Gear-VR me Controller

SM-R325NZVASEE
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Visheni me lehtësi dhe komoditet

Pesha

Eksploroni dimensione të reja

Lentja

I përputhshëm me Galaxy

Përputhshmëria

Akselerometër, xhiroskop, sensor afërsie

Sensorët

Visheni me lehtësi dhe komoditet

Është e lehtë të humbisni në një botë realiteti virtual sepse Gear VR është projektuar të ndihet më i lehtë.

Visheni me lehtësi dhe komoditet

Lidhuni për një xhiro

Ndërsa ecni nëpër territore jashtë harte, shiriti e mban Gear VR të sigurt dhe mbrojtësja prej shkume parandalon që të hyjë shumë dritë.

Lidhuni për një xhiro

Një dizajn që përputhet

Nëse doni të shpenzoni orë të tëra me Gear VR, ju mund ta bëni këtë: Gear VR është projektuar duke pasur në mendje komoditetin tuaj dhe është projektuar të ndiheni komod kur e mbani veshur.

Një dizajn që përputhet

Kontrolli vjen në mënyrë natyrale

Përdoreni komanduesin e Gear VR si telekomandë për të naviguar me lehtësi në realitetin tuaj virtual ose përdoreni si telekomandë loje të plotë me aktivizuesin për të fituar betejat. Komanduesi është projektuar për t’u përdorur në mënyrë natyrale me një dorë.

Kontrolli vjen në mënyrë natyrale

Mënyra e kontrollit

1. Blloku me prekje: Shtypni dhe rrëshqitni për të zgjedhur dhe naviguar 2. Tasti prapa + tasti Home: Shtypeni për të shkuar prapa ose për të shkuar te Home 3. Tasti i volumit: Shtypeni për të ngritur ose ulur volumin 4. Aktivizuesi: Shtypeni për të nisur aksionin

Mënyra e kontrollit

Eksploroni dimensione të reja

Udhëtoni në vende të reja dhe shikoni peizazhe magjike me fushën e pamjes 101° përmes lentes së madhe. Monitorimi i qëndrueshëm dhe preciz i kokës përmes xhirosensorit dhe akselerometrit të integruar siguron lëvizje të lehtë.

Eksploroni dimensione të reja

Festë në dhoma virtuale

Qoftë kur ju dhe miqtë tuaj jeni kontinente të tëra larg apo vetëm fqinj në të njëjtin kat, Oculus Rooms dhe Parties janë një mënyrë praktike dhe argëtuese për të kaluar kohën bashkë. Vini Gear VR dhe konfiguroni një Oculus Room thjesht për t’u argëtuar bashkë, virtualisht.

Festë në dhoma virtuale

800 aplikacione që shtohen vazhdimisht

Me Gear VR, ju do ta keni të vështirë të mos keni më gjëra për të bërë. Gama e lojërave, aplikacioneve dhe përvojave eksperimentale në Gear VR nënkupton se eksplorimi i asaj që disponohet është vetëm pjesë e udhëtimit.

800 aplikacione që shtohen vazhdimisht

I përputhshëm me Galaxy

Nuk ka rëndësi nëse smarfoni juaj Galaxy përdor lidhje Micro USB ose USB Type-C. Thjesht lidhni portën që ju nevojitet me Gear VR dhe jeni gati t’i drejtoheni botës së realitetit virtual. Përputhshmëria: Galaxy Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge

I përputhshëm me Galaxy
  • Akselerometër, xhiroskop, sensor afërsie Sensorët
  • 98.6 x 207.1 x 120.7 mm Përmasat (LxGjxTh)
  • 345 Pesha (g)
  • 101° FOV

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.