HT5300 Full HD Hotel TV

HG32T5300EEXEN

 • HDR
 • Tanak dizajn
 • LYNK Cloud

Odaberite VELIČINA

Ugostiteljsko rješenje koje će učiniti da se gosti osjećaju kao kod kuće

Samsung HT5300 serija ima optimizovan ekran za ugostiteljsku industriju. Sa živopisnim Full HD kvalitetom slike i tankim, modernim dizajnom, pruža izuzetan vizuelni doživljaj, oplemenjujući ambijent svake prostorije i pružajući nezaboravan boravak za goste koji se osjećaju kao kod kuće.

Gledajte sadržaj sa dvostruko više jasnoće

Full HD rezolucija

Gosti mogu gledati svoje omiljene TV programe i filmove u bogatoj i živopisnoj Full HD rezoluciji koja je dvostruko veća od rezolucije tipičnog HD TV uređaja.

Zapanjujući detalj na svjetlu i u mraku

HDR

Visokodinamični opseg poboljšava prikaz svjetline ekrana što gostima omogućava uživanje u ogromnom spektru boja i vizuelnih detalja, čak i pri tamnim scenama.

Realistične boje za neuporediv uranjajući doživljaj

PurColor

PurColor će učiniti da se gosti osjećaju kao da su prisutni u videozapisu dok ih gledaju. PurColor omogućava TV uređaju da izrazi izuzetno širok opseg boja za optimalne performanse fotografija, i uranjajući doživljaj gledanja svaki put.

Poboljšani detalji za jasniju sliku

Ultra Clean view funkcija

Ultra Clean pruža visokokvalitetne slike svakom gostu uz manje izobličenja slike, koristeći napredni algoritam koji analizira originalni sadržaj i pruža poboljšane detalje.

Poboljšane slike koje oživljavaju

Contrast Enhancer (tehnologija unapređivanja kontrasta)

Contrast Enhancer oživljava ravne slike za goste prilagođavanjem kontrasta i izvanrednim kvalitetom sa vizuelno obogaćenom dubinom slike.

Moderan dizajn za svaki prostor

Tanak dizajn

HT5300 serija ima tanak, moderan dizajn koji se prirodno uklapa u svaki hotelski stil sa elegantnom i ispoliranom završnom obradom. Ovaj predivan tanki dizajn će pružiti ekran koji odolijeva zubu vremena a istovremeno oslobađa prostor kako bi se stvorilo harmoničnije okruženje prostorije.

Napravite nezaboravnu dobrodošlicu

Kućna aplikacija

HT5300 serija pruža prvoklasni doživljaj dobrodošlice za goste. Intuitivna, prilagodljiva kućna aplikacija može uključiti prilagođene poruke dobrodošlice, logotipe hotela i brendiranje, kao i druge korisne informacije kako bi se osiguralo da svaki gost svoj boravak započne baš onako kako treba.

Doživite sveobuhvatno ugostiteljsko rješenje

LYNK Cloud

Samsung LYNK oblak pruža hotelima moćan set alata koji poboljšavaju doživljaj gostiju. LYNK oblak omogućava upravljanje ekranom na daljinu a čak može i analizirati sadržaj koji gosti koriste kako bi otkrio marketinški uvid koji pomaže menadžerima hotela u pružanju optimizovanih promocija.

Specifikacije

 • Displej LED
 • Rezolucija 1,920 x 1,080
 • Veličina ekrana 32

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • Installation Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
 • Quick Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO