AX5500K Prečišćivač zraka sa trosjmernim protokom zraka

AX5500K Prečišćivač zraka sa trosjmernim protokom zraka

AX60R5080WD/EU

Širi se dalje. Prečišćava zrak brže.

Trosmjerni protok zraka

Prečistite širu površinu mnogo brže, od ugla do ugla*. Dotok zraka na prednjoj strani jednostavno uvlači zrak. Snažan ventilator brzo prenosi čist zrak u nekoliko smjerova koristeći svoj trosmjerni protok zraka. Na taj način doseže šire a prečišćava brže* sa CADR od 467 cu. metara na sat**.

*Na osnovu rezultata internog testiranja. Testirano na AX60K5580WFD u poređenju sa konvencionalnim modelom Samsung AX40K3020UWD. Performanse mogu varirati ovisno o stvarnom okruženju upotrebe. **CADR > 467m³/h. Testirano u KACA (Korejsko udruženje za čišćenje zraka).

Uklanja i do 99,97% čestica prašine veličine 0,3μm

Višeslojni sistem prečišćavanja

Neka vazduh oko Vas bude izuzetno čist i siguran uz višeslojni sistem prečišćavanja. Prvo, izvlači veće čestice prašine. Filter za dezodoraciju sa aktivnim ugljenom uklanja i štetne gasove*. HEPA filtracija s ultrafinim filterom za prašinu zatim hvata do 99,97% prašine veličine 0,3μm**.

*Testiran na AX80K7580WFD za gasove toluen, ksilen, benzen, etilbenzen, stiren i formaldehid u Nacionalnom institutu za testiranje u Koreji. **Filterski medij ima preko 99,97% efikasnosti u sakupljanju prašine, na osnovu veličine čestica od 0,26μm, kako je navedeno prema članu 42 Pravilnika o federalnim propisima (CFR) dio 84. Testirano u Nacionalnom institutu za testiranje u Koreji.

Precizno praćenje, intuitivni ekran

Numerički prikaz

Provjeravajte nivo zagađenja zraka preciznije. Laserski PM senzor detektuje prašinu, čak i čestice manje od 0,1μm i gasovite zagađivače. Numerički prikaz zatim pokazuje tačan nivo PM1.0/2.5/10 veličine čestica zagađenja zraka. Jasno ističe koliko je zrak čist pomoću indikatora u 4 boje.

Uživajte u svježem zraku svuda - mnogo lakše

Skriveni pokretni točkić

Premještajte prečistač zraka gdje god zaželite mnogo lakše pomoću skrivenih pokretnih točkića. Jednostavno gurnite ili povucite prečistač na bilo koje mjesto koje zahtijeva intenzivnije prečišćavanje, kao što je Vaš dnevni boravak ili spavaća soba. A kako su točkići uredno skriveni ispod, to neće pokvariti cjelokupni dizajn.

Kontrolišite ga na daljinu svojim pametnim telefonom

SmartThings

Vodite računa o zraku oko Vas i provjeravajte nivo zagađenja uvijek i svuda. SmartThings aplikacija* omogućava daljinsku kontrolu prečistača zraka. Jednostavnim dodirom ili svojim glasom** možete ga uključiti ili isključiti, provjeriti kvalitet zraka, kontrolisati ostale funkcije i pratiti status filtera.

*Aplikacija dostupna na Android i iOS uređajima. Obavezno je Wi-Fi povezivanje. **Glasovna kontrola je podržana na 8 jezika (UK engleski, US engleski, korejski, kineski, njemački, francuski, španski, talijanski).

Automatski optimizira svježinu zraka

Automatski režim rada / Režim mirovanja

Uživajte u čistijem zraku na različite načine koji će odgovarati Vašim potrebama. Automatski režim rada prepoznaje nivo zagađenja zraka i automatski podešava snagu i brzinu ventilatora. Na taj način štedi trud i smanjuje potrošnju energije. Režim mirovanja Vam pomaže i da zaspite jer stvara i blaži i tiši protok zraka, bez osvjetljenja ekrana.

Prostorno je učinkovit i jednostavan za održavanje

Tanak dizajn

Iskoristite svoj životni prostor bolje a čistite i mijenjajte filter jednostavnije. Uz tanak dizajn staje gotovo svuda i ne zauzima mnogo prostora. A njegov ulaz zraka na prednjoj strani znači da s lakoćom možete zamijeniti i održavati filter bez potrebe za pomjeranjem ili povlačenjem uređaja od zida.

Jednostavniji i sigurniji za upotrebu i održavanje

Specifikacije

 • Kapacitet 60 ㎡
 • Noise (dBA) 50 dBA
 • Net Dimension (WxHxD, ㎜*㎜*㎜) 360 x 783 x 293 mm
 • Neto težina (kg) 11.2 kg
 • Podaci o struji 60 W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO