garanci 10-vjeçare.

Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente Performancë e qetë, e fuqishme dhe rezistente

* Vlerësuar me një certifikim rezistence 23-vjeçare nga Shoqata Elektroteknike e Gjermanisë (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

Larje e qetë

VRT Plus™

Lajini rrobat tuaja në çdo kohë dhe në çdo vend pa shqetësuar askënd. Teknologjia VRT Plus™ redukton zhurmën dhe dridhjet gjatë larjeve*, edhe me shpejtësi të larta. Një sensor dridhjeje 3 dimensional e mban kazanin të balancuar në mënyrë të përkryer duke rrotulluar sfera inoksi në drejtim të kundërt me rrobat tuaja.

Larje e qetë Larje e qetë

* Krahasuar me modelin tradicional të Samsung pa VRT Plus.

59 minuta larje dhe tharje

59' Wash + Dry

Përfitoni rroba të pastra dhe gati për t'i veshur në më pak se një orë. Një cikël 59’ Wash+Dry lan, shpëlan dhe centrifugon një ngarkesë të vogël* me rroba pak të ndotura dhe më pas than gjithçka plotësisht në vetëm 59 minuta**. Prandaj ju mund të përdorni çdo çarçaf apo t'i vishni rrobat tuaja menjëherë, duke kursyer gjithashtu kohë dhe energji.

59 minuta larje dhe tharje 59 minuta larje dhe tharje

* Ngarkesa të vogla me peshë nën 1 kg (rekomandohet 3-4 këmisha me përzierje pambuku/poliestre).** Koha e larjes 18 minuta plus një kohë tharjeje prej 41 minutash.

Performancë që zgjat

Ceramic Heater +

Përdoreni lavatriçen tuaj për më shumë kohë me Ceramic Heater+. Dizajni i saj i regjistruar me patentë* ka një veshje prej materiali unik antiadeziv dhe me mikrostrukturë. Ai redukton akumulimin e çmërsit** që pengon përcjellshmërinë termike. Prandaj, ngrohësi e ruan performancën e vet për shumë kohë.

Performancë që zgjat Performancë që zgjat

* Numri i aplikimit për patentë: 10-2012-0029920 në Kore, Kinë, Evropë, SHBA.** Testuar në Ceramic Heater + krahasuar me ngrohësin tradicional origjinal të Samsung prej WF60F4E0N0W/ET, bazuar në testimin e pavarur të ndryshimit të peshës në ujë të fortë.

Specifikimet

  • Kapaciteti i larjes (kg) 8.0 kg
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë B
  • Teknologjia me flluska Po
  • VRT Po
  • Përmasat neto (GjxLxTh) 600 x 850 x 456 mm
  • Pesha neto 72 kg

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.