WW4100K Lavatriçe Teknologjia Eco Bubble™ , 7kg

WW70K42106W/LE
Ngjyra whitewhite

The item is in the cart.

7 kg

Kapaciteti i larjes (kg)

A+++

Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Po

Teknologjia me flluska

600 x 850 x 450 mm

Përmasat neto (GjxLxTh)

Performanca e pamohueshme e flluskave

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht pëlhurat dhe duke kursyer energji.**

Performanca e pamohueshme e flluskave

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë. ** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, mes zgjidhjes me detergjent normal dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.

Funksionon me inteligjencë. Qëndron i ri.

Një motor dixhital me inverter ofron efikasitet të lartë në energji, zhurmë minimale dhe performancë që zgjat. Ai konsumon më pak energji se një motor universal dhe ofron qëndrueshmëri të jashtëzakonshme. *

Funksionon me inteligjencë. Qëndron i ri.

* Në përgjithësi, vlera e reduktimit të zhurmës nga ndryshimi i motorit është 5 dBA dhe 3 dBA përkatësisht për ciklin e larjes dhe të centrifugimit. Të dhënat u bazuan në etiketën ERP, F500 8kg 1400rpm †WF80F5E5P4W për motorin dixhital me inverter dhe Vistula 8kg, 1400rpm(WF1804WPC) për motorin universal.

Heqja intensive e njollave

Me prekjen e një butoni, teknologjia Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të vështira. Rrobat njomen në tërësi me flluska, prandaj njollat çlirohen dhe hiqen me efikasitet.*

Heqja intensive e njollave

* Testuar në përputhje me IEC 60456 5th edition/8kg Wash Load/Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) krahasuar me Cotton 40/60°, Synthetic 60° dhe Denim 40° pa Bubble Soak (WF0702WKU). ** Motivi i kazanit mund të mos jetë identik me produktin aktual. *** Imazh i dramatizuar.

Hapeni më shumë. Shkarkoni më lehtë

Një derë plotësisht e hapur me një menteshë metalike të dyfishtë që hapet më shumë, e bën shumë më të lehtë ngarkimin dhe shkarkimin e rrobave. Korniza e saj minimale lejon që të përshtatet në mënyrë të përkryer brenda një hapësire moderne. Në veçanti, finitura e tij gjysmë e tejdukshme në ngjyrë Crystal Blue e thyen dritën për të krijuar një spektër të këndshëm ngjyrash

Hapeni më shumë. Shkarkoni më lehtë

Specializuar për më pak mbetje detergjenti

Së bashku me teknologjinë Eco Bubble™, opsioni Super Rinse+ ju lejon të keni një performancë më të mirë në shpëlarje. Ajo përdor më shumë ujë dhe një centrifugim të fuqishëm për të lënë deri në 50% më pak mbetje detergjenti, prandaj rrobat tuaja janë më të pastra dhe të mbrojtura mirë për t'i veshur nëse keni lëkurë delikate.

* Bazuar në raportin e Intertek Test 3kg Wash Load/Cotton 40℃/ me Super Rinse+(WW65K42E09WDLP) krahasuar kur është pa Super Rinse+(WW65K42E09WDLP).

Specializuar për më pak mbetje detergjenti

* Bazuar në raportin e Intertek Test 3kg Wash Load/Cotton 40℃/ me Super Rinse+(WW65K42E09WDLP) krahasuar kur është pa Super Rinse+(WW65K42E09WDLP).

Zgjidhje e lehtë e problemeve

Sistemi i monitorimit automatik të gabimeve Smart Check dallon dhe diagnostikon problemet dhe ofron zgjidhje të lehta për problemet duke përdorur një aplikacion për smartfon. Prandaj, ai ju kursen juve kohën dhe shmang koston dhe shqetësimet e panevojshme për të sjellë teknikun!

Zgjidhje e lehtë e problemeve

Higjienizimi i kazanit pa kimikate

Për të pasur maksimumin e prakticitetit, teknologjia Eco Drum Clean e mban lavatriçen tuaj me ngarkim përpara të freskët pa përdorur kimikate të ashpra. Dhe ajo madje mund t'ju njoftojë juve automatikisht kur ka nevojë për pastrim.

Higjienizimi i kazanit pa kimikate

Kujdes delikat për rrobat

Dizajni i veçantë i kazanit me "valë të buta" i ruan rrobat tuaja nga ngecja dhe dëmtimi.

* Motivi i kazanit mund të ndryshojë në varësi të modeleve.

Kujdes delikat për rrobat

* Motivi i kazanit mund të ndryshojë në varësi të modeleve.

Kurseni kohë me ngarkesat më të vogla

Programi Quick Wash është zgjidhja e përkryer për stilin tuaj të ngarkuar të jetesës – duke pastruar me shpejtësi dhe efikasitet rrobat e ndotura lehtë, në mënyrë që ju të keni më shumë kohë për veten tuaj

Kurseni kohë me ngarkesat më të vogla
  • 7 kg Kapaciteti i larjes (kg)
  • A+++ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë
  • Po Teknologjia me flluska
  • 600 x 850 x 450 mm Përmasat neto (GjxLxTh)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.