DV6800N Tharëse rrobash 9 Kg

DV90N62632W/LE

The item is in the cart.

Efektshmëria A+++

Teknologjia e pompës së nxjehjes

Merrni erën e mirë me ajër

Larje me ajër

9.0 kg

Kapaciteti i tharjes (kg)

A+++

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Efektshmëria A+++

Kurseni para dhe mbroni mjedisin duke përdorur më pak elektricitet. Pompa e nxjehjes ofron një mënyrë më të efektshme ndaj energjisë, kostos dhe mënyrë më të butë për të tharë rrobat tuaja. Është e vlerësuar A+++ për energji pasi përdor elementë ‘antipiretikë’ në vend të elektricitetit për të nxehur ajrin dhe e riciklon ajrin për të shmangur humbjen e energjisë.

Efektshmëria A+++

* Testuar në përputhje me IEC 61121:2013/ngarkesa e larjes 8kg/Dollapi i rrobave prej pambuku me pompën e nxjehjes (DV80F5E4HGW) krahasuar pa Pompën e nxehjes (DV80H4100CW). Rezultatet individuale mund të ndryshojnë.

Than në mënyrë inteligjente

Optimizoni performancën tuaj të tharjes pa mundim! Tharja optimale përdor 3 sensorë për të arritur rezultatet më të mira. Kontrollon lagështirën dhe rregullon kohën e tharjes, në mënyrë që rrobat duke u larë të jenë gati shpejt dhe duke përdorur energji minimale. Gjithashtu ndalon dëmtimin e rrobave. Dhe ju kujton që të pastroni Shkëmbimin e nxehtësisë.

Than në mënyrë inteligjente

Tharje brenda 81 minutash

Pastroni rrobat dhe bëjini gati për t’i veshur në vetëm 2 orë. Përdorimi i Super shpejtësisë mund të thajë një ngarkesë të rrobave prej pambuku dhe sintetike në 81 minuta.* Dhe duke përdorur një lavatriçe me Super shpejtësi mund t’i lani dhe t’i thani rrobat në 39 minuta.* Kështu që veshjet mund të lahen dhe thahen në 2 orë.

Tharje brenda 81 minutash

* Provuar me një barrë standarte IEC prej 3kg. ** Provuar në Samsung QuickDrive™ WW8800M me një barrë standarte IEC prej 3kg.

Merrni erën e mirë me ajër

Rifreskoni rrobat tuaja pa i larë, fërkuar, zjerë ose pa përdorur detergjent. Teknologjia e Larjes me ajër u jep erë të mirë veshjeve dhe çarçafëve tuaj, në mënyrë që gjithnjë të kenë një aromë të freskët. Erërat e pakëndshme hiqen duke përdorur thjesht ajër super të nxehtë. Kështu që rrobat tuaja do të duken sikur janë pastruar me tharje dhe do të jetojnë më gjatë.

Merrni erën e mirë me ajër
  • * Një llogari e aplikacionit të Samsung është e nevojshme dhe e disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Një lidhje Wi-Fi është e nevojshme. ** Ruan të dhënat, preferencat dhe mënyrat e përdorimit të përdoruesit për të sugjeruar opsionet më të dobishme. *** Përdoruesi do të jetë përgjegjësi i vetëm për ndonjë pasojë që mund të rezultojë, duke përfshirë, por jo duke u kufizuar, në ndonjë dëm ose dëmtim të shkaktuar nga informacioni i pasaktë i dhënë nga përdoruesi. **** Cikli i rekomanduar i tharjes është i bazuar vetëm tek koha dhe mund të mos jetë i përshtatshëm bazuar në llojin e materialit ose nivelin e njollës në artikujt që po thahen.

Mirëmbajtje e thjeshtë

Mirëmbani tharësin tuaj më thjeshtë dhe optimizoni performancën e tharjes dhe sigurinë. Një filtër inovativ Dy-në-një ka një filtër me rrjetë me dy shtresa. Prandaj nuk ka nevojë për një filtër të Shkëmbimit të nxehjes, duke e bërë më të thjeshtë mirëmbajtjen. Dy zile gjithashtu ju kujtojnë se kur Filtri dhe Shkëmbimi i nxehtësisë kanë nevojë për pastrim.

Mirëmbajtje e thjeshtë

Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit

Kontrolloni sesa ujë i kondensuar është grumbulluar me më shumë lehtësi. Një Tregues i rezervuarit të ujit është një matës i thjeshtë që tregon sasinë e ujit që është hequr nga rrobat tuaja. Mund të shihni shpejt nëse rezervuari i ujit ka nevojë të zbrazet përpara sesa të filloni një ngarkesë, në mënyrë që tharësi të mos ndalojë papritur.

Kontroll i thjeshtë i rezervuarit të ujit
  • 9.0 kg Kapaciteti i tharjes (kg)
  • A+++ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • 600x850x600 mm Përmasat neto (GjxLxTh)
  • 50 kg Pesha neto

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.