Kontrolli me prekje – Gear IconX | Përvoja interaktive me pajisjet Wear | Galaxy Virtual Studio

Kontrolli me prekje

Kontroll i lehtë me trokitje dhe rrëshqitje

*Imazh i përdorur vetëm për qëllime ilustruese dhe mund të ndryshojë nga produkti aktual.

Klikoni për të luajtur tingullin. Poshtë listës së kontrollit me prekje është një buton “Tingulli aktiv/joaktiv” që ju lejon të aktivizoni ose çaktivizoni tingullin.

 • Kënga aktuale luhet me klikim

  TROKIT Luaje
 • Kënga tjetër luhet me klikim

  TROKIT DYFISH Luani
  këngën tjetër
 • Kënga e mëparshme luhet me klikim

  TROKIT TREFISH Luani
  këngën e mëparshme
 • Volumi i këngës ngrihet dhe më pas ulet sipas rrëshqitjeve të ilustruara me gisht

  RRËSHQIT LART/POSHTË Volumi
  lart/poshtë
 • Menuja e listës së leximit lexohet me klikim: Të gjitha këngët, lista e këngëve të stërvitjes

  TROKIT DYFISH DHE MBAJ Lista tjetër e këngëve
 • Menuja kryesore lexohet me klikim: Filloni stërvitjen me programuesin e ecurisë, aktivizoni tingullin e ambientit, Bixby Voice. Zgjidhet Bixby Voice dhe thotë “Sot do të jetë kohë e kthjellët dhe temperatura maksimale do të jetë 24 gradë.

  TROKIT DHE MBAJ Lexo menunë me zë
Një dorë e animuar lëviz për të trokitur dhe rrëshqitur Gear Icon X dhe lëvizja pulsuese në sfond luhet për të përfaqësuar tingullin
 • Të gjitha këngët
 • Lista e këngëve të stërvitjes
 • Preferencat
 • Fillo stërvitjen me programuesin e ecurisë
 • Aktivizo tingullin e ambientit
 • Bixby Voice

Si është moti sot?

Sot do të jetë kohë e kthjellët dhe temperatura maksimale do të jetë 24 gradë

c