WW4500K Lavatriçe me teknologji Addwash, 7 kg

WW70K44305W/LE

The item is in the cart.

7 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

A+++

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

61 kg

Pesha neto

600x850x550 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Thjeshtë futeni gjatë larjes

Keni harruar bluzën? Funksioni Add Wash ju mundëson të shtoni lehtë dhe shpejt rrobat e harruara pas fillimit të ciklit të punës. Gjithashtu mund të fusni thjesht rrobat e lara me dorë që dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i shtrydhni me centrifugim.

Thjeshtë futeni gjatë larjes

* Dera për shtesat mund të hapet në cilindo moment nëse temperatura e kazanit është nën 50 ℃.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.*

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

* Në përgjithësi, vlera e zvogëlimit të zhurmës me ndryshimin e motorit është 5 dBA për një cikël larjeje, respektivisht 3 dBA për ciklin e centrifugimit. Të dhënat janë bazuar në shenjën RP, F500 8 kg 1400 s/min †WF80F5E5P4W për motorin me inverter digjital dhe Vistula 8 kg, 1400 s/min (WF1804WPC) për motorin universal.

Dizajn i shkëlqyer

Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.

Dizajn i shkëlqyer

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Kujdes për materialet delikate

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Motori me inverter digjital mundëson efikasitet energjik të jashtëzakonshëm, zhurmë minimale dhe punë afatgjatë. Konsumon më pak energji elektrike se motori universal dhe mundëson qëndrueshmëri të shkëlqyer.*

* Në përgjithësi, vlera e zvogëlimit të zhurmës me ndryshimin e motorit është 5 dBA për një cikël larjeje, respektivisht 3 dBA për ciklin e centrifugimit. Të dhënat janë bazuar në shenjën RP, F500 8 kg 1400 s/min †WF80F5E5P4W për motorin me inverter digjital dhe Vistula 8 kg, 1400 s/min (WF1804WPC) për motorin universal.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

* Në përgjithësi, vlera e zvogëlimit të zhurmës me ndryshimin e motorit është 5 dBA për një cikël larjeje, respektivisht 3 dBA për ciklin e centrifugimit. Të dhënat janë bazuar në shenjën RP, F500 8 kg 1400 s/min †WF80F5E5P4W për motorin me inverter digjital dhe Vistula 8 kg, 1400 s/min (WF1804WPC) për motorin universal.

Dizajn i shkëlqyer

Dera me ndriçim kristali, me ngjyrë të bardhë të lehtë ose të kaltër oqeanike, ofron një përjetim mjaft estetik.

Dizajn i shkëlqyer

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kontroll Smart, sistemi automatik i analizimit të gabimeve, zbulon dhe vërteton problemet dhe ofron zgjidhje të thjeshta për mënjanimin e tyre me anë të aplikacionit për smartphone*. Pra, do të kurseni kohë dhe do të shmangni shpenzimet e angazhimit të servisit!**

Zgjidhje e thjeshtë e problemit

Kujdes për materialet delikate

Dizajni “spirale e lehtë” unik i kazanit diamant me forma të lëmuara me pamje diamanti është shumë i përshtatshëm për larjen e ndjeshme të rrobave. Vrimat e tij për derdhjen e ujit gjithashtu mbrojnë materialet sepse ndalojnë ngecjen e rrobave.

Kujdes për materialet delikate
  • 7 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • A+++ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • 61 kg Pesha neto
  • 600x850x550 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Pse dridhet makina larëse?

Pse dridhet makina larëse?shihni përgjigjen

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje uji

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje ujishihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.