WW80J3283KW Lavatriçe me teknologjinë Diamond Drum, 8kg

WW80J3283KW/AD
Ngjyra WHITEWHITE

The item is in the cart.

8 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

A+++

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Jo

Teknologjia me flluska

600x850x550 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Kazan diamanti

Dizajni unik me "valë të buta" i kazanit të diamantit me maja në formë diamanti është super delikat me rrobat tuaja. Vrimat e vogla të daljes së ujit gjithashtu i mbrojnë rrobat duke mos lejuar që ato të ngecin.

Kazan diamanti

* Imazhi i kazanit mund të ndryshojë në varësi të modeleve

Kurseni kohën me ngarkesat e vogla

Programi Larje e shpejtë është zgjidhja e përkryer për stilin tuaj të ngarkuar të jetesës – duke pastruar me shpejtësi dhe efikasitet rrobat e ndotura lehtë, në mënyrë që ju të keni më shumë kohë për veten tuaj

Kurseni kohën me ngarkesat e vogla

Mbrojtja kundër luhatjeve të tensionit

Kontrolli i tensionit mbron kundër rritjeve dhe rënieve të tensionit, prandaj ky funksion e mbron jetëgjatësinë e pajisjes. Ai stabilizon luhatjet ±25% të tensionit dhe e rinis automatikisht pajisjen pas një ndërprerjeje të rrymës

Mbrojtja kundër luhatjeve të tensionit

* Testuar në WW60H2200EWDLP në përputhje me regjimin e përgjithshëm/normal, 1,2 / 50 µs dhe ±1kV~±6kV.

Paracaktimi i kohës së përfundimit të ciklit të larjes

Funksioni Shtyrja e përfundimit ju lejon të paracaktoni kohën e përfundimit të një cikli larjeje. Ai mund të rregullohet dhe mund të shtyhet deri në 19 orë, në mënyrë që rrobat e lagura të mos lihen në lavatriçe për shumë kohë

Paracaktimi i kohës së përfundimit të ciklit të larjes
  • 8 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • A+++ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • Jo Teknologjia me flluska
  • 600x850x550 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Pse dridhet makina larëse?

Pse dridhet makina larëse?shihni përgjigjen

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje uji

Çfarë duhet të bëj nëse lavastovilia ka një rrjedhje ujishihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.