Gear Fit 2

SM-R3600ZBASEE
Ngjyra blueblue

The item is in the cart.

Bluetooth v4.2

Versioni Bluetooth

1.5" (38.6mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

4 GB

Madhësia e ROM (GB)

Accelerometer, Barometri, Gyro sensor, sensor HR

Sensorët

Shiriti sportiv GPS

Më në fund, një shirit fitnesi me të cilin mund të vraponi ndërkohë që telefoni qëndron në shtëpi. GPS e integruar monitoron itinerarin e vrapimit tuaj, distancën dhe shpejtësinë në kohë reale me precizion dhe dedikim në mënyrë që ju të shkoni më larg, më mirë.

Woman’s running route is tracked by the GPS on the Gear Fit2 she’s wearing

Sa një rrahje zemre

Merrni maksimumin nga çdo stërvitje që bëni me monitorin jashtëzakonisht të saktë të zemrës të Gear Fit2. Kontrolloni se kur jeni në zonën e intensitetit të lartë për të rritur intensitetin.

Illustration of the heart rate monitor embedded in the back of the Gear Fit2 lying on its side with band facing forward along with illustration of a heartbeat's electrical pattern tracked by the Gear Fit2's heart rate sensor in the background

Monitorim inteligjent

Merrni statistikat e duhura menjëherë me monitorimin automatik të aktivitetit. Nuk është nevoja që t'i tregoni Gear Fit2 nëse po vraponi apo po përdorni pajisjen për vozitje. Ai e kupton vetë këtë.

Game Face On

Aplikoni Watch Face për të shfaqur statistikat tuaja aktuale në mënyrën më të lehtë të mundshme. Zgjidhni nga një përzgjedhje e gjerë dizajnesh.

Several Gear Fit2s are lined up, each sporting a different type of watch face

Miniaplikacioni Fitness

Me miniaplikacionet Fitness jeni të motivuar gjatë gjithë ditës. Ato janë projektuar që të ju të përfshiheni në mentalitetin e fitnesit dhe të qëndroni aty.

Different fitness widgets are on display on different gear fit2s

Në dorë, me stil

Ekrani me kurbë i Gear Fit2 mbështillet rreth kyçit të dorës suaj. Ai duket bukur dhe nuk ju pengon. Është konstantja e vetme e stilit tuaj, ditë e natë.

Stylish woman on a stylish bicycle wearing a Gear Fit2
Komotna

Përshtatet për kyç 155 - 210 mm

Gear fit2 of size 51.2mm by 24.5mm seen from the front and from the side in small size and large size along with a closeup of the band

Qëndrojmë në formë së bashku

Konkurrimi miqësor është një motivues i shkëlqyer. Pranojeni sfidën. Shikoni se kush bën më shumë hapa dhe shkoni më larg së bashku.

* Nevojitet lidhja me pajisje celulare. Disponohet vetëm konkurrim 1 me 1 me miqtë në aplikacionin S Health dhe disponueshmëria e veçorisë mund të ndryshojë në varësi të shtetit.

Results of 1:1 competition on Gear Fit2 display showing how many more steps the winner took
Winner of the 1:1 competition on Gear Fit2 is me
Ellie lost in the 1:1 competition on Gear Fit2

Pajtueshmëria

Gear Fit2 funksionon me ju në çdo kilometër, me çdo rrahje zemre dhe në çdo hap që bëni. Gjithashtu funksionon me një gamë të gjerë telefonash smart.

* I pajtueshëm me pajisjet Galaxy me Android 4.3 e lart që kanë minimumi 1,5 GB RAM, pajisjet jo-Galaxy me Android 4.4 e lart që kanë minimumi 1,5 GB RAM.

Woman has just finished a workout session and is looking at her Galaxy S7 edge
Galaxy S7 edge next to Gear Fit2 showing fitness and health stats synced from Gear Fit2
  • Bluetooth v4.2 Versioni Bluetooth
  • 1.5" (38.6mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 4 GB Madhësia e ROM (GB)
  • Accelerometer, Barometri, Gyro sensor, sensor HR Sensorët
  • 30g Pesha
  • 200mAh Kapaciteti standard i baterisë

Si mund të stivoset

* Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

 * Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

* Koha e përdorimit të baterisë: Koha e baterisë GPS bazohet në matjet tona laboratorike dhe mund të ndryshojë në varësi të faktorëve si p.sh. cilësimet e pajisjes, modelet e përdorimit dhe kushtet e funksionimit.