WW5000J Teknologjia Eco Bubble™, 7kg

WW5000J Teknologjia Eco Bubble™, 7kg

WW70J5355MW/AD

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni shpejtësinë e rrotullimit tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Pastrim i fuqishëm

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht pëlhurat dhe duke kursyer energji**.

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, mes zgjidhjes me detergjent normal dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.

Heqje intensive

Me një prekje të thjeshtë të butonit, teknologjia Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash që normalisht janë të vështira. Ajo shton një fazë shtesë te cikli normal i larjes në të cilin rrobat njomen plotësisht në flluska aktive, në mënyrë që papastërtitë dhe njollat të çlirohen dhe të hiqen me më shumë efikasitet.*

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°, Synthetic 60° dhe Denim 40° pa Bubble Soak (WF0702WKU).

Sirtari StayClean

Sirtari StayClean garanton që më shumë nga detergjenti të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje uji të projektuar në mënyrë specifike. Prandaj, ka më pak mbetje që nuk duken dhe sirtari qëndron më i pastër dhe më higjienik.

Dizajn modern

Dera transparente Crystal Gloss Door ofron një pamje elegante dhe estetike që përshtatet në mënyrë të përkryer në shtëpinë tuaj.

Zgjidhje e lehtë e problemeve

Sistemi i monitorimit automatik të gabimeve Smart Check dallon dhe diagnostikon problemet dhe ofron zgjidhje të lehta për problemet duke përdorur një aplikacion për smartfon*. Prandaj, ai ju kursen kohën dhe faturat e riparimit që mund të jenë të shtrenjta**.

* E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi. ** Ndonjëherë mund të ketë nevojë për shërbim në vend dhe kjo mund të sjellë kosto shtesë.

* E disponueshme në pajisjet iPhones dhe Android. Nevojitet lidhje me rrjetin Wi-Fi. ** Ndonjëherë mund të ketë nevojë për shërbim në vend dhe kjo mund të sjellë kosto shtesë.

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 7.0 kg
 • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A+++
 • Teknologjia me flluska Po
 • Përmasat neto (GjxLxTh) 600x850x550 mm
 • Pesha neto 61 kg

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, ESTONISHT, LETONISHT, LITUANISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, ESTONISHT, LETONISHT, LITUANISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, SHQIP, KROATISHT, MAQEDONISHT, SERBISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.