Gear Fit2 Pro

SM-R365NZRASEE
Ngjyra E kuqeE kuqe

The item is in the cart.

Zhytu në ujë

Rezistent ndaj ujit

Bluetooth v4.2

Versioni Bluetooth

1.5" (38.6mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

4.0 GB

Madhësia e ROM (GB)

Zhytu në ujë

Kalo nga xhirot në pishinë te futja në dush. Gear Fit2 Pro është rezistent ndaj ujit deri në 5 ATM*. Dhe nëse zgjidhni pishinën, aplikacioni Speedo** i zhvilluar për Gear Fit2 Pro monitoron statistikat tuaja dhe i paraqet ato në përmbledhje të lehta për t’u lexuar.

Zhytu në ujë

*Gear Fit2 Pro ka rezistencë ndaj ujit deri në 50 metra sipas standardit ISO22810:2010. Nëse pajisja ose duart tuaja janë të lagura, ato duhet të thahen plotësisht përpara se ta prekni. **Disponueshmëria e aplikacionit Speedo për Gear Fit2 Pro varion sipas shteteve dhe rajoneve. Aplikacioni Speedo për Gear Fit2 Pro nuk është i disponueshëm në smartfonë iOS.

Motivim në 4 mënyra

  • *Disponueshmëria e UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal dhe Endomondo për Gear Fit2 Pro varion sipas shteteve, rajoneve dhe OS.
  • *Disponueshmëria e UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal dhe Endomondo për Gear Fit2 Pro varion sipas shteteve, rajoneve dhe OS.
  • *Disponueshmëria e UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal dhe Endomondo për Gear Fit2 Pro varion sipas shteteve, rajoneve dhe OS.
  • *Disponueshmëria e UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal dhe Endomondo për Gear Fit2 Pro varion sipas shteteve, rajoneve dhe OS.

Numëroni lëvizjet tuaja

Qoftë kur janë lëvizje tenisi, basketbolli apo madje edhe kërcimi, Gear Fit2 Pro e dallon automatikisht aktivitetin dhe e regjistron atë. Ai gjithashtu mat rrahjet e zemrës suaj në mënyrë të vazhdueshme gjatë gjithë ditës, duke treguar zonat e rrahjeve të zemrës për t’ju ndihmuar të merrni vendime më të mira fitnesi.

Numëroni lëvizjet tuaja

Zgjidhni stilin tuaj

Zgjidhni të zezën e plotë për një pamje elegante dhe që nuk bie në sy në palestër ose në punë. Ose bëjini gjërat më pikante me pak të kuqe. Çdo lloj ngjyre që zgjidhni, të dyja stilet janë prodhuar që të përputhen në mënyrë komode me një mbërthim që siguron që Gear Fit2 Pro të qëndrojë në mënyrë të sigurt qoftë kur është not apo palestër.

Zgjidhni stilin tuaj

Merrni aplikacione dhe fusha ore

Me më shumë se 3000 aplikacione dhe fusha ore nga të cilat mund të zgjidhni, duke përfshirë edhe Spotify, ju mund ta personalizoni Gear Fit2 Pro për ta bërë të funksionojë për ju. Shkoni në Galaxy App Store për të gjetur atë që keni nevojë dhe më shumë se kaq.

Merrni aplikacione dhe fusha ore

**Disponueshmëria e aplikacioneve për Gear Fit2 Pro mund të variojë sipas shteteve, rajoneve dhe OS.

  • Bluetooth v4.2 Versioni Bluetooth
  • 1.5" (38.6mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • 4.0 GB Madhësia e ROM (GB)
  • 2 GB Memoria e disponueshme (GB)*

Si mund të stivoset

* Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.

* Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.

* Koha e përdorimit të baterisë: Koha e baterisë GPS bazohet në matjet tona laboratorike dhe mund të ndryshojë në varësi të faktorëve si p.sh. cilësimet e pajisjes, modelet e përdorimit dhe kushtet e funksionimit.