34" Ultra WQHD Poslovni monitor S65U

34" Ultra WQHD Poslovni monitor S65U

LS34A650UXUXEN

Odaberite veličinu

 • FHD, QHD, UWQHD upoređuju dostupnu površinu ekrana po rezoluciji na ekranu S65UA.
  Ultra-WQHD
 • Ljudski ugao gledanja izražava se prema krivulji zakrivljenog monitora, a područje zone zamora očiju prikazuje se lijevo i desno.
  Zakrivljeni dizajn (1000R)
 • Poređenje ekrana SDR na lijevoj strani i HDR10 ekrana na desnoj strani. U gornjem desnom kutu nalazi se ikona milijarde boja.
  HDR

Inovativni ekrani koji pojačavaju Vaše performanse

Osjetite kako se potpuno udubljujete

Ultra-WQHD rezolucija na zakrivljenom ekranu od 34 inča

Uronite u detalje. Igrica, film ili projekat na ultraširokom zakrivljenom ekranu od 34 inča mogu da Vas obaviju sa svih strana dimenzijama u odnosu 21:9. Ultra-WQHD je najjednostavniji način da Vaš ekran postane Vaša najbolja investicija i konačno osjetite besprijekoran doživljaj multitaskinga na jednom ekranu.

Veća koncentracija i udobnost

Popravite svoju produktivnost i smanjite zamaranje očiju tokom onih dana sa viškom radnih sati. Zakrivljenost od 1000R vjerno prati opseg vidnog polja oka, sadržaj na ekranu je lako uočljiv, a u poređenju sa ravnim monitorima zamaranje očiju je efikasno ograničeno, što doživljaj čini mnogo opuštenijim.

Uživajte u milijardu boja nevjerovatne dubine

Milijardu boja sa HDR 10

Uživajte u svakom sadržaju u zadivljujućoj preciznosti boja i detalja. Uz širok raspon boja, gotovo neograničene nijanse i HDR10, koji tamne boje čine tamnijim, a najsvjetlije boje još svjetlijima, bilo koji sadržaj će postati užitak za gledanje, a može se doživjeti upravo onako kako je autor zamislio.

Neka Vaše postavke budu jednostavne i bez nereda

USB tip C sa LAN portom

Uklonite nered i ostanite povezani. S6 ima USB-C port sa punjačem od 90W za punjenje laptopa i prenošenje podataka preko samo jednog kabla, a osim toga i LAN port preko koga se sa monitorom može povezati laptop koji nema LAN port i koristiti Ethernet.

Za odmorne oči

TUV certifikat Intelligent Eye Care

Vaše oči su svježe i zaštićene od zamaranja. Automatska podešavanja osvijetljenosti i temperature boje olakšavaju rad u kasnim noćnim satima prilagođavajući ih svakom okruženju. TUV certifikat za inteligentnu zaštitu očiju je potvrda da Eye Saver režim i Flicker Free tehnologija kompanije Samsung štite oči od suvišne plave svjetlosti.

Zaslon monitora S65UA na radnom stolu automatski se prilagođava svjetlinom kako soba zatamnjuje. Zaslon monitora S65UA na radnom stolu automatski se prilagođava svjetlinom kako soba zatamnjuje.
Zaslon monitora S65UA na radnom stolu automatski se prilagođava svjetlinom kako soba zatamnjuje. Zaslon monitora S65UA na radnom stolu automatski se prilagođava svjetlinom kako soba zatamnjuje.

Neometan fokus za optimalnu produktivnost

Dizajn koji praktično nema ivica maksimalno smanjuje bilo kakvo skretanje pažnje, omogućavajući lakše fokusiranje na zadatak. Linijskim povezivanjem dva monitora, uz skoro potpuno neprimjetan prelaz, rad na većem broju aplikacija, pretraživanje elektronske pošte ili dokumenata obavljaju se bez gubitka koncentracije, a sve je dopunjeno tankim metalnim postoljem koje zadovoljava Vašu potrebu za lijepim.

Osvježenje u brzih 100Hz

Brzih 100Hz stope osvježavanja ekrana pruža tečniju, glatkiju osjetljivost na kretanje miša i veću produktivnost u svakoj aplikaciji. U brzim akcionim scenama sjeckanje ekrana je manje, a gejmerski doživljaj bez mane.

Budite sinhronizovani sa akcijom

Zabava kao nikad živopisniji doživljaj. AMD FreeSync™ tehnologija sinhronizira stopu osvježavanja Vašeg monitora i grafičke karte kako bi se smanjilo sjeckanje slike. Filmovi i igre rade bez smetnji, a dinamične akcione scene imaju ultra brzi odziv i teku glatko.

Doprinos održivoj budućnosti

Pretvorite svoju ekološku ambalažu sa FSC certifikatom u praktičan alat ili je reciklirajte za bolju održivost. Samsung monitori, sa globalnim certifikatom za energetsku efikasnost, u Eco Saving Plus režimu štede do 10% više energije, dok istovremeno zadržavaju isti kvalitet jasne i živopisne slike.

 • * Certifikat se razlikuje u zavisnosti od modela.

Uključite i gledajte

Auto Source Switch

Bez prebacivanja. Uz Automatic Source Switch, Vaš monitor detektuje nove povezane uređaje čim se oni uključe i pokazuje tačan signal. Nema više pretraživanja pravog ulaza na meniju.

Specifikacije

 • Zakrivljenost ekrana 1000R
 • Format slike 21:9
 • Svjetlina (Standardno) 300 cd/㎡
 • Statički omjer kontrasta 4000:1(Typ)
 • Rezolucija 3,440 x 1,440
 • Vrijeme odziva 5 ms

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • User Manual
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI, TURSKI
 • WEEE Guide
  ENGLESKI, BUGARSKI, HRVATSKI, ČEŠKI, DANSKI, NIZOZEMSKI, Estonski, FINSKI, FRANCUSKI, NJEMAČKI, GRČKI, MAĐARSKI, TALIJANSKI, Letonski, Litvanski, NORVEŠKI, POLJSKI, PORTUGALSKI (evropski), Rumunski, SRPSKI, SLOVAČKI, SLOVENSKI, ŠPANSKI, ŠVEDSKI
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO