Gear IconX (2018)

SM-R140NZKASEE
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Në pistë me trajnerin e integruar

Gjurmuesi automatik

Atëherë kur nuk ka kthim pas

Luajtja e pavarur e muzikës Deri në 7 orë

Bluetooth v4.2

Versioni Bluetooth

Android 4.4 ↑ , 1.5GB ↑

Specifikimi i pajtueshëm i smartphone

  • *Mund të ngarkohen deri në 1000 këngë brenda memories së shfrytëzueshme prej 3,4 GB. **E pajtueshme me pajisjet që përdorin Android 4.4 KitKat e lart, dhe kanë minimalisht 1,5 GB RAM. Përdoruesit e telefonave Galaxy mund të transferojnë skedarë muzikorë në Gear IconX qoftë nga telefoni Galaxy ose përmes një kompjuteri me bashkues USB ose me kabllo USB (nuk aplikohet për disa telefona Galaxy). Përdoruesit që nuk përdorin telefona Galaxy Android mund t’i transferojnë skedarët muzikorë në Gear IconX nga një kompjuter përmes kabllos USB.

Thjesht trokitni për të kontrolluar

Luani lista këngësh, navigoni përmes këngëve dhe ngrini volumin. Gjithçka bëhet shumë lehtë me trokitje dhe rrëshqitje, pa qenë nevoja që të nxirrni telefonin.

Thjesht trokitni për të kontrolluar

Në pistë me trajnerin e integruar

Kur regjimi Auto Tracking i Gear IconX zbulon se po ecni ose vraponi, ai regjistron kohën, distancën dhe kaloritë e djegura.* Për të qëndruar të fokusuar gjatë vrapimit, shtypni gjatë për të nisur funksionin e integruar Running Coaching. Më pas, sinkronizoni Gear IconX me aplikacionin S Health në telefonin tuaj për të regjistruar progresin.

Në pistë me trajnerin e integruar

*Regjimi Auto Tracking (Running/Walking) do të funksionojë nëse keni ecur ose vrapuar për më shumë se 10 minuta.

Projektuar për të funksionuar pa ndërprerje

  • *Dizajni i produktit dhe specifikimet janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.
  • *Dizajni i produktit dhe specifikimet janë subjekt ndryshimi pa dhënë njoftim paraprak.

Atëherë kur nuk ka kthim pas

Jetëgjatësia e lartë e baterisë së Gear IconX siguron deri në 7 orë dëgjim muzike. Kur të mbaroni, thjesht vendosini kufjet sërish te kutia e tyre për t’i karikuar plotësisht. Dhe me aftësitë e tyre për karikim të shpejtë, ju mund t’i përdorni për deri në një orë dëgjim me vetëm 10 minuta karikim.*

Atëherë kur nuk ka kthim pas

*Jetëgjatësia aktuale e baterisë dhe koha e karikimit mund të variojnë sipas kushteve të përdorimit.

Dëgjojini këngët tuaja qartë

Ngrijeni muzikën dhe shijoni cilësi audioje të qartë dhe të qëndrueshme. Një drajver i ri dhe i optimizuar për fitnes ofron bas të mirë ndërkohë që një drajver për volumin jep një gamë më të gjerë volumi. Kodeku i shkallëzueshëm i Samsung sigurohet që të merrni një muzikë të vazhdueshme edhe gjatë situatave sfiduese.

Dëgjojini këngët tuaja qartë
  • Bluetooth v4.2 Versioni Bluetooth
  • Android 4.4 ↑ , 1.5GB ↑ Specifikimi i pajtueshëm i smartphone
  • Matës shpejtësie, Sensor afërsie Sensorët
  • 8 g Pesha e kufjes së veshit

Si mund të stivoset

*Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
*Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
*Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
*Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Bluetooth - Në varësi të versionit të OS, modelit të smartfonit dhe aplikimit, mund të përjetoni vonesë audio në krahasim me skenat e videos kur shikoni video ose luani lojëra me Gear IconX, për shkak të kohës për sinkronizimin e audios midis smartfonit dhe kufjeve.