Shkurtoni kohën e larjes

Teknologjia QuickDrive™ dhe EcoBubble™

QuickDrive

Lani freskët, kurseni energji

Mbushje e përparme

Samsung Front Loader Washer

Filtrat e aplikuar

    rendit sipas: Më të rejat

    Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.