I përputhshëm me Android dhe Sistemin Operativ iOS

Galaxy Watch lidhet me smartfonë me Android 5.0 dhe versionet e mëpasshme me një RAM prej 1.5GB dhe më lartë, si dhe me telefona celularë me iOS 9.0 dhe versionet e mëpasshme dhe smartfonët iPhone 5 dhe në vazhdim.(Për iPhone 6S dhe 6S+ që kanë iOS 10 dhe versionet e mëpasshme, lidhjet mund të jenë të paqëndrueshme.)

* Ky informacion mund të ndryshojë.
* Galaxy Watch nuk është në përputhje me tabletat.
* Telefonat celularë të përputhshëm dhe veçoritë e disponueshme mund të ndryshojnë sipas rajonit, ofruesit dhe pajisjes.

Tabela më poshtë tregon pajisjet Android të përputhshme

HTC

HTC
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
ONE (M8) US 6.0 1920 x 1080 2GB
10 US 7.0 2560 x 1440 4GB
U Ultra EU 7.0 2560 x 1440 4GB

Huawei

Huawei
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Nexus6P EU 7.1 2560 x 1440 3GB
P10 plus CN HK TW 7.0 2560 x 1440 6GB
Mate 10 CN HK TW 8.0 2560 x 1440 6GB
Be Y KR 6.0 1920 x 1080 3GB

LG

LG
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
OPTIMUS G2 US 5.0.2 1920 x 1080 2GB
OPTIMUS G3 US 6.0 2560 x 1440 3GB
G4 US 6.0 2560 x 1440 3GB
G6 KR 7.0 2560 x 1440 4GB
G Vista US 5.0.2 1280 x 720 1.5GB
V10 US 7.0 2560 x 1440 4GB
V20 KR 7.0 2560 x 1440 4GB

TG & Company

TG & Company
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Luna S KR 6.0 2560 x 1440 4GB

Motorola

Motorola
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
DROID Turbo US 6.0.1 2560 x 1440 3GB
Moto X EU 5.1 1280 x 720 2GB
Nexus 6 US 7.0 2560 x 1440 3GB
Moto G4 Play LATIN 7.1.1 1280 x 720 4GB
Moto G5 Plus EU 7.0 1920 x 1080 3GB

OPPO

OPPO
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
R11 CN  HK  TW 7.1 1920 x 1080 4GB

Sony

Sony
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
XEPRIA XZ Premium EU 7.1 3840 x 2160 4GB
Z3 Compact LATIN 6.0 1280 x 720 2GB
Z3 + LATIN 7.1.1 1920 x 1080 3GB

VIVO

VIVO
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
VIVO X9 Plus CN  HK  TW 6.0 1920 x 1080 4GB

Xiaomi

Xiaomi
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Mi4 EU 6.0 1920 x 1080 2GB

Kyocera

Kyocera
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Duraforce US 5.1.1 1280 x 720 2GB

Asus

Asus
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Zenfone2 EU 5.0 1920 x 1080 4GB

Google

Google
EMRI I MODELIT TESTIMI I TREGUT SISTEMI OPERATIV REZOLUCIONI RAM
Pixel KR US 8.1 2560 x 1440 4GB
Pixel2 KR 9.0 2560 x 1440 4GB

Deklaratat e mëposhtme i referohen kufizimeve që mund të ndodhin kur lidheni me pajisjet e iPhone

*Meqënëse Galaxy Watch dhe iPhone janë të lidhura nëpërmjet BLE (Bluetooth Low Energy), ngarkimi i të dhënave dhe shpejtësia e shkarkimit të aplikacionit në Galaxy Watch mund të jenë të ngadalta.
*Në rast të lidhjes së paqëndrueshme të Galaxy Watch me iPhone 6S ose 6S+ që funksionon me iOS 10 dhe versionet e mëpasshme, hyni në menunë Bluetooth te Cilësimet dhe hiqni të gjitha pajisjet e lidhura me Bluetooth, por mos hiqni lidhjen Galaxy Watch LE. Pastaj fikni Bluetooth dhe ndizni atë përsëri.
*Disponueshmëria e karakteristikave mund të ndryshojë pa njoftim paraprak, kur përmirësimet janë bërë për Galaxy Watch dhe performancën e lidhjes së iPhone.
*Kufizimet mund të aplikohen në bazë të hardware, software dhe versionet iOS, si dhe kufizime të bazuara në iOS; shihni më poshtë për detaje të mëtejshme.

"-Funksioni i përgjigjes i padisponueshëm (përgjigja dhe sinkronizimi i mesazheve për veçori të tilla si mesazhet me tekst, aplikacioni i messanger, emailet)
-Veçoritë e S Health të padisponueshme (shikimi i hartës, rekomandimet e stërvitjes ditore etj)
-Veçoritë vetëm për pajisjet Samsung të padisponueshme (Samsung Pay, T-money, Nike running, funksionet SOS etj)
-Music Manager (Versioni web për PC) duhet të përdoret për të dërguar skedarë muzikorë në orën Watch për luajtjen e këngëve në lexuesin muzikor.
- Vetëm aplikacionet falas dhe aplikacionet specifike të orës Watch mund të shkarkohen nga Samsung Galaxy Apps.
-Disponueshmëria e shkarkimit të aplikacionit mund të ndryshojë gjithashtu nga zhvilluesi i aplikacionit, OS, versioni i softuerit dhe rajoni i shërbimit."