HW-S50A 3.0Ch Soundbar (2021)

HW-S50A 3.0Ch Soundbar (2021)

HW-S50A/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Žena uživa u muzičkom koncertu na svom televizoru. Simulirana grafika zvučnog vala ilustruje zadivljujuće 3D zvučno iskustvo Samsung S50A zvučne trake. Može se vidjeti dts virtualni X logotip.
  Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X
 • Simulated sound wave graphics leave the soundbar from its center, illustrating the location of the soundbar’s built-in center speaker. An infographic shows the location of the center speaker.
  Ugrađen centralni zvučnik
 • Kako se televizor prebacuje sa muzike na filmove, moto sport i vesti, zvučna traka prilagođava i optimizuje svoj zvuk tako da odgovara svakom sadržaju.
  Prilagodljiv zvuk Lite
 • Closeup image of dark fabric material illustrates premium fabric design of S50A soundbar which is shown in front with Samsung logo visible.
  Vrhunski dizajn tkanina

Dizajniran za prirodan zvuk iz bilo kojeg dijela prostorije

.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno. *Odnosi se na godine (2014 – 2020) ⓒ2021 Futuresource Consulting

Zvuk koji se obavija oko Vas

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X

Moć da surround zvuk oživi. Samsung Soundbar podržava DTS Virtual:X koji ponovo kreira zvuk da ga podigne na nove visine i Vaš zvuk odvede u 3D.

Centralni kanal za jasan dijalog

Ugrađen centralni zvučnik

Iskusite kristalno jasan dijalog sa namjenskim centralnim kanalnim zvučnikom. Obezbjeđuje uravnotežen zvuk s jedne na drugu stranu i prekrasno ispunjava Vaš dom zabavnim iskustvom.

Optimiziran zvuk za raznovrstan sadržaj

Prilagodljiv zvuk Lite

Soundbar zvučnik automatski analizira Vaše izvore zvuka kako bi prilagodio zvuk Vašem specifičnom sadržaju. Bilo da se radi o glasnom sportskom meču ili drami sa tihim dijalogom, možete se osloniti na najbolji soundbar zvučnik koji će pružiti jasne zvukove za prilagođeno gledanje TV uređaja.

Muzika koja zvuči baš kako treba

Režim muzike

Slušajte muziku baš kako je kompozitor zamislio. Usklađivanjem inovacije zvuka i kreativnosti stvaralaca i umjetnika, Režim muzike omogućava jednostavno povezivanje Vašeg mobilnog telefona sa soundbar zvučnikom kako bi prepoznao i prilagodio ono što se sluša uz nepromijenjen kvalitet zvuka tokom čitave žurke.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na svom soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk soundbara.

Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku. Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i ona trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku.

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Snažan baš kada Vam treba

Kompatibilan sa bežičnim subwooferom

Ne dopustite da Vam se žice nađu na putu do basa. Postavite soundbar sa bežičnim subwooferom bilo gdje u svoj prostor i okružite se moćnim, dubljim basovima.

Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake. Prstenovi za vibraciju proširuju se od Samsungovog subwoofera u ritmu uz muziku da bi pokazali snažni bas zvučne trake.

*Samsung Wireless Wooper se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-W500). *Za bežični modul potreban je napojni kabal.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa bežičnim surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem soundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Zajedno sa svojim soundbarom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (Model opreme: SWA-9100S). *Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Vrhunska izrada u službi zvuka

Vrhunski dizajn tkanina

Zvučni sistem dizajniran da bude dio Vašeg doma. Bezvremeni izgled soundbar zvučnika kombinira prirodni izražaj sa dimenzijama i izdržljivošću. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn, uz savremenu tehnologiju su u skladu sa izvanrednim osjećajem koji izaziva ovaj ispunjujući zvuk.

Sveobuhvatni dizajn za zvuk koji ispunjava prostor

Sve u jednom

Sve što trebate za holistički zvuk nalazi se u jednom soundbar zvučniku. Sveobuhvatni sistem ima dva woofera i pet visokotonca ugrađena u njegov tanki okvir pa ga možete postaviti bilo gdje u prostoriji i uživati u čistom zvuku.

Specifikacije

 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1018.0 x 135.0 x 217.0 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 4.8 kg
 • Snaga 0.5 W
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 40 W
 • Broj zvučnika 5
 • Broj kanala 3

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Priručnik za korisnike
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI, Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.