65" HQ60A Hotel TV

HG65Q60AAEUXEN

 • 100% volumen boja sa Kvantnim tačkama
 • Kvantni procesor Lite 4K
 • Dvostruki LED

Odaberite VELIČINA

Sjajna, dugotrajna boja s Kvantnim tačkama

Milijardu nijansi boje sa tehnologijom sa Kvantnim tačkama

100% volumena boja sa Kvantnim tačkama

Tehnologija sa Kvantnim tačkama omogućava najbolju sliku ikada. Sa volumenom boja na 100%, Kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja.

*100% volumen boje izmjeren u režimu gledanja filmova i DCI-P3 prostoru boja koje certificira VDE.

Optimiziran ton boje pozadinskog osvjetljenja za poboljšan kontrast

Dvostruki LED

Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja daje odvažniji i precizniji kontrast optimizacijom tona boje pozadinskog osvjetljenja kako bi ona odgovarala vrsti sadržaja koji se gleda.

Optimiziran ton boje pozadinskog osvjetljenja za poboljšan kontrast Optimiziran ton boje pozadinskog osvjetljenja za poboljšan kontrast

Širi raspon kontrasta u filmskoj skali

Kvantni HDR

Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako gosti mogu doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamično mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze.

*Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija.

Pametniji, brži 4K procesor

Kvantni procesor Lite 4K

Samsung snažni procesor vrši optimizaciju kvaliteta zvuka u skladu sa sadržajem koji se gleda. Osim toga, snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite.

Virtuelni zvuk koji prati akciju

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

3D surround zvuk s našim virtuelnim zvukom na gornjem kanalu omogućava svakoj prostoriji, i maloj i velikoj, potpuno uranjanje u zvučni doživljaj.

Uglađen i tanak, više nego ikada

AirSlim (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

Ultra tanak dizajn pruža dodatnu fleksibilnost, što hotelskim operaterima omogućava kreiranje optimiziranog rasporeda prostorija za još veću udobnost gostiju.

Visina koja odgovara svakom dizajnu

Podesivo postolje (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

Podesite visinu i proširite prostor svog TV postolja kako bi se uklopio u Vaš prostor.

Radite i učite dok niste tu

PC na TV-u

.

*Konekcija na daljinu sa računarom podržana je samo za Windows 10 Professional ili noviju verziju i Mac OS 10.5 ili noviju verziju. *Za povezivanje pametnog telefona sa Samsung Dex potreban je kompatibilan mobilni uređaj. * Dostupnost usluga može se promijeniti bez prethodne najave. *Potrebna je internetska veza na TV uređaju i računaru.

Gledajte sve na jednom ekranu

Multi View funkcija

Gledajte ono što je na Vašem TV uređaju i mobilnom telefonu na istom ekranu u isto vrijeme. Bilo da se radi o sportskim statistikama uživo ili video uputama za igrice, gosti jednostavno mogu povezati svoj telefon i multi-ekran kao nikada prije.

Jednostavno dodirnite za povezivanje

Tap View funkcija

Preslikavanje filmova ili muzike gostiju sa njihovog telefona na TV uređaj jednostavno samo jednim dodirom. Kada dodirnu svoj TV uređaj pametnim mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo da se prebace na TV uređaj i nastave uživati u svom omiljenom sadržaju.

*Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim.

*Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim.

Slobodan TV uređaj, bez obaveza

Samsung TV Plus

Uživajte u besplatnoj reprodukciji TV sadržaja na Samsung TV Plus. Izaberite iz mnoštva kanala koji nude sadržaj za sva interesovanja koja su trenutno u trendu. Nema potrebe da pitate prijatelje kakav je sadržaj sada aktuelan. Samo se priključite na Samsung TV Plus i saznajte.

*Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regijama i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

*Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regijama i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

Stvorite nezaboravnu dobrodošlicu

Kućna aplikacija

Pruža prvoklasni doživljaj dobrodošlice za goste. Intuitivna, prilagodljiva kućna aplikacija može uključiti prilagođene poruke dobrodošlice, logotipe hotela i brendiranje, kao i druge korisne informacije kako bi se osiguralo da svaki gost svoj boravak započne baš onako kako treba.

Jednostavan i kompatibilan razvoj web aplikacija

H. pretraživač

Osim naprednih grafičkih mogućnosti koje posjeduje, Samsung H. Pretraživač omogućava nesmetan razvoj aplikacija. Unutar TIZEN operativnog sistema se mogu pohraniti sve aplikacije a podržavaju ih alati Web Simulator i Remote Web Inspector za dodatno poboljšanje performansi i sigurnosti aplikacije.

Doživite sveobuhvatno ugostiteljsko rješenje

LYNK Cloud

Samsung LYNK oblak menadžerima hotela pruža moćan set alata koji poboljšavaju doživljaj gostiju. LYNK oblak omogućava upravljanje ekranom na daljinu a čak može i analizirati sadržaj koji gosti koriste kako bi otkrio marketinški uvid koji pomaže menadžerima hotela u pružanju optimizovanih promocija.

Specifikacije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Installation Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
 • Quick Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO