WD5000J Lavatriçe dhe tharëse (Combo), 8 kg

WD80J5430AW/LE
Ngjyra WHITEWHITE

The item is in the cart.

Diamond drum

Diamond drum

8 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

B

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

600 x 850 x 600 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Air Wash (freskim + dezinfektim)

Teknologjia Air Wash freskon dhe dezinfekton rrobat në mënyrë që gjithmonë të kenë aromë të mirë. Erërat e pakëndshme dhe bakteret eliminohen vetëm me anë të ajrit të nxehtë, pa përdorim uji, solucionesh ose produkte të tjera kimike.

Air Wash (freskim + dezinfektim)

Jetëgjatësi e garantuar

Motori me inverter digjital siguron efikasitetin energjik më të lartë, zhurmë minimale dhe performanca afatgjata dhe ka afat pune prej 20 vitesh* i mbështetur me një garanci 10 vjeçare.

Garantovana dugotrajnost

*Certifikata 20 vjeçare e jetëgjatësisë është dhënë nga Shoqata për Teknologji Elektrike, Elektronike dhe Informative në Gjermani (Verband Deutcher elektrotechniker - VDE).

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me anë të aplikacionit për smartphone*. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!**

*E disponueshme në aparatet iPhone dhe Android.
**Ndonjëherë do t'ju nevojitet të kontaktoni servisin dhe riparimi mund të paguhet shtesë.

Jednostavno rešavanje problema

*E disponueshme në aparatet iPhone dhe Android.
**Ndonjëherë do t'ju nevojitet të kontaktoni servisin dhe riparimi mund të paguhet shtesë.

Pastrimi i kazanit pa solucione kimike

Teknologjia jashtëzakonisht praktike e pastrimit ekologjik të kazanit, ruan freskinë e lavatriçes suaj me mbushje frontale pa nevojë përdorimi lëndësh të forta kimike. Madje mund t'ju njoftojë automatikisht se kur nevojitet pastrimi i saj.

Čišćenje bubnja bez hemikalija

Kurseni kohë me sasitë më të vogla rrobash

Programi për larje të shpejtë është zgjidhja ideale për jetën tuaj me nxitje - i shpejtë dhe efikas, pastron rrobat me papastërti të vogla dhe mund të keni më shumë kohë për vetveten.

Uštedite vreme na manjim količinama veša

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Nega osetljivih tkanina
  • 8 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • B Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • 600 x 850 x 600 mm Përmasat neto (GjxLxTh)
  • 71 kg Pesha neto

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.